-----2010 KASIM hamişleri----

ohhhhh ne güsel haberlerrr maşallahhhh kuşunaaaaa

Günaydın kızlarrr daha kimse uğramamışşşş siteyeee uyanınnnnnhaydi haydiiii

zaten hep önce ben uğruyodum bugün mutfağımın fayanslarını ovdum ütüm vardı onları yaptımm aynalarımı sildim çarşaf değişiklikleri vs derken bu saati buldu gelmm

Günaydın selina...Nie kimse yok bu sabahh :18::18:

Dün akşam ne güzel haberler gelmiş çok sevindim darısı başımaa

amiiinn hepimisss iyi haberler alalım hep

snn bi yerin açık kalmış günadyın cnm

maşallah kocaman olmuş...

ayyy bu daha bi kocaman olmuş yaaw.....şekerinin çıkmaması çok iyi çok sevindim....

snn bi yerin açık kalmış günadyın cnm

evet....

günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah

nevin güzel bir rüya görmüssün Rabbim hayırlı etsin doğumunda rahat olur inşallah
geçmişi okuyup gelicem

togicim maşallah oğluşuna

serap, maşallah paşana

turkuazm, Allah rüyanı hayırlara çıkarsın. ne güzel pırt diye doğurmuşsun

bazen benim kızım da aşağılarda kasıklara doğru tekmeliyor, geçtiğimiz c.tesi günü kontrolde sordum. dr'um şu en geniş alanı olduğu için her yeri geziyor, normal dedi.

benim 2 gündür kasıklarıma ara ara ağrı giriyor, bu haftanın gelişimini okuduğumda karın ve kasık ağrılarının varlığından söz ediyordu. sizde de oluyor mu :26:

hoşbuldum gülçin
dün yine eşime kızdım gece bugünde ondan uyumadım ağlayınca yeter siboş dedi ne anlayıssız ondan nefret ediyorum

hoşbuldum gülçin
dün yine eşime kızdım gece bugünde ondan uyumadım ağlayınca yeter siboş dedi ne anlayıssız ondan nefret ediyorum

ay yuh valla saolsun koce benden özürleri diliyo sabahta gayet iyi gitti cumanın yüzü suyu hörmetine barıştım bende ...

darısı bşınıza inşallah .. brazda siz alttan alın bakalaım bugün :44:

bende gidince soracam kamp kurdu oraya kereta....
benim kasıklarımda ağrı olmuyor sadece wc ye gitmem gerektiğinde ağırıyor.....

günaydın kızlar
uzun zamandır giremedim siteye,açmadı pc bu siteyi
sizlerin ii olmasına sevindim
biz de oğlumla iyiyiz çok şükür

günaydın kıslar...

yataktan kalkamadım bebem 10 dk kıpırdadı da onu izledim dinledim

bi an önce gelsin diyorum sonra hemen toparlıyorum: vaktinde gel oğlummmm

Günaydııınn

Çoçukumu gördüm rüyamda herkeste ağlıyordu bi bende susuyordu ve gülüyordu, dolayısıyla kimse kucağına alamıyordu yafrumu

Hayır olsun canım rüyan, inş pırt diye çıkarlar

Benim kızım allah ne verdiyse girişiyor bana, alt üst dinlemiyor, hatta bazen belimin yan taraflarında hissediyorum, şaşırıyorum oraya nasıl gidiyor diye :44:

turkuaz işallah rüyandaki gibi pıt diye doğurursun...

günümüz yaklaştıkça doğum rüyaları artıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…