aklında hiç isim yok mu inş beğenirsin....
bir liste çıkar keramos.. biz öyle yapmıştık... sonra en çok beğendiğimiiz iki ismi yan yana koyduk. birini eşim seçti diğerini ben. zaten iki ismi olsun istiyorduk. işimiz daha kolay oldu her ikimizinde dediği oldu böylece. tek isim düşünüyorsan da purların yaptığıı gibi oylayıverin.
hiçç yokkk!!!
zaten bişi beğeneceğimide sanmıyorum 3-5 bişi bulup bebem doğduktan sora karar vermek istiyorum.
ismin bebeğe yakışması lazım...
kara kuru esmer bi bebekim olursa ayberk vb. "ay"lı isimler yakışmaz meselaa, diye düşünüyorum
bizimde babasının seçtiği isim babasının ismi ile uyumlu ama benim seçtiğim ismin kendi ismimle pek alakası yok. zaten ben ismimi oldum olası sevmedim o yüzden problem değil..... gönlüne göre bulursun bişiler... daha çok var.a dan başladım anlamları ile birlikte not alıyorum...
arada kuantum isim analizinede bakıyorum
ama babasıyla yada benle uyumlu bi ismi olsun istiyorum. işallah öle bi isim bulurumm
bebek ya anneye ya babaya çeker ona göre birşeyler bul işte sende.....
bizimde babasının seçtiği isim babasının ismi ile uyumlu ama benim seçtiğim ismin kendi ismimle pek alakası yok. zaten ben ismimi oldum olası sevmedim o yüzden problem değil..... gönlüne göre bulursun bişiler... daha çok var.
sen de var mıydı bir isim turkuazm ben hatırlayamadım... ben çabuk unutuyorum ya!
evet yiğit ismini hatırladım. benim görümcemin oğlunun ismi de talha,evde çok telaffuz edildiğinden bana sempatik gelmiyor ama anlamı falan çok güzel. adıyla yaşasın oğlun.evet canım eşim talha berk e karar kıldı ben yiğit felan istiyordum ondan vazgeçti talhaya uymuyor diye.......
evet yiğit ismini hatırladım. benim görümcemin oğlunun ismi de talha,evde çok telaffuz edildiğinden bana sempatik gelmiyor ama anlamı falan çok güzel. adıyla yaşasın oğlun.
yaaa bende bi türlü isim beğenemiyorummm
bizimde babasının seçtiği isim babasının ismi ile uyumlu ama benim seçtiğim ismin kendi ismimle pek alakası yok. zaten ben ismimi oldum olası sevmedim o yüzden problem değil..... gönlüne göre bulursun bişiler... daha çok var.
sen de var mıydı bir isim turkuazm ben hatırlayamadım... ben çabuk unutuyorum ya!
Günaydın herkese
5 aydır oğlumla girdiğim topiğe meğer kızımla giriyomuşum gerçi artık ondan da emin değilim ama iç organlarına baktırmak için gittik ayın 7. sinde doktor amcamız cinsiyeti tabi ki kız ,zaten söylemişlerdir dedi. Ben seviniyim mi üzüliyim mi bilemedim 45 dk ultrasonda zor durdum. Sarı oğlan diye sevdiğim bebeğim kızmış neyse dr. çıkınca ağladım biraz sarı oğlum gitti diye. Benim gibi kız isteyipte oğlana bu kadar bağlanan yoktur herhalde... Bunun dışında bebeğimiz çok sağlıklı herşeyi normal ama yüzünü hiç açmadı iki elliyle hep sakladı hiç güzel resim alamadık
kızlarrrrrrrrrrr bebemi gördüümmm yavrumu gördüüüümmmmay çok mutluuyum gaz değilmiş o bebemmiş doktor göbeğime tutar tutmaz bi tepti aha gaz dedim doktor hayır didi bebenn hiihihihi
göktuğ bera :))) bizim 2. ayımızda bu isim kesinleşmişti halen de değişmedi. biz çok ısındık ve sevdik bakalım sizler ne düşünüyorsunuz*Bende yaa
Siz ne düşünüyorsunuz:44:
gem ile gülçin sitemim size pufff bugün çok yalnız kaldımmmm....
göktuğ bera :))) bizim 2. ayımızda bu isim kesinleşmişti halen de değişmedi. biz çok ısındık ve sevdik bakalım sizler ne düşünüyorsunuz*
biz varız turkuazm üzülme
hayırlı olsun canım ablanın oğluşuda.....
canım gözünüz aydın,Allah sağlıkla tamamına erdirsin.
ohhhh ne mutlu sizeeee harika bişi bence keşke bizde bi sürü kardeş olsak da yakın zamanlarda doğursak amasadece bi tane abim var oda okul okul okul başka derdi yok
herkese günaydınnnnn :)
bizim bugün doktor teyzemizle randevumuz var,çok ösledik kızımızı herşey yolundadır inşallah
isim konusunda bizim aslında netleşmişti. Benim seneler önceden kız olursa aklımda bir isim hazırdı,eşimde beğenince GÜLİN ' de karar kılmıştık. ama şu aralar isim analizi yüzünden kafamız karıştı. akrofonolojiye göre biraz zorlayıcı bir isim. bu yüzden başka isim arayışlarına da geçtik ama kararsızız.acaba gerçekten doğru mu bu isim analizi.
Ebru
Burcu
Ece
Dilay
bunlar alternatif isimler. gerçi " e " harfi de zormuş ama bakıcaz bakalım. sizin önerileriniz nedir kızlar :44:
yaaa niye yazmıyo kimse uffffffff
herkes geçmiş okuyo yada yazacak birşey bulamıyor heralde..Benim göbek öne doğru sivrilmeye başladıı upuzun oldu, birde 25.haftadan sonra hızlı kilo alınıyormuş bende de oldu sinir oldumm
olsun canım hamiş olduğun belli olsunn boşver keyfini çıkar benim de büyük erkek karnı sivri olurmuş
göktuğ bera :))) bizim 2. ayımızda bu isim kesinleşmişti halen de değişmedi. biz çok ısındık ve sevdik bakalım sizler ne düşünüyorsunuz*
biz varız turkuazm üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?