-----2010 KASIM hamişleri----

Benim annemlerde kendileri yapardı çok önceden ama peynir yaptıklarını iç görmedim... Yoğurduda sütü kaynatır ondan sonra yaparlardı nekadar sağlıklı olduğu tartışılır tabii... Şimdi biz bebişlere neyle yapacağız inek sütü yasak keçi sütünden mi yapsak :26:

ya keçi sütü kaynatıp yapınca tutmuyo ben biliom denedik ...

yoğurt çalmak derler bizde süt kaynar biraz harı gider içine 1 kaşık yogurt koyarsın 1 kova yogurt olur demlene demelene

Annem de kayınvalidem de yapıyor, ben market yoğurtlarını sevmem, damak tadı oluşmuş iyice
Sütümüz yetmezse keçi sütünden yaparız :86:
Pur sen ıslak mendili ne alıyorsun?? Uni baby ininkiler iyimidir? Bu paket alıyim diyorum ama emin olamadım ??? Birde kullanamazsak elimizde kalmasın okadar paket..

Unibaby alıyorum, ama bi kere de fresh n softunkini aldım çanta hediyeli diye, bakım çantamın içine bezi alt açmayı koyarım o çantaya ayrı diye..

Saol canım bende ozaman uni babay alıyim 12li paketii.. Buarada sen kaça alıyorsun?? Burda epey değişken fiyatlarda anlamadım...

Bu arada küvetimiz geldi, kocaman bu yaf, biraz zayıflarsam ben bile girerim içine :86:
Gayet beğendim :82:

Hazır foto makinasını açmışken daha önceden alıp da eklemediklerimi de ekleyeyim dedim
Banyo minderi, bel koruyucu, komik çorap, şapka, saç bantları, pufidik patikimiz

Badiler, zıbın, önlük, patiklerimiz

OYoyyyy maşallahhhh allahım iyi günlerde giymeyi nasip etsin hepsini çok güzeller bunlarrrr Yesinler pembişlerinii seninnnn .Küvette çok güzelmiş gerçekten bak...beğendim bende mi alsam bunda

purcum güle güle kullan canım hepsi çok güzelmiş.....
ay ben burda böyle güzel zıbın ve badiler bulamıyorum yaa pufff...

çokkkkkk güzelllllllllllllllllllllllllllll bende mi alsam bu küvetlerden kararsız kaldımmmm :44:

canımmm, hepsi birbirinden güzel,çok beğendim. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.

gemcim, limango deyince aklıma getirdin. günlük bakıyorum ama bugün unutmuştum. baktım fiyat uygun yan yatış ve boğulma yastığı aldım

OYoyyyy maşallahhhh allahım iyi günlerde giymeyi nasip etsin hepsini çok güzeller bunlarrrr Yesinler pembişlerinii seninnnn .Küvette çok güzelmiş gerçekten bak...beğendim bende mi alsam bunda
çokkkkkk güzelllllllllllllllllllllllllllll bende mi alsam bu küvetlerden kararsız kaldımmmm :44:
purcum güle güle kullan canım hepsi çok güzelmiş.....
ay ben burda böyle güzel zıbın ve badiler bulamıyorum yaa pufff...
canımmm, hepsi birbirinden güzel,çok beğendim. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.

Teşekkür ederiz cici teyzeler Siz daha güzellerini kullanın inş

hayirli olsun hepsi cok sirin..

Purcum yaa morlara bayıldımmmmmmmm bıde sapkanısa guzeeel gunlerde gıysın prenses
kuvet gıderlı olanlardan dımı :26:baya buyuk duruo mothercare da baktım daha dar gıbılerdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…