-----2010 KASIM hamişleri----

Son düzenleme:
hihhiiii

Benim bugün çoçukumun küveti gelcek kargodan
hepsi buradadan bende sipariş vercem koja sey sağlam geldimi bari???

ya ben ıhtıyac lıstesınden gogus pomasını sılmıstım emzırcem ne gerek var dıye ama ole degılmıs o ıs mutlaka alıcas yanı

ama herkese gerekmiyor ... belki süt az gelcek... belki tam çocuka göre olcak... ben doğumdan sonra bakıcam... ihtiyaca göre alıcam... kullanmayıp geri iade eden arkadaslarım var

güle güle kullanın cicilerinizi...

ay canım hadı gozun aydın cooooook sevındım
sımdı dıyet lıstesını turkuaza yolladım ondanda bu basarıyı beklıorum :86:
evet canım teşekkürler baya işime yaradı doktor bile şüphelendi oda diyetisyene gönderdi
hadi gozun aydin..
benim burda henuz boyle birsey yapilmadi :26:
dr kesin sormaliyim..
bencede kesinlikle sor çok önemli şeker
Gözün aydın canım, çok güzel bir haber bu

Benimde çamaşır makinem bozulduydu dün bosch amcalar geldi bakmaya, sütyenimin teli kaçmış tambura :86::86:

Ye teyzesi yee
sağolun kızlar baş ağrısından ölüyorum off bitmedi gitti kurumlar offff

Saol canım..
Koccaman bir kutuda geldi Sağlam ve gayet güzel plastiği, piyasa fiyatına göre de çok uygun :87:

ama herkese gerekmiyor ... belki süt az gelcek... belki tam çocuka göre olcak... ben doğumdan sonra bakıcam... ihtiyaca göre alıcam... kullanmayıp geri iade eden arkadaslarım var

dun gorustugum arkadasın bebek emmedıgı surede gogsu sut dolmus ee coocuk uykuda o sutu sagmak lasım ıste o agrıyı anlatısını gorsen sende hemen alırdın :86:

herkes bılır ısını tabıkısııııııııı

arzumun yoğurt yapma makinası var çok kolay koyuyon o yapıyo ben aldım aldığım tek bebek malzemesi :86::86::86:
kızlar bence önceden almayın birlikte çalıştığım dr almıştı kızı hiç yememmiş yoğurdu.ihtiyaç oldukça alırsınız. ben de tupperware ninkini almıştım 1 yıl önce hiç kullanmadım.bakalım oğlum beğencek mi ?

çok güzeller maşallah sağlıklı günlerde giysin,kullansın

Saol canım

Kayınvalidemler 1 temmuzda mecburi tatil + ziyarete gitceklermiş ve 10 gün kalacaklarmış :18: Çok panik oldum. İnş doğurmam o ara :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…