Uzak.. Ayrıca annem çalışıyor hala, ha deyince gelemiyor, yıllık iznini doğuma kullancaktı..
Ayrıca kayınvalidem hemşire sağlık işleri olunca o hemen yapıveriyor herşeyi ondan panik oldum :18:
Aman allam keramos 26+6 olmasına rağmen 97 yazıyor
onunda erkek
sapıtmıstır stıckerlar ahahaha cok guldum ya nıye bole oldu gercekten:86:
selam güzzel anneler nasılsınız herkeste herşey yolundadır inş. ben epeydirli giremiyodum ama arada göz atıyodum yazdıklarınıza size bişey sorucam çok kararsız kaldım doğuma annemin yanına gideyim diyodum şimdide çevremdeki arkadaşlarım kendi evinde kal annen gelsin doğuma dio ne yapacağimı şaşırdım açıkçası tecrübeli anneler varsa fikir almak isterim
slm kızlar nasılınız
allaha şükür şeker sonuçlarım çok iyi çıktı doktor aynen böyle devam dedi hatta tebrik etti çok iyi düşmüş değerlerin dedi ama çokmu sıkı diyet yaptım diye şüpheye düştü diyetisyen kontrolünde yediklerime dikkat etmem için diyetisyene yönlendirdi. bide artık şeker takibimi evde yapacakmışım alet felan almam gerekiyor.
sizler nasılsınız bakalım
Aman allam keramos 26+6 olmasına rağmen 97 yazıyor
günaydın kızlar....
dün gece kramp ağrısı ile uyandım felaket birşeydi hala daha ağrıyor ve acısı geçsin diye yataktan kalkıp üstüne basmak istedim yere düştüm çok komikti...........:
Günaydın kızlarrrrrr,Hayırlı cumalar herkese..
Nasılsınız bugün ??:82:
günaydın kızlar....
dün gece kramp ağrısı ile uyandım felaket birşeydi hala daha ağrıyor ve acısı geçsin diye yataktan kalkıp üstüne basmak istedim yere düştüm çok komikti...........:
aferin sanabişi olmadı dimi düşerken???
krampa masaj yapıcan zaten 3-5 saat kramp giren yer ağrıyor.
ben magnezyum eksikliğindendir diye bi sürü şey yemeye ve iki günde bir soda içmeye başladım.
2 kere kramp girmişti. sonra bi daha olmadı
ahh ahh öyle tatlı yiyesim vardı ki yiyemeden yasak geldi.....:84::84::84:
ii başladık çok şükür... zaten cumaaaa!!! 2 gün tatilllll!!!
işallah müdürüm acır bana da yarın 23 nisan törenine gel demezzzz
bende de bu durum psikolojikti ben pek tatlı sevmem. şeker yüklemesinden önce canım neler neler cekiyordu. şekeri yüklettim. artık yiyebilirim dedim. canım hala tatlı istemiyor...
yasaklar cazippppp geliyyoorrr
İnşallah canım çağrılmazsın... Dua ediyorum bak senin için :85:
gebelerin duası kabul olurmuş...sağolasın!!!
işallahhhh !!!
yarınki planım yatak odamı bebeme göre düzenlemek!!! yatağının yerini boşaltcam şifonyerini yerleştircem... sonra sil temzile-havalansın... haftaya kontrolden sonrada cicilerini yıkamalara başlarım
Ooo hadi bakalım sana şimdiden kolay gelsinama yinede çok yorma kendini de bebişide daha var nasıl olsa zaman.. Yarın bizde alışverişe gideceğiz havalar güzel olursa inşallah
hah çok komik turkuazdikkat et hiç komik değillll
Keramos bakalım işte daha dün bunları öğrendim henüz karar vermedim ama dediğinde haklısın doktorumu çok seviyorum ....
Tunaz ve iknur teşekkür ederim bakalım gelen günler ne getirecek
bana komik geliyor ne yapim....
sende endişe etme hastane konusunda inş gerek kalmadan atlatırsın canım....
Kızla ben geldımmmmm. tetenoz aşısını yaptırdımmmm. birde şeker yüklemesi
Açlık: 76
Tokluk 179 çıktııı
Yani kötüü pazartesi günü 100 lük yükleme yapacaklarrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?