Kızla ben geldımmmmm. tetenoz aşısını yaptırdımmmm. birde şeker yüklemesi
Açlık: 76
Tokluk 179 çıktııı
Yani kötüü pazartesi günü 100 lük yükleme yapacaklarrrrrrrrrrrrrrrr
Bunlar çok güzelmiş güle güle iyi ve sağlıklı günlerde giysin inşallah pıtırcığın :82:
Bnde büyüyünce gidip alcam bunlardan :82:
ben tam 9 ay 10 günlü kdoğsun istiyorum
Günaydın Kızlaarr...
Dün Kötü bi haber öğrendim :97: heyecanla doğum yapmayı plandığım hastanenin yoğun bakımı ve küvezi yokmuş
bebek erken gelirse başka hastaneye yönlendiriyorlarmış
düşüsenize bütün planlarım suda ben başka doktora nasıl güvenip alışacağım şimdi
Ayrıca en iyisi devlet hastanesinde doğurmakmış :26:
Şimdi hiç işim yokmuşcasına yeni bi doktor , yeni bi hastane , yeni bi dönem , yeni bi koşturmaca puffff...
napcam bennn yaaa :26:
ayrıca bnm sancı odam ayrı olmalı milleti görerek yapamam ben öle ıkın tıkın
kafam acayip doldu
bende annem hemşire die onu fişfişliyorum erken gel diye... ilçedeyim yaaa; ile giderken ya yolda doğurtursun yada hastaneye kadar bebeği içerde tutmama yardım edersin diyorum
ters mantıklada kayınvalideme; biz hastaneye gidiyoruz diye ararız, siz yola cıkarsınız diyorumii insan çok şükür ama ; eltim sancı çekerken yapabildiği tek şey ağlamak olmuşutu
tickerlar kafasına göre hesap yapıyor... doktorcumun verdiği tarihe 90 gün kaldı. tıckerım da bi hafta fazla gösteriyor yaniii
benimde geçen dgün dikkatimi çekti sen benden yaklaşık 10 gün öndesin ama kalan gün sayısı daha farklı. ticker sitemiz aynı ama hesaplaması farklı sanırım :44:
Saol kızımın çüçük teyzesi
Zamanlı gelsinler inş :97:
Kötü olmuş :44: En iyisi kendini teselli etmen ya 30 küsür haftalarda böyle bir durum olsaydı diye :44:
Ahh beni çok iyi anlayabilecek biri:13: Ya yollarda doğurursam diye bir korkum yoktu düne kadar :26:
Eşim onlar tatildeyken hastane bahçesine çadır kuralım diyorNasıl fikir ama
Zaten panik durumdayım, tickerım da tuz biber oluyor
geçmiş olsun selina, çoğunluk olarak üst sınırda çıktı yaptıranların,şekerden korkmaya başladım bende
100 lükte birşey çıkmaz inşallah canım
yatak odası düzenlemesini yakında bizde yapacağız,yazlık kışlık faslını bekliyorum, havalar tam ısınmadı gitti,eskiden 23 nisan tatilini fırsat bilip yazlık-kışlık yapardım hala kazak ve montla geliyorum işe.
dün penye battaniye ve banyo havlusunu da aldık,hafta sonu da alıcaz eksiklerden. Rabbim mübarek gün hürmetine kazançlarımızın bereketini artırsın, aldıklarımızı zamanı geldiğinde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah. Amin.
purcum, geçen gün kızıma 5li hastane çıkışı hediye geldi,penyesi çok güzel,hamur gibi. mağazayı merak ettim,poşete baktım "doğaç giyim". internet sitesi var ama henüz faliyete geçmemiş,mağazaların yerini araştırdım. Merkezi Bornovaymış fakat K.yaka çarşı ve ege park içinde de varmış. Dün egs'ye gittik,buldum mağazayı. yeni mi açtınız farketmedim dedim,kadın egs kurulduğundan beri varız dedi
hehe senelerdir ege parka giderim hiç farketmemeşim demek ki başa gelmeyince dikkatimi çekmedi. Çok güzel ürünler var ve fiyatlarda uygun, yolun düşerse uğramanı tavsiye ederim
ağzında şekerlemi kan verdin sen
cnm bnm çikolara dikkatt ettt
Aşında uğurlu olsun:94:
İnşallah canım ya 100 lükde sorun olmaz. diyet veriyormuş doktor yoksa. Off canım sıkılıdıııbakalım pazartesi ne olcak sonuclarr
Tokluk 179 çıktııı
ebet hiç böle düşünmemiştim daha erken BAŞARABİLİRİMteşekkürler pur teyse
Bu çadır meselesini tuttum
Bende bendeee
Tatile gidemiyoruz bari kamp yapalım
inş 100luk iyi çıkar canım :44:
ay bide tatil meselesi var tabiii gözünü sevdiğimin ankarasının ucunda köşesinde yakınında denizde yok çok özlücem ama bi doğsun kızım bütün işleri ona yaptırcam ev işlerini bırakıp gezmelere gitcem :82:
Merhaba kıslarrrr
Pek bi keyifsiz kalktım yataktan
inşallah purcummmm sen yaptırmısmıdın senın sonuclar nasıldı_?
Tokluk 179 çıktııı
Kötü anneeee
Hayırdır :26: Niye ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?