Maşallah
Yarasın Berkeye löp löp et olsun kiloların :86::86:
inşallahhh
yarım kilocuktu yafrumm büyümüştür umarım..:26:
Benim bebem ne alemdedir aceba :97:
10 Mayıs'ta gidcem daaaa
ho ho hoooooo
25+0
veeee tartım 59 u gösterdiii
toplam 8 kilo aldım
bizde drumuzdan geldik 634 grm olmuş paşamız, mesane sorunu vardı ya hatırlayanınız varsa hala var ama ilk başlardaki gibi değil , sıkıntılı çişini yaptığı için bu seferde böbreklerinde genişleme gördütakip edeceğiz dedi , sıkıntılar hiç bitmiyor gerçekten Allah başka büyük dert vermesin kimseye, kocaman olmuş çok şaşırdım 3 boyutlu baktı yünüzü bile gördük bi ara ağzını açtı dilini de gördük o anda kucaklayıp koklamak geldi içimden
Benim bebem ne alemdedir aceba :97:
10 Mayıs'ta gidcem daaaa
bizde drumuzdan geldik 634 grm olmuş paşamız, mesane sorunu vardı ya hatırlayanınız varsa hala var ama ilk başlardaki gibi değil , sıkıntılı çişini yaptığı için bu seferde böbreklerinde genişleme gördütakip edeceğiz dedi , sıkıntılar hiç bitmiyor gerçekten Allah başka büyük dert vermesin kimseye, kocaman olmuş çok şaşırdım 3 boyutlu baktı yünüzü bile gördük bi ara ağzını açtı dilini de gördük o anda kucaklayıp koklamak geldi içimden
benim rabdevuda 11 mayıs pur la ıkınızın arası üst üste güzel haberlerle gelcez inşallah
Haftaya Pazartesi 7 aylığım
ben ilk hamıle kaldıgımda 59 dummmmmmmmşimdi üzerine 8 ekleyin
benim rabdevuda 11 mayıs pur la ıkınızın arası üst üste güzel haberlerle gelcez inşallah
İlk ben görcem oleyyyy
Evettt hepimiz ard arda güzel haberlerle döneceğiz inşallah
gemin şeyimi acıomuşnolmuş nieymiş doktur ne demiş :44:
benimde 12 mayıs aşı 2 :26:
13 mayıs şeker yüklemesi :18::18::18:
tırsıyom ben :26:
Sivilce gibi bişey çıkmış krem sürüyo tutusunaGeçcek
Çocuk doğurmaktan korkmuyosunuz aşı olmaktan korkuyosunuz
Biz gezmeye gidiyos ascık, görüşürüüss :79:
anaaaammmm nese kurtulmuşsun ya önemli olan o :86:
geçmiş olsun teyselerin teysesiiii
ohhhh :81: affern şevkete :81:
geçmiş olsun canım yaaaa.....enfeksiyon işi kötüdür bende oluyordum allah korusun ondan......
sizde ne sorunlu hatunlar çıktınız böyle hiç birşeyiniz eksik olmuyor.....
ayy ne güzel yüzünü gösterdi.....ohhh çok şükür paşamızda sağlıklı daha nolsun....
oyy maşallah ne kadar büyümüş kocaman adam olmuş....
tesekkuler teyselerı sevket paşa opuyo sıızıherkese günaydın , hayırlı cumalar
geçmiş olsun güzelim
maşallah şevket paşaya,hep böyle güzel haberler olsun inşallah
Allahım ya emzik,biberon ana kucağı ve puset bakmaktan içime fenalık geldi gidip alacam bişey valla... Ne çok çeşit var :84::84::84:
eet bu bebışler zorladı bızı bıras ama sağlıklı olsunlar ıcerde degerSelam kıslar...
Gem ve Ayşegülçin şu çocukları sağlıcakla pırtlatında gerisi mühim değil :86::86::86:
Çekiyosunuz vallaha....
Gem hiç bile göbeğimi öne itmedim, azcık bişey çıktı işte
guzel haberlerle gel kıme gıdıyosun dr amerhaba taze anneler genel olarak herkes iyigülçinle geme geçmiş olsun diyoruz bebemle dikkat edin kızlar kendinize. bizim de bugün doktor randevumuz var 13.30 da onu bekliyoruz bakalım dört gözle. Eşim alcak birlikte gitcez dr. Benden daha meraklı sen gelme istersen diyorum çünkü her seferinde izin almak zorunda kalıyor oda bende gelcem ya diyor. Benden daha çok soru soruyor benim aklıma bişey gelmiyor kilitleniyorum. İlk hamile olduğumu ögrendiğim zamanda hiçbir tepki verememiştim dr istemiyor muydunuz diye sormuştu yaaaa. bakalım ne kadar olmuş şeker yaptırdım 141 çıkmıştı normal dedi 100lük istememişti telden konuştuğumuzda. Bugun gene bir hatırlatayım ben tetanoz da oldum onu da söyleyeyim başka bir test falan yapılmıyor galiba bu aralar.
Seni de gemle bizim kulube alalım o zaman
mesane ve bobrek sorunu erkek bebıslerde bu donelerde oluomus gecıyo canım dert etme bak bızım duzeldıgem çok geçmiş olsun arkadaşım, Allah başka dert vermesin ne güzel böbreğiniz küçülmüş demek maşallah, darısı benim paşamın başınabirde şeyim acıyordu demişsin ya nasıl bi acıydı ki:26: benimde acıyor bazen çok sıkışmışım gibi bi sızı hiç bahsetmedim druma :26:
gemin şeyimi acıomuşnolmuş nieymiş doktur ne demiş :44:
Sivilce gibi bişey çıkmış krem sürüyo tutusunaGeçcek
hımmmm :26: çabuk geçer inş
ee bugün nerde gezdiriyo tutuşunu :86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?