tercıh meselesı tabıkisi...bızde muhakkak bebege mevut olur..ben herseyde okutum..ev alıncaada okutmustum sukur manasında ...mevlüt felanda yapmaya düşünmüyorum sünnet mevlüdü yaparım anca.....yok kırk mevlüdü bilmem neyiydi hiç uğraşamam öyle şeylerle....
:87::87::87::87bende kısmetse mevlüt şekeri,kırk mevlüdü,lohusa şerbeti Allah ne verdiyse yapıcam.Mevlütle ikramla anneler sağ olsun onlar uğraşacak ben kızımla oturucam
ya bu dedıklerımın hıc bırını ben yapmıcamkı elbette kalkıp serbetı ben kaynatmıcam ben ıstıcem anneler yapıcak ..sen bebegını alıp cekılıosun bı kenara aılen yapıo herseyııya mevlüt gerekli....hani Allah'a şükür nezdinde.... ama şerbet merbet beni aşar, ben karışmam öle şeylere
Bende ekişirim
Ağaç kavuğundan mı çıktı çucukum, en doğal haklarım benim
Bir cuma saati yasin okuturuz konu komşu, hayır yaparız taam işte..
tercıh meselesı tabıkisi...bızde muhakkak bebege mevut olur..ben herseyde okutum..ev alıncaada okutmustum sukur manasında ...
:87::87::87::87gunler gelsın
ya bu dedıklerımın hıc bırını ben yapmıcamkı elbette kalkıp serbetı ben kaynatmıcam ben ıstıcem anneler yapıcak ..sen bebegını alıp cekılıosun bı kenara aılen yapıo herseyıı
**tercıh meselesı** tabıkııı
kısım ramazan bıtınce mevlutlermaşallahhhhh....hem ramazana denk geliyor gündüz biz hariç kimse yiyip içemicek........
herkese hayirli aksamlarherkes iyidir umarim:)
kuzunun saglikli olmasi cok guzel senin adina cok sevindim
yok daha nelerYani taaam işte, mis gibi.....
Canım tabiki sen yapmıcaksın ama.... benim hoşlandığım gelenek değil yani.... ne bileyim tabiki tercih meselesi.... ben istemedim ama diğer hamile ablam..... ben bütün gelenekleri yapıcam banane diyorannemde doğal olarak onu daha çok seviyor benden
yok daha neler
depresyon sanırım ışın hanım b grubu antideprresan alabilirsin dedi üzgünüm bebeğime bunları yaşattığım için
pur göbeğine maşallahbenimki daha o kadar olmadı
morgüller ablanın bebişi hayırlı olsun
çiğtanem isimler çok güzel Rabbim hayırlı ömür versin onlaa
hastalar geçmiş olsun
Öle öle....
Ben istemiom diyom sen bilirsin ben kızıma yaptırcam diyor (ablam için)
Annem sever gelenekleri.... gıcık oluyor bana
aaaa anne öyle şey mi olur ne saçma diyorum viyadük diyor bana
Ohh sefanız olsun analı kızlı
maşallahhhhh....hem ramazana denk geliyor gündüz biz hariç kimse yiyip içemicek........
herkese hayirli aksamlarherkes iyidir umarim:)
kuzunun saglikli olmasi cok guzel senin adina cok sevindim
:87::87::87::87gunler gelsın
benım ayak bıleklerım sısmeye basladı ya kılo aldım dıye degıl dımı bu
hanımlar ben çıkıyorum... yarın sabah yolcuyum. erkenden... eşimi yalnız bırakacağım için ona yemek hazırlamam lazım. kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. döndüğümde beni unutmuş olmayın. orda çok fazla nete giremem çünkü... hoşçakalın.
kısım ramazan bıtınce mevlutler
hosgeldın cıcım..ben cok sekerlı cıktım dıyete baslıcam :89:
KızlaaarrÖzellikle beli ağrıyanlar
Ben şu ürünü aldım. Belimin ağrısı geçti yahu, ne muhteşem bişeymiş
Hepsiburada.com : Elija Lingerie Karın Destekleyici Kalın Hamile Bantı | Anne / Bebek / Çocuk
kaç kilosun kaç bedendin kaç kilo aldın??? hangi bedeni sipariş verdin???
bende istiyorum yaaa:84:
selam kıslar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?