-----2010 KASIM hamişleri----

isim name de ö harfindeyim...
daha içimize sinen bi isim bulamadık... öneri siteniz varsa yazar mısınız???

eşimle tek karar verdiğimiz sey: bir isim koyacağız

morgüller geçmiş olsun eşine canımm
kızlar benim de göğüslerim büyüdü 2 beden
yeni çamaşırlar aldım.80 di 90 oldu.
vücut ayarlıyo kendini bebek için

Günaydıııınnnnnn

Dün evde gördüğüm toz asabımı ayaklandırınca hoooooooppp kalktım ve evimi mis yaptım missss

camlar,çamaşırlar,fayanslar balkonlar ohh çok yorulmuşum gece deliksiz uyumuşum sabahta kalktım ölmüşüm yorgunluktan :44::44:

neyse dğdi

Göğüslermi büyümüş die duydum bnm çok bi fark yok sadece 1 beden büyüğü daha rahat artık bide fırlıcak gibi :82:

gemmmm sen bebeye aldığın kadar kendine de alcan galiba

pur sıkma sıkma iyi olmaz derler yani bundan sora beyaz beyaz olcakmış ucu onlarıda merak etme

morgüller eşcağızına çok geçmiş olsun

günaydınlar......
inler periler top oynuyor yine burda....

kız gülçin kendini ne o kadar yoruyorsun yaaaa hem giderken insan bi haber verirdi dimi.....

herkese günaydınnnnnn

Pek kimseler uğramamış dediğniz gibi. Malum Günlerden cumartesi. ve biz ÇALILŞIYORUZZZZZZZZ

bende sabah tan beri civilim in sitesinde dolandım. fiyatları hem uygun hemde baya güzel ürünler varmış Netten sipariş veresim geldi ama tuttum kendimi

Ayşegülçin elin dursa kolun durmuo senin kendını yormaman gerekiyorrrrrr

evet canım malesef biz çalışıyoruzzz pufff...biter mi bugün yaaaa........
bende süs yastığı var kremli mavili onla boğulmayı engelleyen yastıktan sipariş vercem eğer burdaki magazasında bulamazsam.....yarında mobilya beşiğimizi alcaz.....inş.....

hayırlı olsun bu sonuca ve son ader tarihine göre 2-3 den daha fazlasın bence doktora görün en sağlıklı bilgiyi o verir sana.......

çok teşekkür ederim öncelikle.cvplarınız için.dün akşam gittim doktora. 4+2 günlük dedi.ultrasona göre öyleymiş.son adet tarihime görede tam 5 haftalıksınız dedi.rahim içinde olan gebelik yaşıyorsunuz,dış gebelik gibide yaşayabilirsiniz bu çok normal böyle durumlarda söz konusu fakat içiniz rahat olsun rahim içinde küçücük keseciğiniz oluşmuş ve oluşmakta dedi.2 hafta geçsin tekrar gelin hem daha net görebilir hemde kalp atışlarını duyabilirsiniz dedi.folik asit kullandınızmı gebelikten önce dedi.ben hiç ilaç kullanmadım ve 3 ay önce rahim filmi çekildi bana bu durumu anlattım.ama tüplerimde hiçbir problem çıkmamıştı.doktorum 3 ay süre vermişti.bu süre sonunda gebelik olmazsa gelin eşinize bakalım demişti.allah'ım çok mutluyum.rabbim isteyen herkese nasib etsin bu duyguyu.çok güzel bişi.eşim mutluluktan çıldırıyor.dualarım tüm bebek isteyen ailelere allah'ım yüzünüzü güldürücek.sakın üzmeyin kendinizi.sabır ve hayırlısını dileyin.allah vereceği zamanı biliyor.benimde nasibimde böylesi varmış demekki en hayırlı zaman buymuş.yani rahim filminden sonra hamiş kalan bayanlardanım sanırım.kısmet diyorum yaa tahmini doğum tarihi flan söylemedi doktor.ama ben internetten baktım 15 aralık çıkıyor.ilginiz içinde çok teşekkür ederim kızlar .çok sağolun.

ayyy o süs yastığı benimde çok hoşuma gitti.beşik için karar verdinmi resmi varmı canım _?

tey tey şekerlerrrr mis oldu evim vala değdi bebemde saolsun burdayım bn devam et sen dedikçe verdim gözüne ne var ne yok herkeşler iyimi

merhaba kızlar, hergün ara ara foruma giriyorum ama yazıcak bişey bulamıyorum bazen de yoğun oluyorum sadece okumakla yetiniyorum.
sanırım herkes ii, hepimiz büyümeye devam ediyoruz ben de 63 kilo oldum, 12-13 kilo almışım yani bu 3 ayda ne kadar daha alırım bilmiyorum kızım sağlıkla gelsinde ben razıyım bugün dr. kontrolümüz var
iki aydır gitmiyodum bakalım neler öğrenicez

ayyy o süs yastığı benimde çok hoşuma gitti.beşik için karar verdinmi resmi varmı canım _?

büyüyen beşikleri beğenmedik eşimle çok büyük geldiler gözümüze bizde başka baktık bembeyaz bitane sadece alttan çekmeceli bi beşik gördük onu alcaz resim yok artık kurulunca çeker koyarım resmini.....uyku seti yatağı beşiği içinde ayıptır söylemesi 400 kağıt hem fiyatı uygun geldi hemde göze güzel görünüyor......

yupii eşimle konuştum az önce iş çıkışı cıvıl'ma gidicez bugün bebişime bişiler alcazzz havlu + alt açma bezi, salya bezi, banyo süngeri zıbın bikaç tane de çıtçıtlı bady alırım yine yastıkta bakarımmm aklma bunlar geliyor şimdi ebn en iyisi liste yapayımoraya gidince unutmayayım

hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş daha önünde çok uzun bir yol var ama hemencecik geçiyor.....

6 ayda bayağa kilo almışsın sen canım yaaa.....neyse sağlık olsunda dikkat et birazda ama.....bende 1,5 ay oldu gitmeyeli puffff....neyse 3 gün kaldı.....güzel haberlerle dönersin inş....

Tebrik ederim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.

Nevincim Fiyatı gerçekten çok uygunmuş hem beyazda çok güzel durur bence. Benim beşikte krem ve yeşilli. seninki gibi alttan çekmeceli. ama sanırım o çekmeceler yetmez. dolap işini ne yapmayı düşünüyorsunuz:44: acaba 5.li şifonyerler oluyor onlardanmı alsam dıye dusunuyorum. yada ben kendı dolabımda mı yer açsam diye düşüünüyorum bazen. aynalı komıdınım var yatak odasında içi dolu değil zaten pek ona bebişin eşyalarını mı koysam çok kararsız kaldım bu konuda. yoksa en iyisi bi dolap mı almak. ama ben bebiş buyusun şöyle 3 yaşına gelsin güzel bi oda takımı almak ıstıyorum. şimdi dolap alırsam oda takımıalıncada takım ıcınde dolap olacak zaten. boşuna almak istmiyorum şimdi. OFF ÇOK KARARSIZIM BU KONUDA:44:

ohh ohh maşallah canım 6. ayda 12-13 kg almışın. doktorun ne dicek bakalım bu duruma bende 7,5 kg .aldım gerçi sana yetişicem

herkese günaydınn..
biliyorum öğlen oldu neredeyse ama biz çok uyuyoruz artık oğlumla
ayşecim bu kadar yormasana kendini senin dinlenmen gerek.:44:
selina liste yap kesinlikle unutuyo insan:95:
dr a gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inşallah..
ben de yarın ana kucağını almayı planlıyorum bakalım bi aksilik olmazsa
gidip kahvaltı yapayım
oğlum aç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…