-----2010 KASIM hamişleri----

günayyydııınnnnn!!!!

Uzak.. Ayrıca annem çalışıyor hala, ha deyince gelemiyor, yıllık iznini doğuma kullancaktı..
Ayrıca kayınvalidem hemşire sağlık işleri olunca o hemen yapıveriyor herşeyi ondan panik oldum :18:

bende annem hemşire die onu fişfişliyorum erken gel diye... ilçedeyim yaaa; ile giderken ya yolda doğurtursun yada hastaneye kadar bebeği içerde tutmama yardım edersin diyorum
ters mantıklada kayınvalideme; biz hastaneye gidiyoruz diye ararız, siz yola cıkarsınız diyorum ii insan çok şükür ama ; eltim sancı çekerken yapabildiği tek şey ağlamak olmuşutu

Aman allam keramos 26+6 olmasına rağmen 97 yazıyor

onunda erkek

sapıtmıstır stıckerlar ahahaha cok guldum ya nıye bole oldu gercekten:86:

tickerlar kafasına göre hesap yapıyor... doktorcumun verdiği tarihe 90 gün kaldı. tıckerım da bi hafta fazla gösteriyor yaniii

slm canım ben de aynı şeyi düşünmüştüm: amaaa;
1. gözlemime göre, bebek doğduğu yerdeki ısıya alışınca daha ii oluyor. ben dbakırdayım. dbakırda doğum yapan arkadasların bebelerinde problem yok ama anne yanına gidip bebek küçükken-genelde 40ından önce- gelenelerin bebeleri hava değişiminden hemen hastalandı ve yazın pişikleri arttı.
2.kendine valiz bebeye valiz... kendimizden gecip bebeye ağırlık verces ama kendi evimizin düzeni olmicak... ben bebeği yattığı yere alışmasını istiyorum... ev değiştirmek bence ii olmıcak
3.annelerde misafir olayı yaşlı teyze ağırlıklı olacak hepsinin ağzından bi ses çıkcak... bebeği mıncıklamak isteyecekler...
4.evine döndüğünde bi daha yeni duruma alışma süreci olacak...
ve bence ne kadar annenin evi olsada insanın kendi evi gibi yok...
5. eşin nası gelcek yanına... ben hastaneye gidiyorum dicende işinden izin alıp mı gelcek??? benimki öyle olurdu...gelene kadar bebek doğardı babası görene kadar... ben kojamın her an yanımda olmasını istiyorum.

doktor izin verse sancı odasında da elini tutmak doğum yaparkende yanımda olmasını isterim...

Son düzenleme:

gözün aydın canım,çok sevindim iraden de süper

Aman allam keramos 26+6 olmasına rağmen 97 yazıyor

benimde geçen dgün dikkatimi çekti sen benden yaklaşık 10 gün öndesin ama kalan gün sayısı daha farklı. ticker sitemiz aynı ama hesaplaması farklı sanırım :44:

günaydın kızlar....
dün gece kramp ağrısı ile uyandım felaket birşeydi hala daha ağrıyor ve acısı geçsin diye yataktan kalkıp üstüne basmak istedim yere düştüm çok komikti...........:

geçmiş olsun canım, geçen hafta mahvetti beni sağ bacağımda alt baldırıma kramp bir girdi kıvrandım,3 gün ağrısı geçmedi. magnezyum kullanıyor musun ? Kramp girdiği durumda bacağı uzatarak germek iyi geliyormuş sonraki kramplarda denedim faydasını gördüm. ayağını kendine doğru ve aşağıya doğru germekte rahatlatıyor

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrrrr,Hayırlı cumalar herkese..

Nasılsınız bugün ??:82:

ii başladık çok şükür... zaten cumaaaa!!! 2 gün tatilllll!!!
işallah müdürüm acır bana da yarın 23 nisan törenine gel demezzzz

bende de bu durum psikolojikti ben pek tatlı sevmem. şeker yüklemesinden önce canım neler neler cekiyordu. şekeri yüklettim. artık yiyebilirim dedim. canım hala tatlı istemiyor...
yasaklar cazippppp geliyyoorrr

İnşallah canım çağrılmazsın... Dua ediyorum bak senin için :85:

yaaa ben boşuna mı hastanem sadece doğum hastanesi olsun dedim???
kocama bunu anlatana kadar bayağı uğrastıydım...

çok şükür hersey bebek için...
kendi doktorum tatile çıkarsa-ki temmuz da sormadım biyere gitcekmi diye- hastanede doğum doktoru dol çok şükür...
etraf ebe kaynıyor...

ayşegülçin doktorunu bi anda bırakma yeni doktorunla beraber ikisine de git olmasmı???

Son düzenleme:
İnşallah canım çağrılmazsın... Dua ediyorum bak senin için :85:

gebelerin duası kabul olurmuş...sağolasın!!!
işallahhhh !!!
yarınki planım yatak odamı bebeme göre düzenlemek!!! yatağının yerini boşaltcam şifonyerini yerleştircem... sonra sil temzile-havalansın... haftaya kontrolden sonrada cicilerini yıkamalara başlarım

tıckerımda yazdığına göre bebeğim şişkoluyormuş... onu farkettim ben gümbür gümbür maşallahhhh dönerkende hareket edemiyorum kitlenip kalıyorum
ve bebemin kiprikleri oluşuyormuşşşş amannnnııınnn

Ooo hadi bakalım sana şimdiden kolay gelsin ama yinede çok yorma kendini de bebişide daha var nasıl olsa zaman.. Yarın bizde alışverişe gideceğiz havalar güzel olursa inşallah

yatak odası düzenlemesini yakında bizde yapacağız,yazlık kışlık faslını bekliyorum, havalar tam ısınmadı gitti,eskiden 23 nisan tatilini fırsat bilip yazlık-kışlık yapardım hala kazak ve montla geliyorum işe.

dün penye battaniye ve banyo havlusunu da aldık,hafta sonu da alıcaz eksiklerden. Rabbim mübarek gün hürmetine kazançlarımızın bereketini artırsın, aldıklarımızı zamanı geldiğinde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah. Amin.

purcum, geçen gün kızıma 5li hastane çıkışı hediye geldi,penyesi çok güzel,hamur gibi. mağazayı merak ettim,poşete baktım "doğaç giyim". internet sitesi var ama henüz faliyete geçmemiş,mağazaların yerini araştırdım. Merkezi Bornovaymış fakat K.yaka çarşı ve ege park içinde de varmış. Dün egs'ye gittik,buldum mağazayı. yeni mi açtınız farketmedim dedim,kadın egs kurulduğundan beri varız dedi
hehe senelerdir ege parka giderim hiç farketmemeşim demek ki başa gelmeyince dikkatimi çekmedi. Çok güzel ürünler var ve fiyatlarda uygun, yolun düşerse uğramanı tavsiye ederim

Ooo hadi bakalım sana şimdiden kolay gelsin ama yinede çok yorma kendini de bebişide daha var nasıl olsa zaman.. Yarın bizde alışverişe gideceğiz havalar güzel olursa inşallah

gün itibarıyla 90 kaldı ama erken doğumuda olabilir bide sıcaklara kalmak istemiyroum. bide aceleye gelsin istemiyorum yavaş yavaş yapıcam herbişiyi...
ev temziliğide var daha arada... perdeler ve halılar yıkanacak
anca yetişir hepsiii:)

Rabbim mübarek gün hürmetine kazançlarımızın bereketini artırsın, aldıklarımızı zamanı geldiğinde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah. Amin.

göbüş duana amin diyorum

hah çok komik turkuaz dikkat et hiç komik değillll

Keramos bakalım işte daha dün bunları öğrendim henüz karar vermedim ama dediğinde haklısın doktorumu çok seviyorum ....

Tunaz ve iknur teşekkür ederim bakalım gelen günler ne getirecek

bana komik geliyor ne yapim....
sende endişe etme hastane konusunda inş gerek kalmadan atlatırsın canım....

Kızla ben geldımmmmm. tetenoz aşısını yaptırdımmmm. birde şeker yüklemesi

Açlık: 76
Tokluk 179 çıktııı

Yani kötüü pazartesi günü 100 lük yükleme yapacaklarrrrrrrrrrrrrrrr

Manalı Söz

Bir tane adam varmış bir tane daha bir tane daha bir adam daha şaka yaptım yaa bu devirde nerde o kadar adam...
:82:

Kızla ben geldımmmmm. tetenoz aşısını yaptırdımmmm. birde şeker yüklemesi

Açlık: 76
Tokluk 179 çıktııı

Yani kötüü pazartesi günü 100 lük yükleme yapacaklarrrrrrrrrrrrrrrr

geçmiş olsun selina, çoğunluk olarak üst sınırda çıktı yaptıranların,şekerden korkmaya başladım bende

100 lükte birşey çıkmaz inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…