-----2010 KASIM hamişleri----

Kızla ben geldımmmmm. tetenoz aşısını yaptırdımmmm. birde şeker yüklemesi

Açlık: 76
Tokluk 179 çıktııı

Yani kötüü pazartesi günü 100 lük yükleme yapacaklarrrrrrrrrrrrrrrr

ağzında şekerlemi kan verdin sen

cnm bnm çikolara dikkatt ettt

Aşında uğurlu olsun :94:

Bunlar çok güzelmiş güle güle iyi ve sağlıklı günlerde giysin inşallah pıtırcığın :82:
Bnde büyüyünce gidip alcam bunlardan :82:

ben tam 9 ay 10 günlü kdoğsun istiyorum

Saol kızımın çüçük teyzesi

Zamanlı gelsinler inş :97:

Kötü olmuş :44: En iyisi kendini teselli etmen ya 30 küsür haftalarda böyle bir durum olsaydı diye :44:

Ahh beni çok iyi anlayabilecek biri :13: Ya yollarda doğurursam diye bir korkum yoktu düne kadar :26:

Eşim onlar tatildeyken hastane bahçesine çadır kuralım diyor Nasıl fikir ama
tickerlar kafasına göre hesap yapıyor... doktorcumun verdiği tarihe 90 gün kaldı. tıckerım da bi hafta fazla gösteriyor yaniii
benimde geçen dgün dikkatimi çekti sen benden yaklaşık 10 gün öndesin ama kalan gün sayısı daha farklı. ticker sitemiz aynı ama hesaplaması farklı sanırım :44:

Zaten panik durumdayım, tickerım da tuz biber oluyor

ebet hiç böle düşünmemiştim daha erken BAŞARABİLİRİM teşekkürler pur teyse

Bu çadır meselesini tuttum

geçmiş olsun selina, çoğunluk olarak üst sınırda çıktı yaptıranların,şekerden korkmaya başladım bende

100 lükte birşey çıkmaz inşallah canım

İnşallah canım ya 100 lükde sorun olmaz. diyet veriyormuş doktor yoksa. Off canım sıkılıdııı bakalım pazartesi ne olcak sonuclarr

Güle güle, sağlıklı huzurlu günlerde kullanın canım

Egs haftasonu gidilecekler listeme eklendi, saol canım Dediğin gibi sık sık önünden geçtiğim bebekle ilgili şeyler eskiden hiç dikkat çekmezken şimdi algımız inanılmaz farklı

Bende bendeee
Tatile gidemiyoruz bari kamp yapalım

ay bide tatil meselesi var tabiii gözünü sevdiğimin ankarasının ucunda köşesinde yakınında denizde yok çok özlücem ama bi doğsun kızım bütün işleri ona yaptırcam ev işlerini bırakıp gezmelere gitcem :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…