Ne kadar sağlam yaparsan yap kafaltıyı acıkman lazım bu bebişler kurt gibi kemiriyorlar çünküMeyve falan da mı yemiyorsun arada :26:
Ya da Serkancık alıştı açlığa ana yemekleri saklıyordur kenarda köşedeSende saklancak yer de yok ama
bnm koce iletsne başlık parası geri gelsin yazmış
nevinnazar değmesin
gem geçmiş olsun ama test öncesi akşamı tatlı yemiştin o dasabahı etkiler inşallah 2. iyi çıkar
göbüs sezaryan ol farketmez bebiş sağlıklo olsunda
çok şükür daha iyiyim ama yatamamm korkusuyla akşam olsn istemiyorum ama geçecek inşallah dualarınızla
ınsallah canım dıyet yapıcas sorun yokgem'cim teşekkür ederim. şeker değerinde 2.ye iyi çıkar inşallah.
gem geçmiş olsun ama test öncesi akşamı tatlı yemiştin o dasabahı etkiler inşallah 2. iyi çıkar
ınsallah canım dıyet yapıcas sorun yok
yok canım o gun yapmadım..bu sabah yaptım ozzellıklede yemedım tatlı ..neyse hallederım ben dert etmıyorum ..sen kendıne cok ıyı bak..bıraz kafanı dagıtman lasım senın degısık bısıler yapma sansın olsa keske...esın anlayıslı bırıdır umarım :26:
bende yaasadım cok zorlandım ılacı bırakırken ama esım sagolsun cooook yardımcı oldu ..ılacı bırakana kadar korundum hamılelıkte zorlanırım dıye coook ıyı anlıorum senı..sen calısııodun dımı?
bebek sekerlerıne baktınızmı hıc..kendımız yapsak daha uyguna gelmıyor ben bunu anladım :86:
ben ilk başlarda çok bakmış ve heves eetmiştim ama o hevesim kaçtı nedense vazgeçtim ben almıcam şeker meker...
çok şükür daha iyiyim ama yatamamm korkusuyla akşam olsn istemiyorum ama geçecek inşallah dualarınızla
bebek sekerlerıne baktınızmı hıc..kendımız yapsak daha uyguna gelmıyor ben bunu anladım :86:
ıste benımkıde nefret ettıgı ıcın kurtulmam ıcın cook ugrastı ....bı ugras bul kendıne sımıdlık en kolayıevet çalışıyorum eşim hastalık ve ilaçtan nefrt ediyo yardımcı olamıyor
olmaaaas ne ııkram etcen .hastane ıcın ıstıorum ben eve gelenlere havlu yapılır bısde mınık fıstolu fılan...ben ilk başlarda çok bakmış ve heves eetmiştim ama o hevesim kaçtı nedense vazgeçtim ben almıcam şeker meker...
netten begenbn alacam daaaaaaa ne zamn dışarı çıkacam iilk problemm bu .. ikinci 1 günde beğenemem
1 lıradan fasla verme zaten ..gercı mıllett bı kac cesıt yaptırıo...ucus olandan cok yaptırıo ...bole cook yakınlarına vermek ıcın bırazaha pahalı bısıler yaptırıo aman bunlarında sonu yoook :97:Allah'ın izniyle geçecek inşallah canım
ben bakıyorum cnm ama karar veremedim.tanesi 1 liraya var onlar çok alışılmış,sıradan geliyor. farklı olanlarda en az 2,5 tl öylede tuzlu oluyor
kendimiz yaparsak maliyet baya düşüyormuş öyle duydum ama sıkılırm ben en az 100-150 tane yaptırmam lazım. tek tek bayar beni. annem,ablam vs. beraber yapsak biter de araştırayım ben biraz daha.
olmaaaas ne ııkram etcen .hastane ıcın ıstıorum ben eve gelenlere havlu yapılır bısde mınık fıstolu fılan...
en kotu mavı tule sar badem sekerlerını mavı kurdela taam
netten begen
1 lıradan fasla verme zaten ..gercı mıllett bı kac cesıt yaptırıo...ucus olandan cok yaptırıo ...bole cook yakınlarına vermek ıcın bırazaha pahalı bısıler yaptırıo aman bunlarında sonu yoook :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?