Valla bi sebebi yok canım ya...
Ama keyifsiz kalktım...
Hiçbirşey yapmak istemiyorum....
Pc'yede bakmak istemiyorum, tv'yede...........
Yrın dr randevumuz var
Ben yine çok heyecanlıyım
senin ne çok randevun oluyo ya
Arada kaçamak yapıyorum, bu asıl dr um
Videoya bakın
www.kardelenyucel.com ( Gönül Dostları )'in Videoları: YOK BÖYLE Bİ UYUMA ŞEKLİ | Facebook
Kızlar Unnado sitesinde Sebamedlerde indirim var almayı düşünenlere duyurulur....
kızlar tetenoz aşısından hemensonra mı kol agrısı oluyor. benim cok az agrıyor cok hafıften. artacakmı ki. gece agrısı olan coktu cunku_?
Güle güle, sağlıklı huzurlu günlerde kullanın canım
Egs haftasonu gidilecekler listeme eklendi, saol canımDediğin gibi sık sık önünden geçtiğim bebekle ilgili şeyler eskiden hiç dikkat çekmezken şimdi algımız inanılmaz farklı
Yrın dr randevumuz var
Ben yine çok heyecanlıyım
teşekkür ederim cnm,daha iyileri sizin olsun.
haklısın önceden kendi grubum vitrinlerine bakarken şimdi onları gözüm görmüyor.
güzel haberlerle dönmek nasip olsun
oyyy yerim onun bıngıl bıngıl bacaklarını, ayağı elinden kaydığı sırada nasıl tutuyor tekrar
kızlar tetenoz aşısından hemensonra mı kol agrısı oluyor. benim cok az agrıyor cok hafıften. artacakmı ki. gece agrısı olan coktu cunku_?
Kızla ben geldımmmmm. tetenoz aşısını yaptırdımmmm. birde şeker yüklemesi
Açlık: 76
Tokluk 179 çıktııı
Yani kötüü pazartesi günü 100 lük yükleme yapacaklarrrrrrrrrrrrrrrr
şampuanlar baya ındırıma gırmıs. Canım kargo ödemesi yapıyormuyuz buna ayrıyetten_? ben 250ml lık sampuanı almayı dusunuyorum memnun kalırsak yıne alırız daha sonra..
Yahu ben daha hiç olmadım tetanoz doktoumda bişey demedi haftaya şeker yüklemesi var acaba orda söylermii..??
Kızla ben geldımmmmm. tetenoz aşısını yaptırdımmmm. birde şeker yüklemesi
Açlık: 76
Tokluk 179 çıktııı
Yani kötüü pazartesi günü 100 lük yükleme yapacaklarrrrrrrrrrrrrrrr
Manalı Söz
Bir tane adam varmış bir tane daha bir tane daha bir adam daha şaka yaptım yaa bu devirde nerde o kadar adam...
:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?