-----2010 KASIM hamişleri----

gemcim, limango deyince aklıma getirdin. günlük bakıyorum ama bugün unutmuştum. baktım fiyat uygun yan yatış ve boğulma yastığı aldım

aa ben pcyı acarım ılk ıs KK acılır sora fac ardından lımango,unnado,markafonı...sonra maıllere fılan bakarım

Saol çiğtanemcim

Purcum yaa morlara bayıldımmmmmmmm bıde sapkanısa guzeeel gunlerde gıysın prenses
kuvet gıderlı olanlardan dımı :26:baya buyuk duruo mothercare da baktım daha dar gıbılerdı

Teşekkür ederiz teyzesi Evet giderli ve dışarda gördüklerimden geniş..

slm kızlar nasılınız
allaha şükür şeker sonuçlarım çok iyi çıktı doktor aynen böyle devam dedi hatta tebrik etti çok iyi düşmüş değerlerin dedi ama çokmu sıkı diyet yaptım diye şüpheye düştü diyetisyen kontrolünde yediklerime dikkat etmem için diyetisyene yönlendirdi. bide artık şeker takibimi evde yapacakmışım alet felan almam gerekiyor.
sizler nasılsınız bakalım

hadi gozun aydin..
benim burda henuz boyle birsey yapilmadi :26:
dr kesin sormaliyim..

ay canım hadı gozun aydın cooooook sevındım
sımdı dıyet lıstesını turkuaza yolladım ondanda bu basarıyı beklıorum :86:

Pur'cum ciciler çok datlu, o zıbınlardan sarkan kolları yerim

Gemmm aşağıda mı dedi teyse hay Allah'ım:76::76::76:

Boşverin kocakarı fiyaskolarını

Selam kıslarrrr

Ben gezmekten anca gelebildim

Sinir oldum ya bosch çaycım bozulmuş :84::84::84:
amaaaaaaaan bole seyler ıcın sıkma canını hallolur bugun caydanlıkta demleyıver :76::76:

heeee asagıdaymıs nedemekse yenı duydum bunuda :111:
aman umursadıgım fılan yokta nedemek yanı asagısı yukarısı topu topu 1 karıs yer var zaten :86:

Dötümle dağ devirmek bu olsa gerek, dün de çaydanlığın kulbunu kırdım

Yağ sökücü koydum, çamaşır suyu koydum, porçöz koydum, iyice temizlensin diye... kulbu çıkmış

Benim karın yukardan şişmeye başlıcak heralde

Öle hissediyom, anem de öle dedi, ortada daha belli bişey yok gerçi ama :76:

kısssıııııııııııııııııımmmmm camasırsuyunu baska hıcbıseyle karıstırma aklında olsun cok zarar
ben sefıom karnımı aynaya bakınca guluorum fılan hatta ..
bugun Naz dıdı sıyahla cektın dıye bellı degıl beyaz bısıle cek fotoyu dıı usenmessem yapıcem goreceksınız asagıyı yukarıyı :111:

Daha da karıştırmam

Sen foto mu ekledin

Gözün aydın canım, çok güzel bir haber bu
Selam kıslarrrr

Ben gezmekten anca gelebildim

Sinir oldum ya bosch çaycım bozulmuş :84::84::84:
Benimde çamaşır makinem bozulduydu dün bosch amcalar geldi bakmaya, sütyenimin teli kaçmış tambura :86::86:

Ye teyzesi yee

Daha da karıştırmam

Sen foto mu ekledin
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...pilan-dogum-hazirliklari-29.html#post18817169
Gözün aydın canım, çok güzel bir haber bu

Benimde çamaşır makinem bozulduydu dün bosch amcalar geldi bakmaya, sütyenimin teli kaçmış tambura :86::86:

Ye teyzesi yee
hehehe ben lısedeyken genc bı cocuk gelmıstı tamıre aynen tel cıktı aldı elıne baktıııı '''bu dedı neyın parcası bılmıorum ama bugunlerde hep bu cıkıyo coook ılgınc'' demıstı....akıllı makınanın bı parcası kopup sıkısıyo sanıomus her evde cıkınca

Gemmm şimdi gördüm göbeği.....

Gayet güzel 6 aylık göbeği işte, aşağısı yukarısı noluyomuş

Daaaa bebek daha da yukarı çıkacak....

Gemmm şimdi gördüm göbeği.....

Gayet güzel 6 aylık göbeği işte, aşağısı yukarısı noluyomuş

Daaaa bebek daha da yukarı çıkacak....
bencede guzeeeel

ınan bılen bırı olsada surda acıklasa bıze bende cok merak edıyorum 10 donum tarla sankı olabılcegı yer bellı zaten :86::86:

bencede guzeeeel

ınan bılen bırı olsada surda acıklasa bıze bende cok merak edıyorum 10 donum tarla sankı olabılcegı yer bellı zaten :86::86:

Benim toktor, 7.aydan sonra bebek tam yerini almaya başlayacak dedi...

Yani demekki daha yukarıya çıkacak....

Mesele eskiden usg'de karın altından bakıyodu...

Şimdi göbek seviyesinde bakıyor....

Göğüs kafesinin altına kadar gelecek:122:

keramos dıdı onun gogsunun altında 3 parmak sora baslıomus gobuk benım sımdı 5 parmakta :86:

soraaa hıc parmak kalmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…