bebek sekerlerıne baktınızmı hıc..kendımız yapsak daha uyguna gelmıyor ben bunu anladım :86:
normal olursa 1 gece bekletip çıkarıyorlar zaten....neyyy havlumu başkada işim yoktu zaten yok yok ben hiç birşey yapmıcam banane....
Çok isterse iç güveysi alırıss
çok şükür daha iyiyim ama yatamamm korkusuyla akşam olsn istemiyorum ama geçecek inşallah dualarınızla
............mevlutte :44:
Hevesin varsa yaptır tabi, ohh sefan olsun
Ben sevmiom öle şeyler
Ben diyorum ki kızımı İstanbul Avrupa yakasına bile vermem, bu yakada olsun
Koce de diyor ki ne yakası, gelsin aynı mahallede oturalım işte
Bizimki zor bir kız babası olur gibime geliyor
Canım nasıl bir sorun, nasıl bir sıkıntı bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun inşallah..... eşinde yardımcı olsun bir zahmetgörüşürüz...:79:
mevlüt felanda yapmaya düşünmüyorum sünnet mevlüdü yaparım anca.....yok kırk mevlüdü bilmem neyiydi hiç uğraşamam öyle şeylerle....
mevlüt felanda yapmaya düşünmüyorum sünnet mevlüdü yaparım anca.....yok kırk mevlüdü bilmem neyiydi hiç uğraşamam öyle şeylerle....
Bende sevmiyom yaaaa... ama anneler kendi çağında ne düşünür bilmiyorum.... istemiyorum öle 40 gün misafir filan didimzaten dikişli olucam canım burnumda, lohusa krizim var
bende kısmetse mevlüt şekeri,kırk mevlüdü,lohusa şerbeti Allah ne verdiyse yapıcam.Mevlütle ikramla anneler sağ olsun onlar uğraşacak ben kızımla oturucam
bende kısmetse mevlüt şekeri,kırk mevlüdü,lohusa şerbeti Allah ne verdiyse yapıcam.Mevlütle ikramla anneler sağ olsun onlar uğraşacak ben kızımla oturucam
Annem şimdiden tasası mı düştü daha karnındayken diyor bana
Bi daa söylerse sizi örnek vercem, 2 yıl sonra olacak bebenin tasası düşüyor die
Aynen bende mevlüt falan istemiyorum.. Annem sen yapmazsan ben yaparım diyor
Gelsin yapsın çok istiyorsa, ben hususi bir çaba harcamıcam
Kayınvalidem daha ılımlı istemezsen yapmayız sen bilirsin diyor.. Annem tam kaynana olacak kadınmış yahu
ayyyy ben veremem kızımıbalık burcuyum zaten çoook ağlak bir anneyim
duygu sömürüsü yaparım kızıma
herkese iyi haftalar
c.tesi günü doktora gittik. kızımız kocaman olmuş. kıpır kıpırdı doktor teyzesinin doğru dürüst ölçüm yapmasına izin vermedi. cinsiyetini tekrar sorduk. % 100 kız dedi.
herşeyi gayet iyidi,ölçümler çok güzel dedi,kilomuz da 469 gr olmuş maşallah kuzuma
hafta 1 balık yediğim için balık yağı şurubu verdi. 2 mayısta renkli dopler,hemogram ve şeker yüklemesi için hastaneye, 7 mayısta ta rutin kontrol için muayenesine gidicez.
doğum şeklinden konuştuk. ne kadar normal istesemde büyük ihtimal sezeryan olursun. kıymetli bebek olduğu için normal doğum riskini göze alamayız dedi ama yine belli olmaz dedi.hakkımda hayırlı olan artık.
bu arada bende bu ay kiloda rekor kırmışım 2,5 birden almışım toplamda 5,5 kg almış oldum. dikkat etmem lazım
ya mevlüt gerekli....hani Allah'a şükür nezdinde.... ama şerbet merbet beni aşar, ben karışmam öle şeylere
Ne kocalar ne kaynanalar var allah korusun çocuklarımızı, bende çok zorlanırım..
Zırt pırt ekşirim başlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?