-----2010 KASIM hamişleri----

aklında hiç isim yok mu inş beğenirsin....

hiçç yokkk!!!
zaten bişi beğeneceğimide sanmıyorum 3-5 bişi bulup bebem doğduktan sora karar vermek istiyorum.
ismin bebeğe yakışması lazım...

kara kuru esmer bi bebekim olursa ayberk vb. "ay"lı isimler yakışmaz meselaa, diye düşünüyorum

a dan başladım anlamları ile birlikte not alıyorum...
arada kuantum isim analizinede bakıyorum

ama babasıyla yada benle uyumlu bi ismi olsun istiyorum. işallah öle bi isim bulurumm

bebek ya anneye ya babaya çeker ona göre birşeyler bul işte sende.....

a dan başladım anlamları ile birlikte not alıyorum...
arada kuantum isim analizinede bakıyorum

ama babasıyla yada benle uyumlu bi ismi olsun istiyorum. işallah öle bi isim bulurumm
bizimde babasının seçtiği isim babasının ismi ile uyumlu ama benim seçtiğim ismin kendi ismimle pek alakası yok. zaten ben ismimi oldum olası sevmedim o yüzden problem değil..... gönlüne göre bulursun bişiler... daha çok var.

bebek ya anneye ya babaya çeker ona göre birşeyler bul işte sende.....

sen de var mıydı bir isim turkuazm ben hatırlayamadım... ben çabuk unutuyorum ya!

evet canım eşim talha berk e karar kıldı ben yiğit felan istiyordum ondan vazgeçti talhaya uymuyor diye.......

evet canım eşim talha berk e karar kıldı ben yiğit felan istiyordum ondan vazgeçti talhaya uymuyor diye.......
evet yiğit ismini hatırladım. benim görümcemin oğlunun ismi de talha,evde çok telaffuz edildiğinden bana sempatik gelmiyor ama anlamı falan çok güzel. adıyla yaşasın oğlun.

evet yiğit ismini hatırladım. benim görümcemin oğlunun ismi de talha,evde çok telaffuz edildiğinden bana sempatik gelmiyor ama anlamı falan çok güzel. adıyla yaşasın oğlun.

talhaya bende pek ısınamadım ama dini yönden anlamı çok güzel olduğu için onu koyduk birde modern bir isim olsun istedik....

amin canım inş hepimizinkiler adıyla sağlıklı sıhhatli yaşasınlar inş....

yaaa bende bi türlü isim beğenemiyorummm

Bende yaa
Siz ne düşünüyorsunuz:44:

demek kizin olacak hadi gozun aydin

kızlarrrrrrrrrrr bebemi gördüümmm yavrumu gördüüüümmmm ay çok mutluuyum gaz değilmiş o bebemmiş doktor göbeğime tutar tutmaz bi tepti aha gaz dedim doktor hayır didi bebenn hiihihihi

msllhbende senin adina cok mutlu oldum saglikli olmalari cok guzel

göktuğ bera :))) bizim 2. ayımızda bu isim kesinleşmişti halen de değişmedi. biz çok ısındık ve sevdik bakalım sizler ne düşünüyorsunuz*

biz varız turkuazm üzülme

Özellikle Göktuğ çok hoşuma gitti
Adıyla yaşasın oğluşun

benim favorim kız isminde PIRILTI,

herkes geçmiş okuyo yada yazacak birşey bulamıyor heralde..Benim göbek öne doğru sivrilmeye başladıı upuzun oldu, birde 25.haftadan sonra hızlı kilo alınıyormuş bende de oldu sinir oldumm

olsun canım hamiş olduğun belli olsunn boşver keyfini çıkar benim de büyük erkek karnı sivri olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…