ya bugün sağlık ocağında bende 50 lik şeker yüklemesi yaptırdım. Şekerli su içtikten 1 saat sonra şeker hastalarının ölçtüğü makineden değeri ölçtüler. 141 çıktı hemşire iyi dedi ama netten baktım 140 üzerindeyse 100lük yükleme yapılmalı diyor muallakta kaldım haftaya dr randevum var ona bir sorayım ne derse onu yapacagım. çok canım sıkıldı ama yaBir de tetanoz aşısı yaptılar. Kolum ağrıdı biraz
Bana daha dr öyle bişi demedi, muhtemel doğum tarihi 2-6 ağustosmuş..
selam güzzel anneler nasılsınız herkeste herşey yolundadır inş. ben epeydirli giremiyodum ama arada göz atıyodum yazdıklarınıza size bişey sorucam çok kararsız kaldım doğuma annemin yanına gideyim diyodum şimdide çevremdeki arkadaşlarım kendi evinde kal annen gelsin doğuma dio ne yapacağimı şaşırdım açıkçası tecrübeli anneler varsa fikir almak isterim
selam güzzel anneler nasılsınız herkeste herşey yolundadır inş. ben epeydirli giremiyodum ama arada göz atıyodum yazdıklarınıza size bişey sorucam çok kararsız kaldım doğuma annemin yanına gideyim diyodum şimdide çevremdeki arkadaşlarım kendi evinde kal annen gelsin doğuma dio ne yapacağimı şaşırdım açıkçası tecrübeli anneler varsa fikir almak isterim
yok yok guselım bende
kocem yokta dısardan bısıler yedım o yusden oldu sanırım :120:
benimde 5 agustos dedi ama ben temmuz oratalari diyorum
Ha iyi bari :87:
Seninle aynıyız aynı gün doğurabiliriz
Kızın kaç haftalıkken doğmuştu canım:26:
38,ci haftada dogdu
vallaha hic belli olmaz ayni gun aliriz elma kurtlarini kucagimiza
38,ci haftada dogdu
vallaha hic belli olmaz ayni gun aliriz elma kurtlarini kucagimiza
2/3 u gıttı ya hala ınanamıorum cok as kaldı :18::18::18:
annen gelebılcekmı busefer :26:
Bu arada küvetimiz geldi, kocaman bu yaf, biraz zayıflarsam ben bile girerim içine :86:
Gayet beğendim :82:
Eki Görüntüle 181981
Hazır foto makinasını açmışken daha önceden alıp da eklemediklerimi de ekleyeyim dedim
Banyo minderi, bel koruyucu, komik çorap, şapka, saç bantları, pufidik patikimiz
Eki Görüntüle 181982
Badiler, zıbın, önlük, patiklerimiz
Eki Görüntüle 181983
Eki Görüntüle 181984
Eki Görüntüle 181987
aa ben pcyı acarım ılk ıs KK acılır sora fac ardından lımango,unnado,markafonı...sonra maıllere fılan bakarım
Aman allam keramos 26+6 olmasına rağmen 97 yazıyor
Günaydın Kızlaarr...
Dün Kötü bi haber öğrendim :97: heyecanla doğum yapmayı plandığım hastanenin yoğun bakımı ve küvezi yokmuş
bebek erken gelirse başka hastaneye yönlendiriyorlarmış
düşüsenize bütün planlarım suda ben başka doktora nasıl güvenip alışacağım şimdi
Ayrıca en iyisi devlet hastanesinde doğurmakmış :26:
Şimdi hiç işim yokmuşcasına yeni bi doktor , yeni bi hastane , yeni bi dönem , yeni bi koşturmaca puffff...
napcam bennn yaaa :26:
ayrıca bnm sancı odam ayrı olmalı milleti görerek yapamam ben öle ıkın tıkın
kafam acayip doldu
Günaydın Kızlaarr...
Dün Kötü bi haber öğrendim :97: heyecanla doğum yapmayı plandığım hastanenin yoğun bakımı ve küvezi yokmuş
bebek erken gelirse başka hastaneye yönlendiriyorlarmış
düşüsenize bütün planlarım suda ben başka doktora nasıl güvenip alışacağım şimdi
Ayrıca en iyisi devlet hastanesinde doğurmakmış :26:
Şimdi hiç işim yokmuşcasına yeni bi doktor , yeni bi hastane , yeni bi dönem , yeni bi koşturmaca puffff...
napcam bennn yaaa :26:
ayrıca bnm sancı odam ayrı olmalı milleti görerek yapamam ben öle ıkın tıkın
kafam acayip doldu
Günaydın kızlarrrrrr,Hayırlı cumalar herkese..
Nasılsınız bugün ??:82:
Ben diyet yapamamAllah'ım büyük konuşturma hele tatlıyaaaa
Dolapta bekliyor beni yemekten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?