http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...pilan-dogum-hazirliklari-29.html#post18817169
hehehe ben lısedeyken genc bı cocuk gelmıstı tamıre aynen tel cıktı aldı elıne baktıııı '''bu dedı neyın parcası bılmıorum ama bugunlerde hep bu cıkıyo coook ılgınc'' demıstı....akıllı makınanın bı parcası kopup sıkısıyo sanıomus her evde cıkınca
Dünkü amca da sırıttıo öğrenmiş herhal ne parçası olduğunu :86::86:
ben markete gıdıorummmmmm bakalım canı ne ıstıomus oglumun :86:
hepsi buradadan bende sipariş vercem koja sey sağlam geldimi bari???hihhiiii
Benim bugün çoçukumun küveti gelcek kargodan
ya ben ıhtıyac lıstesınden gogus pomasını sılmıstım emzırcem ne gerek var dıye ama ole degılmıs o ıs mutlaka alıcas yanı
Bu arada küvetimiz geldi, kocaman bu yaf, biraz zayıflarsam ben bile girerim içine :86:
Gayet beğendim :82:
eşim giderli olmasını istemiyor... sadece banyodamı banyo yaptırcas diyor... giderden su sızdırıyormu???
Eki Görüntüle 181981
Hazır foto makinasını açmışken daha önceden alıp da eklemediklerimi de ekleyeyim dedim
Banyo minderi, bel koruyucu, komik çorap, şapka, saç bantları, pufidik patikimiz
Eki Görüntüle 181982
Badiler, zıbın, önlük, patiklerimiz
Eki Görüntüle 181983
Eki Görüntüle 181984
Eki Görüntüle 181987
evet canım teşekkürler baya işime yaradı doktor bile şüphelendi oda diyetisyene gönderdiay canım hadı gozun aydın cooooook sevındım
sımdı dıyet lıstesını turkuaza yolladım ondanda bu basarıyı beklıorum :86:
bencede kesinlikle sor çok önemli şekerhadi gozun aydin..
benim burda henuz boyle birsey yapilmadi :26:
dr kesin sormaliyim..
sağolun kızlar baş ağrısından ölüyorum off bitmedi gitti kurumlar offffGözün aydın canım, çok güzel bir haber bu
Benimde çamaşır makinem bozulduydu dün bosch amcalar geldi bakmaya, sütyenimin teli kaçmış tambura :86::86:
Ye teyzesi yee
hepsi buradadan bende sipariş vercem koja sey sağlam geldimi bari???
ama herkese gerekmiyor ... belki süt az gelcek... belki tam çocuka göre olcak... ben doğumdan sonra bakıcam... ihtiyaca göre alıcam... kullanmayıp geri iade eden arkadaslarım var
güle güle kullanın cicilerinizi...
ama herkese gerekmiyor ... belki süt az gelcek... belki tam çocuka göre olcak... ben doğumdan sonra bakıcam... ihtiyaca göre alıcam... kullanmayıp geri iade eden arkadaslarım var
kızlar bence önceden almayın birlikte çalıştığım dr almıştı kızı hiç yememmiş yoğurdu.ihtiyaç oldukça alırsınız. ben de tupperware ninkini almıştım 1 yıl önce hiç kullanmadım.bakalım oğlum beğencek mi ?arzumun yoğurt yapma makinası var çok kolay koyuyon o yapıyoben aldım aldığım tek bebek malzemesi :86::86::86:
Bu arada küvetimiz geldi, kocaman bu yaf, biraz zayıflarsam ben bile girerim içine :86:
Gayet beğendim :82:
Eki Görüntüle 181981
Hazır foto makinasını açmışken daha önceden alıp da eklemediklerimi de ekleyeyim dedim
Banyo minderi, bel koruyucu, komik çorap, şapka, saç bantları, pufidik patikimiz
Eki Görüntüle 181982
Badiler, zıbın, önlük, patiklerimiz
Eki Görüntüle 181983
Eki Görüntüle 181984
Eki Görüntüle 181987
kızlar bence önceden almayın birlikte çalıştığım dr almıştı kızı hiç yememmiş yoğurdu.ihtiyaç oldukça alırsınız. ben de tupperware ninkini almıştım 1 yıl önce hiç kullanmadım.bakalım oğlum beğencek mi ?
çok güzeller maşallah sağlıklı günlerde giysin,kullansın
Saol canım
Kayınvalidemler 1 temmuzda mecburi tatil + ziyarete gitceklermiş ve 10 gün kalacaklarmış :18: Çok panik oldum. İnş doğurmam o ara :18:
Saol canım
Kayınvalidemler 1 temmuzda mecburi tatil + ziyarete gitceklermiş ve 10 gün kalacaklarmış :18: Çok panik oldum. İnş doğurmam o ara :18:
Canım annen uzak mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?