-----2010 KASIM hamişleri----

morgüller,kardeşin için gözünüz aydın. hayırlı teskereler olsun. yoğun bir gün seni bekliyor,kolay gelsin

Saol canımmmmmm

Günaydın kıslar

Hava baydı yine içimi.... bugün kendimi dışarıya atacaktım alışverişe, koce hasta olursun, hafta sonunu bekle, düzelecek havalar dedi......

Turkuaz bazı bebekler iri oluyor, ama şeker varsa bilemem....

Mesela benim açlık şekerim 93 çıkmıştı....

Son düzenleme:

Hayırlı olsun bebiş öncelikle....

Herkeste mide bulantısı olmaz... mesela ben hala çıkartıyorum şaka gibi

Tahliller konusunda doktorun seni yönlendirecekdir...

Beslenme konusunda süt ve süt ürünleriyle aranın iyi olması önemli....

Ceviz ve balık yiyebiliyorsan bol bol yemeye çalış...

Hayırlı olsun bebişin
Şuan sata göre ultrasona göre haftalara çok takılma..
Yemek konusunda da ilk 3 ay bebek senin kanından besleniyor, normal yeme düzenine devam et, çünkü bebek henüz yediklerini almıyor.
Bulantı umarım olmaz ama onun içinde henüz erken olabilir ve kişiden kişiye değişiyor, hiç olmayabilir de ki umarım o gruba girersin :)
Jinekoloğun tahlil isteyecektir, nöbetçi dr lar pek umursamıyorlar onları.
Muhtemel doğum tarihi için de henüz çok çok erken..
Bu dönemde vucudunun sesine kulak ver, uykun geliyorsa uyu, dinlenmek istiyorsan dinlen, depolarını tüketmemeye çalış..

Son düzenleme:
ilknuroz canım...

Bence senin ablana bişey alınacaksa benim de kardeşime alınacak gibi laflar yerine...

Bütçemiz malum, bebek geliyor, birikim yapmak zorundayız, o nedenle bizi sarsmayacak bişey alınmalı diyerek yaklaşsan eminim eşin de seni anlayacaktır....

Erkekler hemen düşünemeyebiliyor... boşuna dememişler yuvayı dişi kuş yapar diye

Yok canım o şekilde anlattım zaten ama illede alalım onun lafınımı dinliycez deyince(ablasının kafasına kakacığını bildiğinden) bende ozzman dedim kardeşimede alalım die...

canım benim çok geçmiş olsun karnının üstüne yatmanla bişey olmaz bende yattım cuma günü ağrı ile uyandım öğlene kadar hareket etmedi sonra başladı şükür

nevinnnn inş sonuçların iyi çıkar merak etme

çiğtanem ankara da boğucu hava insanı sıkıyor ve boğuyor canım

Yok canım o şekilde anlattım zaten ama illede alalım onun lafınımı dinliycez deyince(ablasının kafasına kakacığını bildiğinden) bende ozzman dedim kardeşimede alalım die...

Ben elde varsa yardımlaşmadan yanayım...

Mesela benim yada eşimin kardeşlerinden biri evlenirse, beyaz eşyasından birini v.s. almayı çok isterim...

Tabi ki kıymet bilene, başa kakmak da ne demek

iyim bn iyim :82:

bişi olmaz Allahın izniyle hayatım roman olur

Eşin de umursamasın, ne derse desin..

Son düzenleme:

bn boşa tırstım galiba yne teşekkürler vala içim rahatladı

ayy ankara bi başka çirkin şimdi hele yeni kedileri gördünmü zeynep :82:

selam kızlar bayadır yazmıyordum nasılnız hepiniz ben bol bol tüketmekteyim bu aralar neyse tufanda meyvalara takmıs durumdayıkm ne görsem canım istiyor sizler nasılsınz TURKUAZ sonucların nasıl cıktı bebegin kac kilo iri bebekmi dediler

as canım evet yoktun bayagadır sen.....
sonuç 126 çıktı....
bebek 913 gram 2 hafta önden gidiyor şuanda inş şekerden değildir kilolu oluşu ne bilim canım sıkıldı acayip doktorada akşam gidicem sonuçları göstermeye........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…