Selam canım, biz iyiyiz kızımla
Siz nasılsınız bakalım
bızde ııyıyız ccanım gezıyoruz oglusumla kocaman olduk cumartesı artık evımıze donuyoruz bbamızı ozledık bır suru alısverıs yaptık
havayamı dıkıcez uzatıcasmı otururken fılan yanı sarkıtmamak lasım sanırım:26:Ben bundan alıcam
Kraft Dondy Beşik & Mama Sandalyesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Hem beşik hem mama sandalyesi hem anakucağı yok yok :86::86:
Ödem de oluyor olabilir :26: Dr bana şişerse ayaklarını havaya dik dediydi..
selam kıslar nasılsınız
havayamı dıkıcez uzatıcasmı otururken fılan yanı sarkıtmamak lasım sanırım:26:
napıosun canım unuttun bızı geldın donucen hıc haber alamadık ...nası gecıyo..bebıısın nasıl
bızde ııyıyız ccanım gezıyoruz oglusumla kocaman olduk cumartesı artık evımıze donuyoruz bbamızı ozledık bır suru alısverıs yaptık
saol canım cumartesı
ay ne heycanlisindir sen simdigule gule git tatlim.
nereye nereye ???
bizim yerimize de gez......ühüüühüüüüüü....
seni anlıyorum ben de az şey yaşamadım o yüzden risk istemiyorum ama bakalım Allah ın takdiri..turkuaz,ayşe teşekkür ederim. Allah hep iyi haberlerle yüzümüzü güldürsün.
morgüller, teşekkür ederim canım. aşılama,1 düşük,tüp bebek,laporoskopi-histereskopi ameliyatı vs. tedavileri olduğum için ve uzun zamandır mücadele verdiğimiz için bebeğimiz, kıymetli bebek grubunda dedi. herkesin bebeği kıymetlidir ama sizin başka dedi. bu yüzden normal doğum zamanını beklemeye cesaret edemeyiz gelişimini tamamladığında sezeryanla alırız dedi. vaktini doldurmasını beklersek,ve sende doğuma dair bir belirti olmazsa sancı gelecek,açılman olacak diye bekleyemeyiz dedi. normal doğuım için açık kapı bıraktı ama sıcak bakmıyor. bir de seneler önce başka bir doktora gidiyordum gebelik vs. yoktu kontrolde, hamile kalırsan sezeryan doğum yaparsın çatın dar demişti.
purcım,teşekkür ederim canım. evet iştahım yok derken benim de maşallah açıldı şimdi zırt pırt bişiler yiyorum.
iyi gezmeler size analı-oğullu
panik atak tedaviside gebe kaldım vücudum yine istiyor uykuuzluk sinirlilik
1 hafta dıyet sonra 100luuk yapcas dıdı..ekmek yıorum coooooooooooookkkkkk onu kesmem lasım :85:
hanımlar ben çıkıyorum... yarın sabah yolcuyum. erkenden... eşimi yalnız bırakacağım için ona yemek hazırlamam lazım. kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. döndüğümde beni unutmuş olmayın. orda çok fazla nete giremem çünkü... hoşçakalın.
Ben bi sabah kahvaltısı yapıyom, sonra akşam bidaaa babayla yiyos, bebem acıkıyo mudur acep :44:
Allah'ın izniyle geçecek inşallah canım
ben bakıyorum cnm ama karar veremedim.tanesi 1 liraya var onlar çok alışılmış,sıradan geliyor. farklı olanlarda en az 2,5 tl öylede tuzlu oluyor
kendimiz yaparsak maliyet baya düşüyormuş öyle duydum ama sıkılırm ben en az 100-150 tane yaptırmam lazım. tek tek bayar beni. annem,ablam vs. beraber yapsak biter de araştırayım ben biraz daha.
ben yaptırcam ..lohusa serbetı yapcam lohusa tacımı bıle almıs annem
bende kısmetse mevlüt şekeri,kırk mevlüdü,lohusa şerbeti Allah ne verdiyse yapıcam.Mevlütle ikramla anneler sağ olsun onlar uğraşacak ben kızımla oturucam
ya herkes oto koltugu olan ana kucaklarını evde kullanmayın ev tıpı anakucagı alın dıo al bı masraf kapısı daha onlarda pek pahalıymıs :26:
gebelık sekerı yuksek cıkıpta dıyet yapan kımse yokmu bı banamı dıyet :26:
aman aman cıkmasın zaten kımsede ..aklımın ucundan gecmesdı bendede cıkacagı..yarınalıcam dıyet lıstemı bakalım..ekmek pırınc patates yasak muhtemelen napıcam ben onlarsız bılmıomşimdilik bi sensin galiba lütfen diyetine dikkat et..
aman aman cıkmasın zaten kımsede ..aklımın ucundan gecmesdı bendede cıkacagı..yarınalıcam dıyet lıstemı bakalım..ekmek pırınc patates yasak muhtemelen napıcam ben onlarsız bılmıom
havayamı dıkıcez uzatıcasmı otururken fılan yanı sarkıtmamak lasım sanırım:26:
napıosun canım unuttun bızı geldın donucen hıc haber alamadık ...nası gecıyo..bebıısın nasıl
benım ayak bıleklerım sısmeye basladı ya kılo aldım dıye degıl dımı bu
kızlar bugün yine alışveriş yaptım.
hem kendime hem oğluma..
bi de resimlerini çektim bu güne kadar ne aldıysam
yarın koyacağım resimleri inşallah
hepiniz göreceksiniz..
ben yokken şeker ve mevlüt sohbeti olmuş.
biz bu akşam konuştuk eşimle mevlüt yapmıcas büyük ihtimalle..
ama hatıra olsun diye süslü bebek şekeri keseleri aldım onları dağıtcas gelenlere..
benim sizler gibi uğraşacak insanım yok malesef tek başımayım.
doğumda bile bebek hemşiresi bi arkadaşım kalacak yanımda.
eminönünde havuzlu handa çok çeşit var şeker üs herşeyfiyatlar 1tl den başlıyor.
ben 25 adet aldım ama daha alıcam aklınızda olsun..
üzülme canımm..
dünyanın sonu değil.
ama inşalah gebelik sonrası kalıcı olmaz..
bazen gebelikte çıkan hayat boyu kalıyo Allah esirgesin..
diyetine dikkat et sen kontrol etcem haa o na göreee
ıyıyım canım valla ben buraya gelınce hıcbıyere yetısemıyom bı oraya bı buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?