-----2010 KASIM hamişleri----

gülçin birde bana iyi bir psikiyatris öğrenebilir misin

vala hiç psikiyatra gitmedim gideni de görmedim piskiyatrda görmedim :26: ama sana tek bişi diebilirim "İNSAN KENDİNİN PSİKİYATRİSİDİR"
COŞTUM YİNE DALGALANIYORUM BEN hava kötü ama happy day ya

pur teyseeee :76::76:
doktor pismiş ne umutsuz konuşuyo sağlıklıymış işte ohh yandan
döner o daha :82:
tey tey

kızlar tam 7 kilo aldım bugün 24+1
Eki Görüntüle 183402

huuu çok güselll

dedemız annelık akademısının 2. kıtabı Bebegım ı de almıs bugun onu verdı ..kıtaptan bakarak bebek buyutucem :86:

kitaptan çocuk büyüten kaç kadın arasında olcan acep merak ediyom

günaydın kıslarrr

uzun zaman sora ilk kez geçmiş bu kadar uzun sürdü :82:

herşey güsel kötü bi haber okumadığım için çok mutluyum

biz dün anneannelerdeydik çok güzel bi gündü uzun zamandır ilk kez bu kadar mutluydum

bnmde bütün kan değerleri düşükmüş hiç bi tanesi normal değil büyük başarı dedi doktr :82: tişkürler didim

ama kan takmaktan bahsetmemişlerdi :18::18::18::18:

hemen kendime kan bulmalıyım 0Rh(+) bnmki azcık zor bulunuyo

ama ben iğneden tırsarım ne kanı beni bayılmaları lasım

ama sen telaş yapma düzelir düzelir üzüm ye pekmez iç vişne suyu iç suyu bol tüket :82:

günaydın efet canım yaaa..
kociş uyuyo kulakımda kulaklık müzik ohhh ohhhh!!!!
yürüyüş yaparken dinlemek için hareketli şarkılar attım mp3 e onları dinliyerek gecmişi okudum...

sağlığı yerindeymiş çok şükür... daha erken yaa... döner belki... dönmesede sezercik... önemli olan sağlık...

ya aldıgım herseyı yazdım ben çoçuuga hep 6 aylık kıyafet almısım :26:
6 aya kadar napcas

hastane cıkısı almadınmı??? onlar minnak oluyor ya!!! zaten yaz, bol bol giyinsin yafrucak!!!

terzi ise bilir herhelde... yatakın ölçüsüne göre yaralar bence. annemde park yatakım için cibinlik dikcek... ölçülerini öğrenince yazarım istersen... yada nette satılan cibinliklerin ölçülerine bi bak...

ben bıde park yatak alcam ona ne koycas ...bu konuda Pur deneyımlıdır kanımca :76:

visko almayın dediler... çok yumusak yatak kemik gelişimine zararmış... ben sünger yatak aldım... park yatak için satıyorlar... ama süngerin kendi kılıfı+alezi + bi kat koruyucu nevresim+ son kat nevresim olucak üstünde...

siyah cekirdekli üzm pekmez... takviyeye başla bakaım... herşeyin doğalından yanayım ben!!!

temziliği h.içi yapmıştım...
dün pek rahattım... çamaşırlar yıkandı... bebemin şifonyerini sildim havalandırıyorum.
bu arada mobilya alacak arkadaslar bencede bi ay öncesinden almalı-hatta erken doğumu düşünüp daha erken alsınlar. tek şifonyer bile odaya kokusunu veriyor...

mutfak dolaplarımı sildim ohhh misss!!!

haftaya doktor amca ziyareti var. kontrolden sonra bişiler yıkarım. 7.-8.ay arası yıkama biter. 32. haftada doğuma hazır olayım... nolur nolmass....:)

gece bebemin foto albümünü salona aldım. elimin altında olsun diye...

sabah biras ütü yaptım...

2bardak limonlu suyumu içtim şimdi...kvaltı time!!! babamızı uyandırcas... işe gitcek yine... dün de çalışıyordu yasık kojama benim...

Son düzenleme:

bnm kocee çoktaaannn gitti

limonmu canım çekti ama ben sek içiyorum :82:

sabah sabah ütümü öğğ

bnm kocee çoktaaannn gitti

limonmu canım çekti ama ben sek içiyorum :82:

sabah sabah ütümü öğğ

napalım canım... ütü çok bu hafta... parca parca yapıyorum. sıkılmayayım diye... malum h.içi iş+yemek+bulaşık... ütü yapamam
sek mi???
bilemem ben onu... kabız olmamak için içiyorum bende. olmadım cok şükür şimdiye kadar!!!

şiiiiiiiiiiiiiiii

yavaş hareketlerrrrr yapppp

yavaş yapıyorum zatenbenim göbik aldı başını gidiyor... basket topu yutmusum gibi

dün gece eski fotolara baktım kojam dediki:
ayyy eskiden üçgenmişim... şu karın kaslarına bak. eskittin beni hanım!!! dedi.

bende koja göbekimi açtım: bak sen bana naptın dedim???
şişko oldum senin yüzüden dedim.
yoooo... sen şişko diilsin o benim oğlummm dedi göbekimi sevdi

olma olma ... ben olmuştum geçti

bnm tekme meseleme ne diosun sanki göbek hizamda gibi :44:

hahhha çok güsel bi anı bu yaz bunu bi yere :86:

olma olma ... ben olmuştum geçti

bnm tekme meseleme ne diosun sanki göbek hizamda gibi :44:

doğrudur... çünkü benimkide göbek deliği çevresinde genelde... sağ ve solda... deliğin üstünde olmadı ama daha...büyüyorlar normal yani...

hahhha çok güsel bi anı bu yaz bunu bi yere :86:

yazmam mı... bebeme defter tutuyorum yazıyorum her bişeyi... bakalım ne zaman verces okusun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…