as canım evet yoktun bayagadır sen.....
sonuç 126 çıktı....
bebek 913 gram 2 hafta önden gidiyor şuanda inş şekerden değildir kilolu oluşu ne bilim canım sıkıldı acayip doktorada akşam gidicem sonuçları göstermeye........[/QU değilidr insallah canım benimde ilk bebegimde seker olabilir dediler ama cıkmadı oğlum iri bebekti sadece 4.500gr dogdu gayette saglıklydı ve büyütmasi cok kolay oldu kucagına laması falan ecemilik hiç çekmedim ilk bebegimde tosun biseydi dilerim seninde sadece bunlardan ibaret olur
ohh hadi inşallahh kesin öle nevimm sennkiii
inş öyledir kızlar....akşama kadar kim bekliyecek onuda bilmiyorum puffff..........
SLM KIZLAR BEN GELDİM
ama çıkıcam yine işten başımı kaldıramıyorum akşamları 8-9 öyle işten çıkıyoruz geberik vaziyetteyiz. nisan yı mahvetti beni off off biz iyiyiz demek için girdik inş. sizlerde iyisinizdir rejimimim bana göre çok güzel gidiyor. bakalım yarın şeker kontrolü var görcez bakalım sonuçları bildiririm size kendinize ve bebeişleirnize iyi bakın öpüldünüz.
gnlcüm Allah yardımcın olsunnn
bende daha şeker bakmadım ilknur ayrıntılıya bende 150 verdim
evet ilknaz inş iyi çıkar sonuçlarımız
merhaba kızlar, rahatsızlananlar olmuş çok geçmiş olsun diliyorum. bugün yoğunluğum yok fazla. c.tesi kızımı gördümdoktor teyzemiş maşallah dedi. 30cm olmuş 746 gram. şeker yüklemesi verdi geciktirmişiz. bi de ayrıntılı usg onun için de geç kalmışız ama napalım. zaten aynı hastanede sıra da yokmuş belki başka biyerde çektiririm.gittiğim hastane de 150 tl dedi çok da fazla geldi bana.
onun dışında bişi yok görüşürüz
:79::79:bende kaçıyorum hoşçakalın
nevin inş güzel haberlerle gelirsi
gülçin kendine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?