-----2010 KASIM hamişleri----

Yaaaa kızlar akıl verin baan bu zıbınlardan almaya gerek varmı yazın o sıcakta giyebılırlermıkı ben mersindeyım bıde iğrenç sıcak oluyor burasııı yazın:44:

Yaaaa kızlar akıl verin baan bu zıbınlardan almaya gerek varmı yazın o sıcakta giyebılırlermıkı ben mersindeyım bıde iğrenç sıcak oluyor burasııı yazın:44:

Hiç giydirilmiyormuş canım, ben ne olur olmaz diye bir tane aldım. Bi de hastane çıkışının içinde var. Başka almıcam..

Ya benim yüzümde benek benek lekeler çıkmış çok gıcık oldum bunlar geçecek mi acaba

Turkuazcım sen bugün kaça kadar çalışıyorsunnn. daha 4 saat var benim çıkmama saat 18:00 olurmu bugün yawwwwwwwwwwwwwwwwww

ben aynı canım 7,30 bilemedin 8 de evde oluyorum......iş yok bugünde erken çık diyen olmaz malesefffff.....akşam olur mu olur ama nasıl olur onuda bilmiyorum valla........

Son düzenleme:
Biz geldiiikk

Kızımla hasret giderdik 683 gr olmuş fıstığım, dr haftasıyla uyumlu dedi

Hiç güzel poz vermedi zilli, yüzünü kapadı hep

Biz geldiiikk

ohh ohh maşallah....nazar::
genelde bebeklerin çoğu yüzünü kapatıyor sanki ultrasondan ışık çakıyor gözlerine.....
sağlığı yerinde yaa gerisi teferruat....

mothercare zaferde var bıde bılmıosundur yenı acıldı Anatolıum da var
koce soz verdı yarın goturcek onu yakalamısken bıtırırım eksıklerı umarım..
bı oda takımı daha begendım onuda babamıza gosterıces yarın bu hafta onunda sıparısını verıcem artık:97:
Biz geldiiikk

tam agzıma gore

benım komsum 1 kere bıle yuzunu goremeden dogurdu ıkı elıyle kapıodu yuzunu zıllı aradan fılan
goruyoruz bız yıne..

buaradaaa sekerımıs
aclık:74
1.saat:147
2.saat:103
3.saat:83

Allahıma bın sukur cok mutluyummmmm

Biz geldiiikk

maşallah canım
hep öyle yapıyolar canım kapatıyolar yüslerini

buaradaaa sekerımıs
aclık:74
1.saat:147
2.saat:103
3.saat:83

Allahıma bın sukur cok mutluyummmmm

süpperrrrr
sana demiştimmm
hadi gözün aydınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…