-----2010 KASIM hamişleri----

inş öyledir kızlar....akşama kadar kim bekliyecek onuda bilmiyorum puffff..........

Biz gezmeye gidiyoruz kızımla, cicişler bakalım birazcık

Nevincim, sonucu gösterince haber verirsin, umarım iyi çıkmıştır :97:

SLM KIZLAR BEN GELDİM
ama çıkıcam yine işten başımı kaldıramıyorum akşamları 8-9 öyle işten çıkıyoruz geberik vaziyetteyiz. nisan yı mahvetti beni off off biz iyiyiz demek için girdik inş. sizlerde iyisinizdir rejimimim bana göre çok güzel gidiyor. bakalım yarın şeker kontrolü var görcez bakalım sonuçları bildiririm size kendinize ve bebeişleirnize iyi bakın öpüldünüz.

gnlcüm Allah yardımcın olsunnn

merhaba kızlar, rahatsızlananlar olmuş çok geçmiş olsun diliyorum. bugün yoğunluğum yok fazla. c.tesi kızımı gördüm doktor teyzemiş maşallah dedi. 30cm olmuş 746 gram. şeker yüklemesi verdi geciktirmişiz. bi de ayrıntılı usg onun için de geç kalmışız ama napalım. zaten aynı hastanede sıra da yokmuş belki başka biyerde çektiririm.gittiğim hastane de 150 tl dedi çok da fazla geldi bana.
onun dışında bişi yok görüşürüz

:79::79:bende kaçıyorum hoşçakalın
nevin inş güzel haberlerle gelirsi
gülçin kendine iyi bak

tesekkürlerr

:79::79:bende kaçıyorum hoşçakalın
nevin inş güzel haberlerle gelirsi
gülçin kendine iyi bak

hoççkllll

ya benden şeker için açlık kanı almadılar bu ne biçim iş ya anlamadım gitti.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…