hayatımın heryerrindesiniz artık gem ve turkuazşuna bak gne 3müz kaldık :89:
sen daha bekle çüçüksün henuzgerçi vakti ne zaman bn bilmiyom :26: doktor ne zaman yaptır derse o zaman yaptırıyom herşeyi :76:
sende ne aşı yaptırdın ne bişi git bi ilgilenn
ya ben ıhtıyac lıstesınden gogus pomasını sılmıstım emzırcem ne gerek var dıye ama ole degılmıs o ıs mutlaka alıcas yanı
Pur nerden aldın sen küveti ?? Ben henüz erken die bakmadım bile...
İlk bir yıl inek sütü içeren şeyler vermeyin diyor drlar. 6. aydansonra ek gıdaya geçince yoğurt vercez ya onu da sütünüzden yoğurt yapın verin diyorlar.
Benim arkadaşım hem emziriyordu hem sağıp fazlasını dondurucuya atıyordu, göğüs ağrısı olmuyor ayrıca peynir yoğurt yapmış hep buzluktakilerle
Hmm güle güle kullanın canım alınca fotğrafını eklesene bakalım birde izlenimlerini paylaşırsan sevinirim..
Şİmdi ebebekten mail geldi Uni Yenidoğan ıslak mendilleri 12 paket 39.90 mış sizde bunu erken alsak bişey olurmu sizce???
Şİmdi ebebekten mail geldi Uni Yenidoğan ıslak mendilleri 12 paket 39.90 mış sizde bunu erken alsak bişey olurmu sizce???
yogurt peynır yaparmıyım bılmıorumda bebek emdıkten sonra fazla kalan sutu sagmazsan agrısına dayanılmıo dıdıler hemmmen ekledım lısteye gerı :86:
tadı nasıl acaba yaa :86:
Sütden peynir yoğurt yapamyı bilen varmı aranızda gerçekten öle bişey yapabilsek ne kadar sağlıklı olur birde oldu sütümüz yetmedi bebeklere hangi sütten yapcaz yoğurdu falan ?? Ben böle şeylere çok meraklıyım ama şuana kadar kendimiz için denemedim...
annem yogurdu kendı yapar hep ama ben onların saglıklı olduguna ınanmıyorum..cıftlıkten alıo sutu...pastorıze degıl...pastorıze olmayan sutu ıcmedım hayatımda :86:
ama bebege ınek sutu donemıne kadar neyden yapılır ınan bende hıc bılmıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?