benımde yaa 2 gundur sırtım agrıo ewe gıdesımwarrrrrrrr
Bende eve gitmekk istiyorummmmmmmmmSırtım çokk ağrıyorrrrrrrrrrrrr:85::85:
Bende var ama pek bişeye yaradığını söyleyemeyeceğim....
merhaba kızlar, sizin hızınıza yetişemiyorumaman dikakt edin tam hasta olma mevsimi, ben 1 hafta çektim hem grip, öksürük boğaz ağrısı koçişlerinize de kendinize de çok dikkat edin tabi minik meleklerinize de. Rüya görenlerin rüyaları hayra çıksın inşallah. Ciciler de alınıyor maşallah ne gzeli, güle güle giyin inşallah
canım iyi çıkar inşallah :93:
yarın 100 luk seker yuklemem var cok tırsıyorummmm:84:
nıye bu glıkozu yukluolar canımı sıkıolar dun tokluk sekerım 80 cıktı benım :44:
1 haftadır fena hastaydık azcık azcık düzeldik canım,çarşamba günü fenalaşınca gittik drumuza şükür paşamızda bi sorun yoktu dans ediyordu sıpam, hasta olunca dra gitmeyi ertelemiştim ama yapacağını yaptı tam gününde drumuzu gördüknerelerdesınız sızzz bayadır gorunmuyosun ...nasılsınız varmı bı gelısme
yarın 100 luk seker yuklemem var cok tırsıyorummmm:84:
nıye bu glıkozu yukluolar canımı sıkıolar dun tokluk sekerım 80 cıktı benım :44:
amın canım...hıcbı sorun cıkmas endıselenme doya doya ısle oğlunuHadi inşallah güzel haberlerle gel canım... Benimde yarın ayrıntılı Usg var... İnşşalahhh oğluşumd bir problem yoktur... Dua edin bizim içn olurmu..
cook gecmıs olsun...mesane olayına sevındım cok bızımde bı bobrekte genısleme var duzelır umarım...1 haftadır fena hastaydık azcık azcık düzeldik canım,çarşamba günü fenalaşınca gittik drumuza şükür paşamızda bi sorun yoktu dans ediyordu sıpam, hasta olunca dra gitmeyi ertelemiştim ama yapacağını yaptı tam gününde drumuzu gördükMesanesi de çok şükür normal artık, takip edilecek yinede.
sen şekeri sevmeyince zor geliyordur canım, daha benim şeker yüklemesi falan olmadı :26: inşallah hayırlı sonuçların çıkar.
Aslında bi soru var kızlar , çoğunuz tetanoz aşısı oldunuz bizim sağlıkocağındaki hemşire taa 27 nisana gün verdi, o zaman 24 haftalık olacagız normal tarihmi sizce:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?