-----2010 KASIM hamişleri----

Çok isterse iç güveysi alırıss

Ben diyorum ki kızımı İstanbul Avrupa yakasına bile vermem, bu yakada olsun

Koce de diyor ki ne yakası, gelsin aynı mahallede oturalım işte

Bizimki zor bir kız babası olur gibime geliyor

çok şükür daha iyiyim ama yatamamm korkusuyla akşam olsn istemiyorum ama geçecek inşallah dualarınızla

Canım nasıl bir sorun, nasıl bir sıkıntı bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun inşallah..... eşinde yardımcı olsun bir zahmet görüşürüz...:79:

Hevesin varsa yaptır tabi, ohh sefan olsun

Ben sevmiom öle şeyler

Bende sevmiyom yaaaa... ama anneler kendi çağında ne düşünür bilmiyorum.... istemiyorum öle 40 gün misafir filan didim zaten dikişli olucam canım burnumda, lohusa krizim var

Annem şimdiden tasası mı düştü daha karnındayken diyor bana
Bi daa söylerse sizi örnek vercem, 2 yıl sonra olacak bebenin tasası düşüyor die

mevlüt felanda yapmaya düşünmüyorum sünnet mevlüdü yaparım anca.....yok kırk mevlüdü bilmem neyiydi hiç uğraşamam öyle şeylerle....

Zaten erkeğe 2 akika kurbanı kesildiği için birini doğduktan sonra halleder mevlütte dağıtırım, birini de sünnette aradan çıkartırım heralde.... gerçi sünnet farz.... akika onda geçerli olmuyordur heralde.... birini de camiye dağıttırırım belki....

bende kısmetse mevlüt şekeri,kırk mevlüdü,lohusa şerbeti Allah ne verdiyse yapıcam.Mevlütle ikramla anneler sağ olsun onlar uğraşacak ben kızımla oturucam

mevlüt felanda yapmaya düşünmüyorum sünnet mevlüdü yaparım anca.....yok kırk mevlüdü bilmem neyiydi hiç uğraşamam öyle şeylerle....
Bende sevmiyom yaaaa... ama anneler kendi çağında ne düşünür bilmiyorum.... istemiyorum öle 40 gün misafir filan didim zaten dikişli olucam canım burnumda, lohusa krizim var

Aynen bende mevlüt falan istemiyorum.. Annem sen yapmazsan ben yaparım diyor
Gelsin yapsın çok istiyorsa, ben hususi bir çaba harcamıcam
Kayınvalidem daha ılımlı istemezsen yapmayız sen bilirsin diyor.. Annem tam kaynana olacak kadınmış yahu

Annem şimdiden tasası mı düştü daha karnındayken diyor bana
Bi daa söylerse sizi örnek vercem, 2 yıl sonra olacak bebenin tasası düşüyor die

ayyyy ben veremem kızımı balık burcuyum zaten çoook ağlak bir anneyim

duygu sömürüsü yaparım kızıma

ya mevlüt gerekli....hani Allah'a şükür nezdinde.... ama şerbet merbet beni aşar, ben karışmam öle şeylere

bende kısmetse mevlüt şekeri,kırk mevlüdü,lohusa şerbeti Allah ne verdiyse yapıcam.Mevlütle ikramla anneler sağ olsun onlar uğraşacak ben kızımla oturucam

maşallahhhhh....hem ramazana denk geliyor gündüz biz hariç kimse yiyip içemicek........

herkese hayirli aksamlar herkes iyidir umarim:)
kuzunun saglikli olmasi cok guzel senin adina cok sevindim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…