Bis geldiikk
Biraz moralim bozuk ama, kızım ters duruyormuş :26:
Yani ters derken başıda bacaklarıda yukarda, iki kat şekilde :26: %10 bebek böyle dururmuş.
Dönebilir dedi.. Ama pek umutsuz gibi konuştu :26:
Onun harici gayet iyi dedi..
gülçin birde bana iyi bir psikiyatris öğrenebilir misin
Bis geldiikk
Yani ters derken başıda bacaklarıda yukarda, iki kat şekilde :26: %10 bebek böyle dururmuş.
dedemız annelık akademısının 2. kıtabı Bebegım ı de almıs bugun onu verdı ..kıtaptan bakarak bebek buyutucem :86:
günaydınlar herkese kimsecikler yok burda herkes iidir umarım.bende dün dktra gittim.canım sıkıldı kan değerim düşük çıktı 10.2 benide baya halsiz bırakıyo ne yapmak lazım şu kan değerini yükseltmek için yaa yoksa kan takıcaklarmış
Bis geldiikk
ya aldıgım herseyı yazdım ben çoçuuga hep 6 aylık kıyafet almısım :26:
6 aya kadar napcas
kızlar ben uyku seti aldım linensden sarı renk midilli deseni var üzerinde
sizce nevresimi nasıl alayım? uyumlu olması gerekir mi?
bi de cibinlik tülü kaç metre alınıyo komşum terzi o dikecek bana..
aaa bi de bebek yatağı hk.bilginiz var mı yarı ortopdik diye biliyorum ama sizce??
ben bıde park yatak alcam ona ne koycas ...bu konuda Pur deneyımlıdır kanımca :76:
günaydınlar herkese kimsecikler yok burda herkes iidir umarım.bende dün dktra gittim.canım sıkıldı kan değerim düşük çıktı 10.2 benide baya halsiz bırakıyo ne yapmak lazım şu kan değerini yükseltmek için yaa yoksa kan takıcaklarmış
temziliği h.içi yapmıştım...
dün pek rahattım... çamaşırlar yıkandı... bebemin şifonyerini sildim havalandırıyorum.
bu arada mobilya alacak arkadaslar bencede bi ay öncesinden almalı-hatta erken doğumu düşünüp daha erken alsınlar. tek şifonyer bile odaya kokusunu veriyor...
mutfak dolaplarımı sildim ohhh misss!!!
haftaya doktor amca ziyareti var. kontrolden sonra bişiler yıkarım. 7.-8.ay arası yıkama biter. 32. haftada doğuma hazır olayım... nolur nolmass....:)
gece bebemin foto albümünü salona aldım. elimin altında olsun diye...
sabah biras ütü yaptım...
2bardak limonlu suyumu içtim şimdi...kvaltı time!!! babamızı uyandırcas... işe gitcek yine... dün de çalışıyorduyasık kojama benim...
kocenin karnına minik tekmeler at nasıl olsa kadın erkek eşitliği söz konusu
daha iisini yapıyorum ... yakala çocukunu diyip göbekimi atıyorum direkt üstüneeee
bnm kocee çoktaaannn gitti
limonmu canım çektiama ben sek içiyorum :82:
sabah sabah ütümüöğğ
şiiiiiiiiiiiiiiii
yavaş hareketlerrrrr yapppp
napalım canım... ütü çok bu hafta... parca parca yapıyorum. sıkılmayayım diye... malum h.içi iş+yemek+bulaşık... ütü yapamam
sek mi???
bilemem ben onu... kabız olmamak için içiyorum bende. olmadım cok şükür şimdiye kadar!!!
yavaş yapıyorum zatenbenim göbik aldı başını gidiyor... basket topu yutmusum gibi
dün gece eski fotolara baktım kojam dediki:
ayyy eskiden üçgenmişim... şu karın kaslarına bak. eskittin beni hanım!!! dedi.
bende koja göbekimi açtım: bak sen bana naptın dedim???
şişko oldum senin yüzüden dedim.
yoooo... sen şişko diilsin o benim oğlummm dedi göbekimi sevdi
olma olma ... ben olmuştum geçti
bnm tekme meseleme ne diosun sanki göbek hizamda gibi :44:
hahhhaçok güsel bi anı bu yaz bunu bi yere :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?