-----2010 KASIM hamişleri----

Valla acıkmıyorum.... hergün değil ama bazen meyve yada ceviz fındık fıstık yiyorum...

Doktorumda acıktıkça ye dedi..

Ben akşama mama hazırlığına girişiyorum...

Görüşürüz kıslar :80:

nevin nazar değmesin

gem geçmiş olsun ama test öncesi akşamı tatlı yemiştin o dasabahı etkiler inşallah 2. iyi çıkar

göbüs sezaryan ol farketmez bebiş sağlıklo olsunda

bakalım güzelim o vakitler bi gelsin. kendi isteğimize bakmıyor bu işler. sağlıkla gelsinde sezeryan,normal farketmez artık.

sen nasıl oldun,daha iyi misin ?

çok şükür daha iyiyim ama yatamamm korkusuyla akşam olsn istemiyorum ama geçecek inşallah dualarınızla

gem'cim teşekkür ederim. şeker değerinde 2.ye iyi çıkar inşallah.
ınsallah canım dıyet yapıcas sorun yok
gem geçmiş olsun ama test öncesi akşamı tatlı yemiştin o dasabahı etkiler inşallah 2. iyi çıkar

yok canım o gun yapmadım..bu sabah yaptım ozzellıklede yemedım tatlı ..neyse hallederım ben dert etmıyorum ..sen kendıne cok ıyı bak..bıraz kafanı dagıtman lasım senın degısık bısıler yapma sansın olsa keske...esın anlayıslı bırıdır umarım :26:
bende yaasadım cok zorlandım ılacı bırakırken ama esım sagolsun cooook yardımcı oldu ..ılacı bırakana kadar korundum hamılelıkte zorlanırım dıye coook ıyı anlıorum senı..sen calısııodun dımı?

bebek sekerlerıne baktınızmı hıc..kendımız yapsak daha uyguna gelmıyor ben bunu anladım :86:

evet çalışıyorum eşim hastalık ve ilaçtan nefrt ediyo yardımcı olamıyor

bebek sekerlerıne baktınızmı hıc..kendımız yapsak daha uyguna gelmıyor ben bunu anladım :86:

ben ilk başlarda çok bakmış ve heves eetmiştim ama o hevesim kaçtı nedense vazgeçtim ben almıcam şeker meker...

çok şükür daha iyiyim ama yatamamm korkusuyla akşam olsn istemiyorum ama geçecek inşallah dualarınızla

Allah'ın izniyle geçecek inşallah canım

ben bakıyorum cnm ama karar veremedim.tanesi 1 liraya var onlar çok alışılmış,sıradan geliyor. farklı olanlarda en az 2,5 tl öylede tuzlu oluyor
kendimiz yaparsak maliyet baya düşüyormuş öyle duydum ama sıkılırm ben en az 100-150 tane yaptırmam lazım. tek tek bayar beni. annem,ablam vs. beraber yapsak biter de araştırayım ben biraz daha.

ben ilk başlarda çok bakmış ve heves eetmiştim ama o hevesim kaçtı nedense vazgeçtim ben almıcam şeker meker...
olmaaaas ne ııkram etcen .hastane ıcın ıstıorum ben eve gelenlere havlu yapılır bısde mınık fıstolu fılan...
en kotu mavı tule sar badem sekerlerını mavı kurdela taam
bn alacam daaaaaaa ne zamn dışarı çıkacam iilk problemm bu .. ikinci 1 günde beğenemem
netten begen
1 lıradan fasla verme zaten ..gercı mıllett bı kac cesıt yaptırıo...ucus olandan cok yaptırıo ...bole cook yakınlarına vermek ıcın bırazaha pahalı bısıler yaptırıo aman bunlarında sonu yoook :97:

normal olursa 1 gece bekletip çıkarıyorlar zaten....neyyy havlumu başkada işim yoktu zaten yok yok ben hiç birşey yapmıcam banane....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…