gemcim, limango deyince aklıma getirdin. günlük bakıyorum ama bugün unutmuştum. baktım fiyat uygun yan yatış ve boğulma yastığı aldım
Purcum yaa morlara bayıldımmmmmmmm bıde sapkanısaguzeeel gunlerde gıysın prenses
kuvet gıderlı olanlardan dımı :26:baya buyuk duruo mothercare da baktım daha dar gıbılerdı
slm kızlar nasılınız
allaha şükür şeker sonuçlarım çok iyi çıktı doktor aynen böyle devam dedi hatta tebrik etti çok iyi düşmüş değerlerin dedi ama çokmu sıkı diyet yaptım diye şüpheye düştü diyetisyen kontrolünde yediklerime dikkat etmem için diyetisyene yönlendirdi. bide artık şeker takibimi evde yapacakmışım alet felan almam gerekiyor.
sizler nasılsınız bakalım
slm kızlar nasılınız
allaha şükür şeker sonuçlarım çok iyi çıktı doktor aynen böyle devam dedi hatta tebrik etti çok iyi düşmüş değerlerin dedi ama çokmu sıkı diyet yaptım diye şüpheye düştü diyetisyen kontrolünde yediklerime dikkat etmem için diyetisyene yönlendirdi. bide artık şeker takibimi evde yapacakmışım alet felan almam gerekiyor.
amaaaaaaaan bole seyler ıcın sıkma canını hallolur bugun caydanlıkta demleyıver :76::76:Selam kıslarrrr
Ben gezmekten anca gelebildim
Sinir oldum ya bosch çaycım bozulmuş :84::84::84:
Pur'cum ciciler çok datlu, o zıbınlardan sarkan kolları yerim
Gemmm aşağıda mı dedi teysehay Allah'ım:76::76::76:
Boşverin kocakarı fiyaskolarını
ay canım hadı gozun aydın cooooook sevındım
sımdı dıyet lıstesını turkuaza yolladım ondanda bu basarıyı beklıorum :86:
Ben diyet yapamamAllah'ım büyük konuşturma hele tatlıyaaaa
Dolapta bekliyor beni yemekten sonra
amaaaaaaaan bole seyler ıcın sıkma canını hallolur bugun caydanlıkta demleyıver :76::76:
heeee asagıdaymıs nedemekse yenı duydum bunuda :111:
aman umursadıgım fılan yokta nedemek yanı asagısı yukarısı topu topu 1 karıs yer var zaten :86:
kısssıııııııııııııııııımmmmm camasırsuyunu baska hıcbıseyle karıstırma aklında olsun cok zararDötümle dağ devirmek bu olsa gerek, dün de çaydanlığın kulbunu kırdım
Yağ sökücü koydum, çamaşır suyu koydum, porçöz koydum, iyice temizlensin diye... kulbu çıkmış
Benim karın yukardan şişmeye başlıcak heralde
Öle hissediyom, anem de öle dedi, ortada daha belli bişey yok gerçi ama :76:
kısssıııııııııııııııııımmmmm camasırsuyunu baska hıcbıseyle karıstırma aklında olsun cok zarar
ben sefıom karnımı aynaya bakınca guluorum fılan hatta ..
bugun Naz dıdı sıyahla cektın dıye bellı degıl beyaz bısıle cek fotoyu dıı usenmessem yapıcem goreceksınız asagıyı yukarıyı :111:
slm kızlar nasılınız
Benimde çamaşır makinem bozulduydu dün bosch amcalar geldi bakmaya, sütyenimin teli kaçmış tambura :86::86:Selam kıslarrrr
Ben gezmekten anca gelebildim
Sinir oldum ya bosch çaycım bozulmuş :84::84::84:
Pur'cum ciciler çok datlu, o zıbınlardan sarkan kolları yerim
Gemmm aşağıda mı dedi teysehay Allah'ım:76::76::76:
Boşverin kocakarı fiyaskolarını
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...pilan-dogum-hazirliklari-29.html#post18817169Daha da karıştırmam
Sen foto mu ekledin
hehehe ben lısedeyken genc bı cocuk gelmıstı tamıre aynen tel cıktı aldı elıne baktıııı '''bu dedı neyın parcası bılmıorum ama bugunlerde hep bu cıkıyo coook ılgınc'' demıstı....akıllı makınanın bı parcası kopup sıkısıyo sanıomus her evde cıkıncaGözün aydın canım, çok güzel bir haber bu
Benimde çamaşır makinem bozulduydu dün bosch amcalar geldi bakmaya, sütyenimin teli kaçmış tambura :86::86:
Ye teyzesi yee
Gemmm şimdi gördüm göbeği.....
Gayet güzel 6 aylık göbeği işte, aşağısı yukarısı noluyomuş
Daaaa bebek daha da yukarı çıkacak....
bencede guzeeeel
ınan bılen bırı olsada surda acıklasa bıze bende cok merak edıyorum 10 donum tarla sankı olabılcegı yer bellı zaten :86::86:
keramos dıdı onun gogsunun altında 3 parmak sora baslıomus gobuk benım sımdı 5 parmakta :86:Benim toktor, 7.aydan sonra bebek tam yerini almaya başlayacak dedi...
Yani demekki daha yukarıya çıkacak....
Mesele eskiden usg'de karın altından bakıyodu...
Şimdi göbek seviyesinde bakıyor....
Göğüs kafesinin altına kadar gelecek:122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?