dr dan geldik incelememiz yapıldı herşeyi normalmiş berke'min.
499 gramcık oğlum 500 olmamış yani..
26cm
haftasıyla uyumlu didi..
cd verdi.
yaklaşık yarım saat baktı detaylı parmaklarına kadar inceledi.
gitmeden tatlı yemiştim zıpladı durdu valla..
güçlükle 2 poz yakaladı yüzünü çekti ama size nasıl göstercem kii:44:
işte böylee kıslar...
gülperisi maşallah kocaman olmuş seninki..
Günaydın kızlarrr daha kimse uğramamışşşş siteyeee uyanınnnnnhaydi haydiiii
Günaydın selina...Nie kimse yok bu sabahh :18::18:
Dün akşam ne güzel haberler gelmiş çok sevindim darısı başımaa
günaydın kızlar.....
geçmişi okumadım okumaya gidiyorum herkes iyidir inş....
sizde de oluyor mu bilmiyorum ama benim oğlum dün akşam kasıklarından çıkacak vaziyette aşağıda tekmeledi beni korktum bi ara yaaa....
birde gece sezeryana alınıyordum doktor kontrol etti felan ağzımı gözümü ne alakaysa dişlerimde çürük var mı diye bile baktı.........hemşire sonda ile geldi dedim onu uyuşturduktan sonra taksanız nasıl beynime işlediyse.....tamam dedi....sonra ben kalktım masadan dedim bi süsleneyim sonra banyoya gittim bi baskı hissediyordum ama ağrı sızı yok bişi geliyor anne dedim baktım bebeğin bacakları hemen yere yattım bebek gülçinin dediği gibi pırt diye çıktı kocaman birşey ağlıyordu bembeyaz bişilerle kaplıydı vücüdü.....böyle bi rüyaydı işte....
26cm
haftasıyla uyumlu didi..
cd verdi.
işte böylee kıslar...
bizde 27 inci haftamızı doldurduk teyseleri bugün doktora gittim sabah aç karnına bebekim canlanmadı aç olduğum için meğe uyuyomuş esnedi durdu vallah doktor teyzesiyle gülüştük durduk o bile şaşırdı dudakları klaın olcak galiba dedi ve 1 kiloyu geçmiş minik oğluşum abisinden iri doğucak dedi birde 50 gr lık şeker yüklemesi yapıldı maşallah snuç çok güzel dedi drum 91 çıktı işte bizden haberler böyle şekerler 2 haftadır geceleri uyuyamıyorum çok rahatsız oluyorum sizde böyle oluyomusunuz geceleri bebeğim çok hareketli o yüzden uyuyamıyorum gecelerin adamı olucak herhalde
snn bi yerin açık kalmışgünadyın cnm
günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah
nevin güzel bir rüya görmüssün Rabbim hayırlı etsin doğumunda rahat olur inşallah
geçmişi okuyup gelicem
26cm
haftasıyla uyumlu didi..
cd verdi.
işte böylee kıslar...
bizde 27 inci haftamızı doldurduk teyseleri bugün doktora gittim sabah aç karnına bebekim canlanmadı aç olduğum için meğe uyuyomuş esnedi durdu vallah doktor teyzesiyle gülüştük durduk o bile şaşırdı dudakları klaın olcak galiba dedi ve 1 kiloyu geçmiş minik oğluşum abisinden iri doğucak dedi birde 50 gr lık şeker yüklemesi yapıldı maşallah snuç çok güzel dedi drum 91 çıktı işte bizden haberler böyle şekerler 2 haftadır geceleri uyuyamıyorum çok rahatsız oluyorum sizde böyle oluyomusunuz geceleri bebeğim çok hareketli o yüzden uyuyamıyorum gecelerin adamı olucak herhalde
günaydın kızlar.....
sizde de oluyor mu bilmiyorum ama benim oğlum dün akşam kasıklarından çıkacak vaziyette aşağıda tekmeledi beni korktum bi ara yaaa....
birde gece sezeryana alınıyordum doktor kontrol etti felan ağzımı gözümü ne alakaysa dişlerimde çürük var mı diye bile baktı.........hemşire sonda ile geldi dedim onu uyuşturduktan sonra taksanız nasıl beynime işlediyse.....tamam dedi....sonra ben kalktım masadan dedim bi süsleneyim sonra banyoya gittim bi baskı hissediyordum ama ağrı sızı yok bişi geliyor anne dedim baktım bebeğin bacakları hemen yere yattım bebek gülçinin dediği gibi pırt diye çıktı kocaman birşey ağlıyordu bembeyaz bişilerle kaplıydı vücüdü.....böyle bi rüyaydı işte....
herkese günaydınnn, hayırlı cumalar
hoşbuldum gülçin
dün yine eşime kızdım gece bugünde ondan uyumadım ağlayınca yeter siboş dedi ne anlayıssız ondan nefret ediyorum
amin ama bzimkisi kompleksli havalara girer pislik
turkuazm, Allah rüyanı hayırlara çıkarsın. ne güzel pırt diye doğurmuşsun
bazen benim kızım da aşağılarda kasıklara doğru tekmeliyor, geçtiğimiz c.tesi günü kontrolde sordum. dr'um şu en geniş alanı olduğu için her yeri geziyor, normal dedi.
benim 2 gündür kasıklarıma ara ara ağrı giriyor, bu haftanın gelişimini okuduğumda karın ve kasık ağrılarının varlığından söz ediyordu. sizde de oluyor mu :26:
günaydın kızlar.....
serap eylül gözünüz aydındarısı bize inşallah
göbüş hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?