işyerinde kös kös oturuyorum
bu arada patronum kibarca yol verdi dün, sanırım mayıs bitiminde çıkıcam, bi kaşık suda boğmak istiyorummmmm onuuu
bu arada patronum kibarca yol verdi dün, sanırım mayıs bitiminde çıkıcam, bi kaşık suda boğmak istiyorummmmm onuuu
Aman canım boşver canım takma patron milleti hep aynı al birini vur ötekine...
Kıslar ben kaçıyorum yine migrenim tuttuuüzerime acaip ağırlık çöktü..
Birasdan çıkıcam masamı toparlayıpda.. Pazartesi gününe kadar herkes kendine iyyiyii baksın bebişlere de ... Çok mutlu sağlıklı güzel haberlerle dolu haftasonu geçirmenizi diliyoruz oğluşumla biz... Yarın 23 Nisan inşallahh biziim bebişlerimizde görür o güzel günleriEpeyde uzattım .. Hadi hepinize güzel günler diliyorum.:79::79::80::80:
Boşver canım yaa otur evde tadını cıkar sende dicemde dıyemıyorumm bende hazıran 22 ye kadar calıscam konustum patronla. sen ssk lımısın . sıgortadan yararlanmıcan mı_?
ohh ilknur harika dilekler teşekkür ederim aynı dilekler snn içinde geçerli
yoruldum çok çalıştım bugün ...
naparsınız beya :82:
çıkın kızlar işteeennnn
koceleriniz olsun birazda sigortanız
iki dk duramıyon dimiiiiiiiiiyasak değilmi sana çok çalışmakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bağırttırma yine biziiiiii
az kaldııı 2 aycıkkkkkkkkkkkkkkkkk
banada sordu bugün ne zaman çıkacaksın diye bende haziran başı dedim 1-2 hafta sonrası belli olmaz dedim offf birini bulcakta herşeyi öğretecemde ölme eşeğim ölme yaaaa.....
bu arada bunların hepsi aynı sigortalıysan 32. haftaya kadar çalışma hakkın var işten zorla çıkartamaz seni çıkartmaya kalkarsa da tazminatını iste sende o zaman......
iyiki senin patron ben değilim
senden iyisini mi bulcam ol sen ol benim patron....
gün itibarıyla 90 kaldı ama erken doğumuda olabilir bide sıcaklara kalmak istemiyroum. bide aceleye gelsin istemiyorum yavaş yavaş yapıcam herbişiyi...
ev temziliğide var daha arada... perdeler ve halılar yıkanacak
anca yetişir hepsiii:)
Rabbim mübarek gün hürmetine kazançlarımızın bereketini artırsın, aldıklarımızı zamanı geldiğinde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah. Amin.
göbüş duana amin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?