morgüller,kardeşin için gözünüz aydın. hayırlı teskereler olsun. yoğun bir gün seni bekliyor,kolay gelsin
slm kızlar.umarım hepiniz iyisinizdir.bebişlerinizde çok çok iyidir umarım.
sizlere hep soru soruyorum ama kızmayacağınızı biliyorum.şimdi ben bugün tam 5 haftalık hamişim ultrasona göre.bu hesap nasıl olucak anlamadım. sat a göre 5 hafta 6 gün oluyor. SAT 10 MART 2011. ya ben bu konuda hiç bilgisi olmayan biriyim.nasıl hesap yapmam gerekiyor??? birde ilk aylarda nasıl besleniyordunuz yazarsanız sevinirim.beyin gelişimi için doktorlarınız ne önerdi.dikkat etmeye çalışıyorum.sabahları haşlanmış yumurta flan yiyiyorum.bir adet muz.sık sık aralıklarla yemeye çalışıyorum.az az tabiki.ilk dönemlerde protein desteklimi beslensem iyi olur?süt içiyorum geceleri.yaa bide benim midem hiç bulanmıyor sadece uykum geliyor ve çok üşüyorum.mide bulantımın olmaması güzel bişi.ama çok fazla üşüyorum.sıtma kırıyor sanki.acaba kansızlık flanmı var diyorum.gittiğim dktr da nöbetçi dktr du sadece keseyi gördüğünü söyledi ilk resmimizi verdi.ne bir tahlil istedi ne tahmini doğum tarihi söyledi.anlamadım.sadece folik asit verdi.kızlar uzun oldu kusura bakmayın ama bilmediğim için size danışıyım dedim.doktora 30 nisanda gidicez.o zamana kadar bebişim için ne yapabilirim diye arayış içindeyim :))
slm kızlar.umarım hepiniz iyisinizdir.bebişlerinizde çok çok iyidir umarım.
sizlere hep soru soruyorum ama kızmayacağınızı biliyorum.şimdi ben bugün tam 5 haftalık hamişim ultrasona göre.bu hesap nasıl olucak anlamadım. sat a göre 5 hafta 6 gün oluyor. SAT 10 MART 2011. ya ben bu konuda hiç bilgisi olmayan biriyim.nasıl hesap yapmam gerekiyor??? birde ilk aylarda nasıl besleniyordunuz yazarsanız sevinirim.beyin gelişimi için doktorlarınız ne önerdi.dikkat etmeye çalışıyorum.sabahları haşlanmış yumurta flan yiyiyorum.bir adet muz.sık sık aralıklarla yemeye çalışıyorum.az az tabiki.ilk dönemlerde protein desteklimi beslensem iyi olur?süt içiyorum geceleri.yaa bide benim midem hiç bulanmıyor sadece uykum geliyor ve çok üşüyorum.mide bulantımın olmaması güzel bişi.ama çok fazla üşüyorum.sıtma kırıyor sanki.acaba kansızlık flanmı var diyorum.gittiğim dktr da nöbetçi dktr du sadece keseyi gördüğünü söyledi ilk resmimizi verdi.ne bir tahlil istedi ne tahmini doğum tarihi söyledi.anlamadım.sadece folik asit verdi.kızlar uzun oldu kusura bakmayın ama bilmediğim için size danışıyım dedim.doktora 30 nisanda gidicez.o zamana kadar bebişim için ne yapabilirim diye arayış içindeyim :))
ilknuroz canım...
Bence senin ablana bişey alınacaksa benim de kardeşime alınacak gibi laflar yerine...
Bütçemiz malum, bebek geliyor, birikim yapmak zorundayız, o nedenle bizi sarsmayacak bişey alınmalı diyerek yaklaşsan eminim eşin de seni anlayacaktır....
Erkekler hemen düşünemeyebiliyor... boşuna dememişler yuvayı dişi kuş yapar diye
geçmiş olsun zynepcim
nevimmmm takma kafana sadece diyet yapmak zorundasın galiba biras hayatım :26: düzelcek inşallah herşey
biz gece acile gitik bayılmışım su içmeye kalkınca bebemi gördük çok şükür iyi dediler geldiğimde çok yorgundum sabah 5 te döndük işte 6.20 de uyandım karnımın üstüne yatmışımbişi olmuşmudur napmalıyım daha da sabah kımıldamıyo napcam ben
Yok canım o şekilde anlattım zaten ama illede alalım onun lafınımı dinliycez deyince(ablasının kafasına kakacığını bildiğinden) bende ozzman dedim kardeşimede alalım die...
öyle yapıcam canım,şansımı metropolden yana deneyeyim dedim onlarda çalışmıyormuş. mitrayı aradım çalışacaklarmış ama c.tesi ssk lılara bakmıyorlarmışvardır bunda da bir hayır. randevu günümü bekleyeceğim. sonraki arada giderim artık
15 gün oldu renkli renkli göreyim dedim ama nasip değilmiş
sen nasıl oldun daha iyisindir umarım
Yok canım o şekilde anlattım zaten ama illede alalım onun lafınımı dinliycez deyince(ablasının kafasına kakacığını bildiğinden) bende ozzman dedim kardeşimede alalım die...
canım benim çok geçmiş olsunkarnının üstüne yatmanla bişey olmaz bende yattım cuma günü ağrı ile uyandım öğlene kadar hareket etmedi sonra başladı şükür
nevinnnn inş sonuçların iyi çıkar merak etme
çiğtanem ankara da boğucu hava insanı sıkıyor ve boğuyor canım
görmedim gülçinim evet havalarımız çoook kötü
selam kızlar bayadır yazmıyordum nasılnız hepiniz ben bol bol tüketmekteyim bu aralar neyse tufanda meyvalara takmıs durumdayıkm ne görsem canım istiyor sizler nasılsınz TURKUAZ sonucların nasıl cıktı bebegin kac kilo iri bebekmi dediler
devlet hastanesine gittim ışın hanıma haftaya cuma inşallah
as canım evet yoktun bayagadır sen.....
sonuç 126 çıktı....
bebek 913 gram 2 hafta önden gidiyor şuanda inş şekerden değildir kilolu oluşu ne bilim canım sıkıldı acayip doktorada akşam gidicem sonuçları göstermeye........[/QU değilidr insallah canım benimde ilk bebegimde seker olabilir dediler ama cıkmadı oğlum iri bebekti sadece 4.500gr dogdu gayette saglıklydı ve büyütmasi cok kolay oldu kucagına laması falan ecemilik hiç çekmedim ilk bebegimde tosun biseydi dilerim seninde sadece bunlardan ibaret olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?