- 4 Ocak 2011
- 402
- 22
- 298
- 46
Günaydııınn
Çoçukumu gördüm rüyamda herkeste ağlıyordu bi bende susuyordu ve gülüyordu, dolayısıyla kimse kucağına alamıyordu yafrumu
Hayır olsun canım rüyan, inş pırt diye çıkarlar
Benim kızım allah ne verdiyse girişiyor bana, alt üst dinlemiyor, hatta bazen belimin yan taraflarında hissediyorum, şaşırıyorum oraya nasıl gidiyor diye :44:
Günaydııınn
Çoçukumu gördüm rüyamda herkeste ağlıyordu bi bende susuyordu ve gülüyordu, dolayısıyla kimse kucağına alamıyordu yafrumu
Hayır olsun canım rüyan, inş pırt diye çıkarlar
Benim kızım allah ne verdiyse girişiyor bana, alt üst dinlemiyor, hatta bazen belimin yan taraflarında hissediyorum, şaşırıyorum oraya nasıl gidiyor diye :44:
anneci mi olacak acaba
bu gece hep rüyaycıydık desene.....
bişiyi fazla mı kaçırıyoruz nedir bu kadar tekme tokat nedir yahuuu.....:44::44::44:
Anneci olacağını anca rüyamda görcem gibi şu anŞimdiden babacı kızım, eşim dokununca kıpır kıpır oluyordu.. Birkaç gündür sesine de tepki veriyor
bak cimcimeyebesle büyüt taşı babaya naz yapsın
benim kızım da tam tersi keyfi olursa babaya tepki veriyor. eşimin lavobada gazete okuma keyfi vardırakşamları tam da lavobada olduğu saatte coşuyor , çıkınca da kaçırdım mı yine diyor, bende eee durma o kadar tuvalette,küsüyor diyorum
Senin cimcime anneci olcak demekki :97:
kızlar babacı olur derler ama bakalım
canım sen kordon için mi randevu aldın yarın için ,ben de haftaya gidiyim diyorum renkli renkli göriyim kuzum
Evet Kordondan aldım randevuyu, haftaya da asıl dr umun randevusu var
ohhh ne güzel 2 hafta üst üste hasret gidermiş olursun prensesinle.Allah güzel haberlerle dönmenizi nasip etsin.
benim kendi dr. randevum 7 mayısta bu yüzden arada kaçamak yapayım haftaya kordona gideyim nasipse
canım dun ben radyologa gıttım 19.haftada kalp ıncelenmıstı detaylı 23.haftada kontrol yapalım demıstı bıde yuzunu gorememıstık o sefer o yusden cagırdı bı sorun yok bobrekte bıraz buyume var ama kendı dr umda radyologta onemsız oldugunu genelde bunu hastalarımıza soylemeyız bıle dedı ve doguma kadar duzeldıgını soyldı haırlısı duzelmesse erken sunnetmsllah deli kanli olmus
ee gem anlatmamissin dr.la rendevun nasil gecti hemen resim ekle seker
kocaman olmus sımdı bı gorseenayy canım benim yerim onuuu maşallah
hayır olsun canım ne gusel bebısını gormussunbirde gece sezeryana alınıyordum doktor kontrol etti felan ağzımı gözümü ne alakaysa dişlerimde çürük var mı diye bile baktı.........hemşire sonda ile geldi dedim onu uyuşturduktan sonra taksanız nasıl beynime işlediyse.....tamam dedi....sonra ben kalktım masadan dedim bi süsleneyim sonra banyoya gittim bi baskı hissediyordum ama ağrı sızı yok bişi geliyor anne dedim baktım bebeğin bacakları hemen yere yattım bebek gülçinin dediği gibi pırt diye çıktı kocaman birşey ağlıyordu bembeyaz bişilerle kaplıydı vücüdü.....böyle bi rüyaydı işte....
senın koca sopalıkhoşbuldum gülçin
dün yine eşime kızdım gece bugünde ondan uyumadım ağlayınca yeter siboş dedi ne anlayıssız ondan nefret ediyorum
Günaydııınn
Bende eve gitmekk istiyorummmmmmmmmSırtım çokk ağrıyorrrrrrrrrrrrr:85::85:
ya ne guseeeeel hayır olsun canımbende gormek ıstıorum çoçuumu ..
ya aynı babası yaa bu çoçugun neyı bana benzıcek cok merak edıyorum
Selam kıslarrrrr....
Benim koce hasta olmuş, yatıyor
Bademcikleri şişmiş iyice...
Nane limon yaptım terledi, kendine geldi biraz....
Şimdide oturdum tv başına...Tuğba Altıntop bişeler yapıyo, ona bakıyorum....
Saol canım, bakalım yarın gidip :87:buarada 15-16-17 nısanda mothercare de %50 ındırım varr msj geldı sımdı :92:
Oturma pozisyonundan mı acaba :44:Bende eve gitmekk istiyorummmmmmmmmSırtım çokk ağrıyorrrrrrrrrrrrr:85::85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?