-----2010 KASIM hamişleri----

sende ne aşı yaptırdın ne bişi git bi ilgilenn

Haklısın valla bu sefer kızmaktaa. az önce aile hekimimi aradım yarın sabah gidicem tetnozu yaptırcam. şeker testinide yapıyorlarmış sağlık ocağında onuda yaptırcam. sabahtan hepsini halledeyim bariii. doktor cumaya kadar yaptır demiştiiiii son güne bıraktım aferin banaaaaa
Sağlık ocağında yaptıran varmı bu şeker testiniiiiii.

ya ben ıhtıyac lıstesınden gogus pomasını sılmıstım emzırcem ne gerek var dıye ama ole degılmıs o ıs mutlaka alıcas yanı

ya ben ıhtıyac lıstesınden gogus pomasını sılmıstım emzırcem ne gerek var dıye ama ole degılmıs o ıs mutlaka alıcas yanı

İlk bir yıl inek sütü içeren şeyler vermeyin diyor drlar. 6. aydansonra ek gıdaya geçince yoğurt vercez ya onu da sütünüzden yoğurt yapın verin diyorlar.
Benim arkadaşım hem emziriyordu hem sağıp fazlasını dondurucuya atıyordu, göğüs ağrısı olmuyor ayrıca peynir yoğurt yapmış hep buzluktakilerle

Son düzenleme:
Şİmdi ebebekten mail geldi Uni Yenidoğan ıslak mendilleri 12 paket 39.90 mış sizde bunu erken alsak bişey olurmu sizce???

yogurt peynır yaparmıyım bılmıorumda bebek emdıkten sonra fazla kalan sutu sagmazsan agrısına dayanılmıo dıdıler hemmmen ekledım lısteye gerı :86:

Şİmdi ebebekten mail geldi Uni Yenidoğan ıslak mendilleri 12 paket 39.90 mış sizde bunu erken alsak bişey olurmu sizce???

ben sampuandı kremdı mendıllerı fılan en sona bıraktım ..alsanda sorun olcagını sanmıyorum kapalı durucaklar sonucta

Ben çarşıya çıktıkça alıyorum 3lü 3lü Bişey olmaz :97:
yogurt peynır yaparmıyım bılmıorumda bebek emdıkten sonra fazla kalan sutu sagmazsan agrısına dayanılmıo dıdıler hemmmen ekledım lısteye gerı :86:

Kociş çok süt olursa bebiş 6 aylık olmadan önce kendimize de yaparız taze taze diyor

Ben de şampuanını sabunu yağını losyonu falan aldım ama mendilden emin olamadım.. Bunları tekli olarak aldığında pahalı ya geliyor bari böle indirimlerden aliyim koyayım kenara

tadı nasıl acaba yaa :86:

Sütden peynir yoğurt yapamyı bilen varmı aranızda gerçekten öle bişey yapabilsek ne kadar sağlıklı olur birde oldu sütümüz yetmedi bebeklere hangi sütten yapcaz yoğurdu falan ?? Ben böle şeylere çok meraklıyım ama şuana kadar kendimiz için denemedim...

kızlar si baya eksiklerinizi tamamladınız.
ben de daha tık yok yaa
banyo havlusunu ve 10 kadar zıbın tulum tarzı kıyafaet aldım sadece
bi yerlerden başlamam lazım ....

Pur sen ıslak mendili ne alıyorsun?? Uni baby ininkiler iyimidir? Bu paket alıyim diyorum ama emin olamadım ??? Birde kullanamazsak elimizde kalmasın okadar paket..

annem yogurdu kendı yapar hep ama ben onların saglıklı olduguna ınanmıyorum..cıftlıkten alıo sutu...pastorıze degıl...pastorıze olmayan sutu ıcmedım hayatımda :86:
ama bebege ınek sutu donemıne kadar neyden yapılır ınan bende hıc bılmıorum

arzumun yoğurt yapma makinası var çok kolay koyuyon o yapıyo ben aldım aldığım tek bebek malzemesi :86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…