arzumun yoğurt yapma makinası var çok kolay koyuyon o yapıyoben aldım aldığım tek bebek malzemesi :86::86::86:
annem yogurdu kendı yapar hep ama ben onların saglıklı olduguna ınanmıyorum..cıftlıkten alıo sutu...pastorıze degıl...pastorıze olmayan sutu ıcmedım hayatımda :86:
ama bebege ınek sutu donemıne kadar neyden yapılır ınan bende hıc bılmıorum
evet ilknurkeçi sütüyle yapıom gerçi 8 saat çalışıo ama olsun güselll
Benim annemlerde kendileri yapardı çok önceden ama peynir yaptıklarını iç görmedim... Yoğurduda sütü kaynatır ondan sonra yaparlardı nekadar sağlıklı olduğu tartışılır tabii... Şimdi biz bebişlere neyle yapacağız inek sütü yasak keçi sütünden mi yapsak :26:
ooo Süpermiş ya keçi sütüde biraz zor benim için yemek8 saat mi sürüyor yoğurdu yapması ??? anlamadımmm
Sütden peynir yoğurt yapamyı bilen varmı aranızda gerçekten öle bişey yapabilsek ne kadar sağlıklı olur birde oldu sütümüz yetmedi bebeklere hangi sütten yapcaz yoğurdu falan ?? Ben böle şeylere çok meraklıyım ama şuana kadar kendimiz için denemedim...
Pur sen ıslak mendili ne alıyorsun?? Uni baby ininkiler iyimidir? Bu paket alıyim diyorum ama emin olamadım ??? Birde kullanamazsak elimizde kalmasın okadar paket..
Annem de kayınvalidem de yapıyor, ben market yoğurtlarını sevmem, damak tadı oluşmuş iyice
Sütümüz yetmezse keçi sütünden yaparız :86:
Unibaby alıyorum, ama bi kere de fresh n softunkini aldım çanta hediyeli diye, bakım çantamın içine bezi alt açmayı koyarım o çantaya ayrı diye..
11'e alıyorum canımSaol canım bende ozaman uni babay alıyim 12li paketii.. Buarada sen kaça alıyorsun?? Burda epey değişken fiyatlarda anlamadım...
Bu arada küvetimiz geldi, kocaman bu yaf, biraz zayıflarsam ben bile girerim içine :86:
Gayet beğendim :82:
Eki Görüntüle 181981
Hazır foto makinasını açmışken daha önceden alıp da eklemediklerimi de ekleyeyim dedim
Banyo minderi, bel koruyucu, komik çorap, şapka, saç bantları, pufidik patikimiz
Eki Görüntüle 181982
Badiler, zıbın, önlük, patiklerimiz
Eki Görüntüle 181983
Eki Görüntüle 181984
Eki Görüntüle 181987
Bu arada küvetimiz geldi, kocaman bu yaf, biraz zayıflarsam ben bile girerim içine :86:
Eki Görüntüle 181981
Hazır foto makinasını açmışken daha önceden alıp da eklemediklerimi de ekleyeyim dedim
Banyo minderi, bel koruyucu, komik çorap, şapka, saç bantları, pufidik patikimiz
Eki Görüntüle 181982
Eki Görüntüle 181983
Eki Görüntüle 181984
Eki Görüntüle 181987
Eki Görüntüle 181981
Eki Görüntüle 181982
Eki Görüntüle 181983
Eki Görüntüle 181984
Eki Görüntüle 181987
OYoyyyy maşallahhhhallahım iyi günlerde giymeyi nasip etsin hepsini çok güzeller bunlarrrr Yesinler pembişlerinii seninnnn .Küvette çok güzelmiş gerçekten bak...beğendim bende mi alsam bunda
çokkkkkk güzelllllllllllllllllllllllllllll bende mi alsam bu küvetlerden kararsız kaldımmmm :44:
purcum güle güle kullan canım hepsi çok güzelmiş.....
ay ben burda böyle güzel zıbın ve badiler bulamıyorum yaa pufff...
canımmm, hepsi birbirinden güzel,çok beğendim. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.
Eki Görüntüle 181981
Eki Görüntüle 181982
Eki Görüntüle 181983
Eki Görüntüle 181984
Eki Görüntüle 181987
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?