-----2010 KASIM hamişleri----

benımde yaa 2 gundur sırtım agrıo ewe gıdesımwarrrrrrrr

dik oturmamız gerekiyormuş canım masa başında biraz zor.....benimde öyle sırtlarım belim kopuyor ağrıdan.....biz çalışanların kaderi bu puffff....bende evde olup uyumak istiyorum yaaa...dün akşam doğum yaptım bugün çalışıyorum yazık değil mi ya......

merhaba kızlar, sizin hızınıza yetişemiyorum aman dikakt edin tam hasta olma mevsimi, ben 1 hafta çektim hem grip, öksürük boğaz ağrısı koçişlerinize de kendinize de çok dikkat edin tabi minik meleklerinize de. Rüya görenlerin rüyaları hayra çıksın inşallah. Ciciler de alınıyor maşallah ne gzeli, güle güle giyin inşallah

nerelerdesınız sızzz bayadır gorunmuyosun ...nasılsınız varmı bı gelısme

yarın 100 luk seker yuklemem var cok tırsıyorummmm:84:

nıye bu glıkozu yukluolar canımı sıkıolar dun tokluk sekerım 80 cıktı benım :44:

nıye bu glıkozu yukluolar canımı sıkıolar dun tokluk sekerım 80 cıktı benım :44:

Hadi inşallah güzel haberlerle gel canım... Benimde yarın ayrıntılı Usg var... İnşşalahhh oğluşumd bir problem yoktur... Dua edin bizim içn olurmu..

nerelerdesınız sızzz bayadır gorunmuyosun ...nasılsınız varmı bı gelısme
1 haftadır fena hastaydık azcık azcık düzeldik canım,çarşamba günü fenalaşınca gittik drumuza şükür paşamızda bi sorun yoktu dans ediyordu sıpam, hasta olunca dra gitmeyi ertelemiştim ama yapacağını yaptı tam gününde drumuzu gördük Mesanesi de çok şükür normal artık, takip edilecek yinede.

sen şekeri sevmeyince zor geliyordur canım, daha benim şeker yüklemesi falan olmadı :26: inşallah hayırlı sonuçların çıkar.

Aslında bi soru var kızlar , çoğunuz tetanoz aşısı oldunuz bizim sağlıkocağındaki hemşire taa 27 nisana gün verdi, o zaman 24 haftalık olacagız normal tarihmi sizce:26:

Hadi inşallah güzel haberlerle gel canım... Benimde yarın ayrıntılı Usg var... İnşşalahhh oğluşumd bir problem yoktur... Dua edin bizim içn olurmu..
amın canım...hıcbı sorun cıkmas endıselenme doya doya ısle oğlunu
cook gecmıs olsun...mesane olayına sevındım cok bızımde bı bobrekte genısleme var duzelır umarım...
senın seker ıcın erken daha 24. haftada yapıo bızım dr ama benım babamda seker var dıye korkuodu 23.haftada yaptı aynı hafta asımı oldum 24. hafta gec ddeıl bence...herkesın farklı soyluyor dr u gercı mesela benım asım tek doz baska olmıcam ama Turkuaz sureklı ası oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…