-----2010 KASIM hamişleri----

bence alma ayna atındaki şifonyerinin bikaç çekmecisini boşalt onlara yerleştir.....boşuan dolap felan alma kendi dolabında da yer açarsın....ben öyle yapacam sağolsun annem sırf iki çekmecemi tülbentle doldurmuş vaziyette onları boşaltcam artık,eskidik zaten daha çeyiz kime göstercez....

Günaydınnn Uykucu anneeeeeee

En iyisi Liste yapmak unutmayayım hiç bişi

Hadi karnını ve bebişi doyur sen

Afiyet olsunnnnnnnnnnn

aynen benimkide ya tülbent seccade doldurmuş. bu annelerin hepsi böyle demek ben evlendıkten sonra yarısını geri vermiştim anneme ne yapcam bu kadar tülbenti. kız kardesımın ceyızıne koy ugrasma tekrar dedim. hiçde kullanmadım ayrıca. bi kısmını ayırdımkendıme lazım olur dıye. mevlüt dua okununca.E bide ben namaz kılarken kullanıyorum bazılılarını. kalanlarıda başka bi yere koyarım ozaman yatak odasındaki şifonyerıde bebişe kullanırım büyük ihtimal

selam annecıkler
ben 8 den berı ayaktayım şaka gıbı dımı
100luk glıkoz yuklendı..esımın sırketı hastaneye yakın buraya gelıyorum 1 saat olunca hastaneye gıdıp deldırıyorum kendımı
ılk 1. saat sonucu :147
ıkıncı 1 saat sonucu:103

12.10 gece sonuncu yapılcak....bu 3nun ortalamasını mı alıyorlar bılen varmı ??

selam canım ortalama alınmıyo..
en az 2 sonuç 190 ın üzerinde ise tanı konulur senin iyi gidiyoo maşallah

selam canım ortalama alınmıyo..
en az 2 sonuç 190 ın üzerinde ise tanı konulur senin iyi gidiyoo maşallah

ayyyyyyyy gercektenmı
vallahı cok sevındırdın benı 20 dk sora sonuncu yapılcak ...o da dusuk cıkarsa dıyet vermesler dımııııııı

ayyyyyyyy gercektenmı
vallahı cok sevındırdın benı 20 dk sora sonuncu yapılcak ...o da dusuk cıkarsa dıyet vermesler dımııııııı

aynen öyle canımm
yani biz öyle yapıyoruz en azından..
3. sü de 103 den az çıkması lazım normalde
yani zaman arttıkça değerin düşmesi beklenir
korkma ben ce iyi çıkacak
sana güveniyorummmm

aynen öyle canımm
yani biz öyle yapıyoruz en azından..
3. sü de 103 den az çıkması lazım normalde
yani zaman arttıkça değerin düşmesi beklenir
korkma ben ce iyi çıkacak
sana güveniyorummmm
guvenını boşa çıkarmak ıstemıyorum
dun kayınvalıdede yemekteydık ben sadece corba ıctım dun aksam 9 dan berıde açım lutfen dusuk cıksın...
bızım hastanede oyleeeee gusel bı yerdekı ne yemek ıstersen etrafında cıkısta kutlama yapmak ıstıyorum

inş 3. de iyi çıkar da diyet olayından kurtulursun canım yaa hadi güzel haberlerle gel inş....

gem test normal çıkarsa o sevinçle mothercare gidersin sen %50 indirim var yaa
sahi sen hangi şehirdesin herkesin bulunduğu şehri birbirine karıştırıyorum ben

inş 3. de iyi çıkar da diyet olayından kurtulursun canım yaa hadi güzel haberlerle gel inş....
amın canım ınsaallaah msj atarım ben sana ıyı cıkarsa eve gırmeyı dusunmuyorum cunku
gem test normal çıkarsa o sevinçle mothercare gidersin sen %50 indirim var yaa
sahi sen hangi şehirdesin herkesin bulunduğu şehri birbirine karıştırıyorum ben

bursa dayım ben canım ..baskada bursalı yok galıba
arabam servıste kocaya aglıodum demın benı avm ye bırak dıye bakalım ınsallah gıdebılırım ...sen gıttınmı nelerde var ındırım ..cok satılan seyler gırmıo ındırıme yahu

aayyy evet profilinden baktım benim de en yakın arkadaşım bursalı ve orda yaşıyo 6 mayısta gelcem bursaya ben nikah şahidiyim de arkadaşımın..
özdileğe mi gidicen zafer e mi yoksa kipa ya mııı??
ben yarın gidebilcem ancak bugün kayınvalidem gelicek öğleden sonra

Günaydııınn

An itibariyle 8 kilo almışım, vatana millete hayırlı olsun, cimcimeme löp löp et olsun

Tam dayaklıksın

Hayırlı olsun

Yağmala dükkanı gözlerinin yaşına bakma

Gayet iyi canım şeker felan yok sende
Açlık 95,
1. saat 180,
2. saat 155,
3. saat 140'ın altında olması lazım.. Ayrıca bu değerlerden 2 veya üstü fazla çıkarsa gebelik şekeri teşhisi konuyor..

Son düzenleme:
Evet maşallahım var yemek yemeye bir başladım pir başladım
2 hafta önce 502 grdı. Bakalım şimdi ne kadar olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…