-----2010 KASIM hamişleri----

mevlüt felanda yapmaya düşünmüyorum sünnet mevlüdü yaparım anca.....yok kırk mevlüdü bilmem neyiydi hiç uğraşamam öyle şeylerle....
tercıh meselesı tabıkisi...bızde muhakkak bebege mevut olur..ben herseyde okutum..ev alıncaada okutmustum sukur manasında ...
bende kısmetse mevlüt şekeri,kırk mevlüdü,lohusa şerbeti Allah ne verdiyse yapıcam.Mevlütle ikramla anneler sağ olsun onlar uğraşacak ben kızımla oturucam
:87::87::87::87 gunler gelsın
ya mevlüt gerekli....hani Allah'a şükür nezdinde.... ama şerbet merbet beni aşar, ben karışmam öle şeylere
ya bu dedıklerımın hıc bırını ben yapmıcamkı elbette kalkıp serbetı ben kaynatmıcam ben ıstıcem anneler yapıcak ..sen bebegını alıp cekılıosun bı kenara aılen yapıo herseyıı
**tercıh meselesı** tabıkııı

Bir cuma saati yasin okuturuz konu komşu, hayır yaparız taam işte..

Yani taaam işte, mis gibi.....

Canım tabiki sen yapmıcaksın ama.... benim hoşlandığım gelenek değil yani.... ne bileyim tabiki tercih meselesi.... ben istemedim ama diğer hamile ablam..... ben bütün gelenekleri yapıcam banane diyor annemde doğal olarak onu daha çok seviyor benden

yok daha neler

depresyonu ben cok iyi bilirim kizimda bunu yasadim dogumdan sonra..kendine lutfen dikkat et..
ve gecmedide cok zor cok ve bir okadarda kotu lutfen kendini meskul tut

ya herkes oto koltugu olan ana kucaklarını evde kullanmayın ev tıpı anakucagı alın dıo al bı masraf kapısı daha onlarda pek pahalıymıs :26:

Öle öle....

Ben istemiom diyom sen bilirsin ben kızıma yaptırcam diyor (ablam için)

Annem sever gelenekleri.... gıcık oluyor bana

aaaa anne öyle şey mi olur ne saçma diyorum viyadük diyor bana

torunumun herseyını eksıksız yaptım demek ıstıolar ..annemden bılıorum abımın ogluna yapmadıgını bırakmamıstı :97:

Ohh sefanız olsun analı kızlı

maşallahhhhh....hem ramazana denk geliyor gündüz biz hariç kimse yiyip içemicek........

canım,kısmetse ramazan bayram bitmiş oluyor 40ı çıktığında. Ramazanda dediğin gibi ilk doğduğunda en yakın akrabalar gelir iftar vs. derken. diğer misafirleri 40 mevlüdünde toptan çıkarmış oluruz

herkese hayirli aksamlar herkes iyidir umarim:)
kuzunun saglikli olmasi cok guzel senin adina cok sevindim

çok teşekkür ederim canım sağol

:87::87::87::87 gunler gelsın

inşallah sağlıkla canım

benım ayak bıleklerım sısmeye basladı ya kılo aldım dıye degıl dımı bu

hayirli yolculuklar cnm..

kısım ramazan bıtınce mevlutler

hosgeldın cıcım..ben cok sekerlı cıktım dıyete baslıcam :89:

hadi ya hayirlisi cnm

kaç kilosun kaç bedendin kaç kilo aldın??? hangi bedeni sipariş verdin???
bende istiyorum yaaa:84:

Şuan 55 kiloyum, 7 kilo aldım, medium giyiyorum ama large beden sipariş verdim karnım iyice şişince sıkıntı olmasın diye..
Ama medium da alabilirmişim, çok da kritik değilmiş, esnek ve cırt cırtlı kısım yeterli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…