-----2010 KASIM hamişleri----

işyerinde kös kös oturuyorum
bu arada patronum kibarca yol verdi dün, sanırım mayıs bitiminde çıkıcam, bi kaşık suda boğmak istiyorummmmm onuuu

Aman canım boşver canım takma patron milleti hep aynı al birini vur ötekine...
Kıslar ben kaçıyorum yine migrenim tuttuu üzerime acaip ağırlık çöktü..
Birasdan çıkıcam masamı toparlayıpda.. Pazartesi gününe kadar herkes kendine iyyiyii baksın bebişlere de ... Çok mutlu sağlıklı güzel haberlerle dolu haftasonu geçirmenizi diliyoruz oğluşumla biz... Yarın 23 Nisan inşallahh biziim bebişlerimizde görür o güzel günleri Epeyde uzattım .. Hadi hepinize güzel günler diliyorum.:79::79::80::80:

bu arada patronum kibarca yol verdi dün, sanırım mayıs bitiminde çıkıcam, bi kaşık suda boğmak istiyorummmmm onuuu

Boşver canım yaa otur evde tadını cıkar sende dicemde dıyemıyorumm bende hazıran 22 ye kadar calıscam konustum patronla. sen ssk lımısın . sıgortadan yararlanmıcan mı_?

ohh ilknur harika dilekler teşekkür ederim aynı dilekler snn içinde geçerli

banada sordu bugün ne zaman çıkacaksın diye bende haziran başı dedim 1-2 hafta sonrası belli olmaz dedim offf birini bulcakta herşeyi öğretecemde ölme eşeğim ölme yaaaa.....
bu arada bunların hepsi aynı sigortalıysan 32. haftaya kadar çalışma hakkın var işten zorla çıkartamaz seni çıkartmaya kalkarsa da tazminatını iste sende o zaman......

Son düzenleme:

iyiki senin patron ben değilim

aminnnnnnnnnn inşallah canım benim

selina çok geçmiş olsun canım inş 100 lük iyi çıkar

gülçin ankara da rus çarşısı varmış bebek kıyafetleri falan adını mı yanlış öğrendim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…