-----2010 KASIM hamişleri----

kızlar tetenoz aşısından hemensonra mı kol agrısı oluyor. benim cok az agrıyor cok hafıften. artacakmı ki. gece agrısı olan coktu cunku_?

kızlar tetenoz aşısından hemensonra mı kol agrısı oluyor. benim cok az agrıyor cok hafıften. artacakmı ki. gece agrısı olan coktu cunku_?

İlk saatler benim de hafifti.. Sonrasında 4-5 gün üstüne yatamadım kolumun..
Ama komşumun ilk saatler yine hafifmiş, sonra geçmiş yavaş yavaş.. Herkes de değişik..

teşekkür ederim cnm,daha iyileri sizin olsun.
haklısın önceden kendi grubum vitrinlerine bakarken şimdi onları gözüm görmüyor.

Yrın dr randevumuz var
Ben yine çok heyecanlıyım

güzel haberlerle dönmek nasip olsun

oyyy yerim onun bıngıl bıngıl bacaklarını, ayağı elinden kaydığı sırada nasıl tutuyor tekrar

Saol canım
Bacaklara ben de bittim

cnm senin ilk doz mu ?

ben 2.yi p.tesi günü yaptırıcam ilkini 1 ay önce yaptırmıştım akşama kadar bi sıkıntım olmadı gece ağrısına uyandım, 2-3 gün devam etti. o koluna çok yüklenmişsin,et kesmiş gibi ağrıyor herkeste bir olmayabilir,umarım senin ağrımaz

Kızla ben geldımmmmm. tetenoz aşısını yaptırdımmmm. birde şeker yüklemesi

Açlık: 76
Tokluk 179 çıktııı

Yani kötüü pazartesi günü 100 lük yükleme yapacaklarrrrrrrrrrrrrrrr

masaaltı çikoları götürürsen öyle olacağı buydu hayde benle beraber sende rejime....hoş bende şeker yok çok kilo aldık diye doktor yasak koydu pufff şuan canım tatlı çekiyor....

2. yi vurdurduysan ağrımayacak canım benimki hiç ağrımadı çok hafif geçti.....

Kızla ben geldımmmmm. tetenoz aşısını yaptırdımmmm. birde şeker yüklemesi

Açlık: 76
Tokluk 179 çıktııı

Yani kötüü pazartesi günü 100 lük yükleme yapacaklarrrrrrrrrrrrrrrr
bayaaa cıkmıs hemen basla dıyete sende
Manalı Söz

Bir tane adam varmış bir tane daha bir tane daha bir adam daha şaka yaptım yaa bu devirde nerde o kadar adam...
:82:

bız dogurcas ıste bı suru :111:

bursa lı olan yoktu dımı ama olsun Bebetto nılufer de %5o ındırım var 22-23-24 nısanda :92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…