Nevincim Fiyatı gerçekten çok uygunmuş hem beyazda çok güzel durur bence. Benim beşikte krem ve yeşilli. seninki gibi alttan çekmeceli. ama sanırım o çekmeceler yetmez. dolap işini ne yapmayı düşünüyorsunuz:44: acaba 5.li şifonyerler oluyor onlardanmı alsam dıye dusunuyorum. yada ben kendı dolabımda mı yer açsam diye düşüünüyorum bazen. aynalı komıdınım var yatak odasında içi dolu değil zaten pek ona bebişin eşyalarını mı koysam çok kararsız kaldım bu konuda. yoksa en iyisi bi dolap mı almak. ama ben bebiş buyusun şöyle 3 yaşına gelsin güzel bi oda takımı almak ıstıyorum. şimdi dolap alırsam oda takımıalıncada takım ıcınde dolap olacak zaten. boşuna almak istmiyorum şimdi. OFF ÇOK KARARSIZIM BU KONUDA:44:
herkese günaydınn..
biliyorum öğlen oldu neredeyse ama biz çok uyuyoruz artık oğlumla
ayşecim bu kadar yormasana kendini senin dinlenmen gerek.:44:
selina liste yap kesinlikle unutuyo insan:95:
dr a gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inşallah..
ben de yarın ana kucağını almayı planlıyorum bakalım bi aksilik olmazsa
gidip kahvaltı yapayım
oğlum aç
bence alma ayna atındaki şifonyerinin bikaç çekmecisini boşalt onlara yerleştir.....boşuan dolap felan alma kendi dolabında da yer açarsın....ben öyle yapacam sağolsun annem sırf iki çekmecemi tülbentle doldurmuş vaziyette onları boşaltcam artık,eskidik zaten daha çeyiz kime göstercez....
selam annecıkler
ben 8 den berı ayaktayım şaka gıbı dımı
100luk glıkoz yuklendı..esımın sırketı hastaneye yakın buraya gelıyorum 1 saat olunca hastaneye gıdıp deldırıyorum kendımı
ılk 1. saat sonucu :147
ıkıncı 1 saat sonucu:103
12.10 gece sonuncu yapılcak....bu 3nun ortalamasını mı alıyorlar bılen varmı ??
selam canım ortalama alınmıyo..
en az 2 sonuç 190 ın üzerinde ise tanı konulur senin iyi gidiyoo maşallah
ayyyyyyyy gercektenmı
vallahı cok sevındırdın benı 20 dk sora sonuncu yapılcak ...o da dusuk cıkarsa dıyet vermesler dımııııııı
guvenını boşa çıkarmak ıstemıyorumaynen öyle canımm
yani biz öyle yapıyoruz en azından..
3. sü de 103 den az çıkması lazım normalde
yani zaman arttıkça değerin düşmesi beklenir
korkma ben ce iyi çıkacak
sana güveniyorummmm
selam annecıkler
100luk glıkoz yuklendı..esımın sırketı hastaneye yakın buraya gelıyorum 1 saat olunca hastaneye gıdıp deldırıyorum kendımı
amın canım ınsaallaah msj atarım ben sana ıyı cıkarsa eve gırmeyı dusunmuyorum cunkuinş 3. de iyi çıkar da diyet olayından kurtulursun canım yaa hadi güzel haberlerle gel inş....
gem test normal çıkarsa o sevinçle mothercare gidersin sen %50 indirim var yaa
sahi sen hangi şehirdesin herkesin bulunduğu şehri birbirine karıştırıyorum ben
amın canım ınsaallaah msj atarım ben sana ıyı cıkarsa eve gırmeyı dusunmuyorum cunku
bursa dayım ben canım ..baskada bursalı yok galıba
arabam servıste kocaya aglıodum demın benı avm ye bırak dıye bakalım ınsallah gıdebılırım ...sen gıttınmı nelerde var ındırım ..cok satılan seyler gırmıo ındırıme yahu
Günaydıııınnnnnn
Dün evde gördüğüm toz asabımı ayaklandırınca hoooooooppp kalktım ve evimi mis yaptım missss
camlar,çamaşırlar,fayanslar balkonlar ohh çok yorulmuşum gece deliksiz uyumuşum sabahta kalktım ölmüşüm yorgunluktan :44::44:
çok teşekkür ederim öncelikle.cvplarınız için.dün akşam gittim doktora. 4+2 günlük dedi.ultrasona göre öyleymiş.son adet tarihime görede tam 5 haftalıksınız dedi.rahim içinde olan gebelik yaşıyorsunuz,dış gebelik gibide yaşayabilirsiniz bu çok normal böyle durumlarda söz konusu fakat içiniz rahat olsun rahim içinde küçücük keseciğiniz oluşmuş ve oluşmakta dedi.2 hafta geçsin tekrar gelin hem daha net görebilir hemde kalp atışlarını duyabilirsiniz dedi.folik asit kullandınızmı gebelikten önce dedi.ben hiç ilaç kullanmadım ve 3 ay önce rahim filmi çekildi bana bu durumu anlattım.ama tüplerimde hiçbir problem çıkmamıştı.doktorum 3 ay süre vermişti.bu süre sonunda gebelik olmazsa gelin eşinize bakalım demişti.allah'ım çok mutluyum.rabbim isteyen herkese nasib etsin bu duyguyu.çok güzel bişi.eşim mutluluktan çıldırıyor.dualarım tüm bebek isteyen ailelere allah'ım yüzünüzü güldürücek.sakın üzmeyin kendinizi.sabır ve hayırlısını dileyin.allah vereceği zamanı biliyor.benimde nasibimde böylesi varmış demekki en hayırlı zaman buymuş.yani rahim filminden sonra hamiş kalan bayanlardanım sanırım.kısmet diyorum yaa tahmini doğum tarihi flan söylemedi doktor .ama ben internetten baktım 15 aralık çıkıyor.ilginiz içinde çok teşekkür ederim kızlar .çok sağolun.
yupii eşimle konuştum az önce iş çıkışı cıvıl'ma gidicez bugün bebişime bişiler alcazzz havlu + alt açma bezi, salya bezi, banyo süngeri zıbın bikaç tane de çıtçıtlı bady alırım yine yastıkta bakarımmm aklma bunlar geliyor şimdiebn en iyisi liste yapayımoraya gidince unutmayayım
selam annecıkler
Ayhh
14.45 te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?