• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

gobus kızın hayırlı olsun canım neyse bir kızımızdaha oldu şaşırtıcı :1:

kızlar bu arada ben işyerindeyim masamda oturuyorum sabahtan beri 2 kere oldu sanki bebişim içerden beni dürtüyor. içten biri karnımı parmaklıyor sanki sıkışıyo ondan herhalde uzancak bir yer yokki dinleyim oğlumu bizde yarın gitcek doktor teyzeye bu ay galiba detaylı ultrasın var radyolojiye göndercek sanırsam giden varmı 20. hafta kontrolüne

hayırlara vesile olsun...
ben diyadinnetten bakıyorum hep yorumlara ba bakalım ne yazıyor???

bu arada bende rüya gördüm
şuan kuzenim 8aylık ben 5...
kuzenimle beraber doğuma gitmişiz. ikimizinde sancısı tutmuş...
hastanede gezioz... sancı cekiyoruz. açılma olsun diye bekliyoruz.
osırada annem elinde kız bebekle geliyor...
başkasının çocuku...ama nasıl ağlıyor...yeni doğan...anneside yok
bende alıyorum bebeki emziriyorum... hem karnım burnumda hem başkasının çocukunu oan emziriyorum...
sora çocuk hıkk hıkkk yapıyor tıkanıyor gibi... anneme sesleniyorum. bebeği veriyorum.
annem hemşire hemen verdim anneme:9:işte böle
buda hayırlara vesile olsun...:nazar:

seninkide hayırlara vesile olsun cnm :70:

hemen annemi dürttüm...
aynen canım kvaltıdan sonra gidicem...:62:
kar kış dinlemicem...:9:

:31:bende artık bi yerlere kendi başıma gidebilsem iyileşsem ve hayırlı haberler alsam da :31:

sana iyi çılgınlıklar :24:

kızlar bu arada ben işyerindeyim masamda oturuyorum sabahtan beri 2 kere oldu sanki bebişim içerden beni dürtüyor. içten biri karnımı parmaklıyor sanki sıkışıyo ondan herhalde uzancak bir yer yokki dinleyim oğlumu bizde yarın gitcek doktor teyzeye bu ay galiba detaylı ultrasın var radyolojiye göndercek sanırsam giden varmı 20. hafta kontrolüne

oy oy oyyy mşllh ona :nazar: kontrolünde de hayırlı haberler al inşallah :46:

oy oy oyyy mşllh ona :nazar: kontrolünde de hayırlı haberler al inşallah :46:

inşallah canım tekme yemedim ama dürtmeler başladı galiba yakında oda olur en çok eşim hissetsin isityorum 1 ay sonra anca hisseder galiba benim kadar hevesli oda akşam bir beni seviyo bir karnımı canım kocişim yaaaa

inşallah canım tekme yemedim ama dürtmeler başladı galiba yakında oda olur en çok eşim hissetsin isityorum 1 ay sonra anca hisseder galiba benim kadar hevesli oda akşam bir beni seviyo bir karnımı canım kocişim yaaaa

ohh ohhh :66: inşallah onunnda hissedebiliceği kıvama gelsin artık bebiş :69: maşallah böle güzel haberler almak bana çok iyi geliyo :24::24:

sule , ayşe, gnl , keramos çok teşekkür ederim :71:

ayşe,keramos rüyanız hayırlara vesile olsun:40:

minik minik kıpırtıları bende hissediyorum , okkalı bir tekme nasıl oluyor hissetmeyi dörtgözle bekliyorum :81:

iyi akşamlar hamişler :3::3::3:
çok şaşılacak bişey oldu oğluşumuz olacak :62::62:

ohh ohhh maşallah erkek büfus patlaması olcak bu yazın....hayırlı olsun canım oğluşun.......

Benim kocişde benle yatıo walla akşam uykusu:1:nu sevio Allahtan :9: bide çalışıoz diye sabahlar 06:30 da kalkıoz:50: burda kızlar forumda gece 03:00 e kadar kaynatıolar valla

neyyy sabah 6,30 mu ben o saatte kipriğimi bile kaldıramam bu hamiş halinle nasıl kalkıyorsun canım yaa bol bol dua et sende benim gibi ki yaz çabuk gelsin...

günaydın kızlar,

4 lü testimiz sonuçlandı
çok şükür her şey normal
ama daha cinsiyeti göremedik
inat etti göstermicek kanımca:))

aman yeterki herşey güzel olsunda cinsiyet öğrenilir....

bende hissediyorum artık dün akşam bayaga bayaga yedim tekmeyi yerimden sıçradım noluyor diye....
banada doktor obsesik mi ne tamda bilmiyorum adını usg ye gönderdi ayın 18 ne gün verdiler 19. hafta bitiminde gircem ona ne bakıcak ne edicek bilmiyorum....

gobus canım hayırlı olsun kızın....Allah sağlıklı doğmasını nasip etsin hepimize inş.....:nazar:

Günaydın kızlar :3:

Dün akşam büssürü şekerli şeyler yedim..
Tekme manyağı oldum gece :111:
Şimdi daha iyi anlıyorum ultrasona giderken niye çikolata yendiğini :86::86:
günaydın kızlar,

4 lü testimiz sonuçlandı
çok şükür her şey normal
ama daha cinsiyeti göremedik
inat etti göstermicek kanımca:))

Gözün aydın canım :nazar:
herkese günaydın :3:

eveeettt kızımız olacağı netleşti. C.tesi günü farklı bir doktora renkli ultrasona girdim. Kızınız hayırlı olsun,odasını yapabilirsiniz dedi :69::69::69: isim konusunda fikrimiz değişmez ise " GÜLİN " olacak.

önceleri alış veriş delisi olan ben yorulmak bilmeyen ben, 2 adımda nefes nefese kalmaya başladım. almayı planladıklarımın bir çoğunu alamadım eve geri döndüm. Bebek alış verişini de bu yüzden çok geçe bırakmamayı karar verdik. Kısmetse 6.ay dan sonra başlıycaz. Şimdi ufak ufak kafamızda netleştiricez. Büyük parça olanları,seçtiklerimizi eşim gidip alıcak. ( park yatak,oto koltuk vs gibi )
Gözün aydın canım :nazar::66::66:
İzmirin suyundan mı ne hepsi kız nerdeyse :12:
Sen, naz, oğlak, ben.. hep kız yahu :1::1:

Alışverişi bende geçe bırakmayacağım, sıcakta koca göbişlerle nasıl gezcez, zor valla :44:

hanımlar bu gece rüyamda 3 yaşındaki oğlumu emziriyodum ama sağ göğsümden nasıl süt fışkıırıyo anlatamam sonra oğlum emzirirken uykuya daldı fakat beni bırakmıyo dişleriyle tutuyodu ama acıma falan yoktu nedense bi türlü kardeşini emziremedim onuda doğmuş gördün 22 haftalıhızz şuan birde bebek çok çirkindi erkek bebekte oda erkek olucak zaten hayır olsun diyeyim büyük oğlumu 7 ay emziebilmiştim herhalde onun için gördüm:))))

hanımlar bu gece rüyamda 3 yaşındaki oğlumu emziriyodum ama sağ göğsümden nasıl süt fışkıırıyo anlatamam sonra oğlum emzirirken uykuya daldı fakat beni bırakmıyo dişleriyle tutuyodu ama acıma falan yoktu nedense bi türlü kardeşini emziremedim onuda doğmuş gördün 22 haftalıhızz şuan birde bebek çok çirkindi erkek bebekte oda erkek olucak zaten hayır olsun diyeyim büyük oğlumu 7 ay emziebilmiştim herhalde onun için gördüm:))))

hayır olsun serap! bebek emzirmek iidir rüyada bebek sahibi olacağını gösterir derler ki sen zaten hamilesin bunu söylemekde yanılmış da olmayızç bereketli gelir inş. oğlun! bu da rüyası olur.

Günaydın kızlar :3:

Dün akşam büssürü şekerli şeyler yedim..
Tekme manyağı oldum gece :111:
Şimdi daha iyi anlıyorum ultrasona giderken niye çikolata yendiğini :86::86:

Gözün aydın canım :nazar:
Gözün aydın canım :nazar::66::66:
İzmirin suyundan mı ne hepsi kız nerdeyse :12:
Sen, naz, oğlak, ben.. hep kız yahu :1::1:

Alışverişi bende geçe bırakmayacağım, sıcakta koca göbişlerle nasıl gezcez, zor valla :44:

teşekkür ederim güzelim, evet haklısın İzmir'in suyundan sanırım :34::81:
bebişler ağzının tadını biliyor bende tatlı yiyim minik minik pıt pıt yapıyor hemen:21:

sıcaklarda zor olacak ama Rabbim verir dayanma gücünü sonumuz çok güzel olacak inşallah,kollarını bacaklarını yicem :56:

merhaba kızlarrr.
sevıncımı sızlerle paylasmak ıstedım cunku ıkılı taramamız cok guzel gectııı..hersey cok cok ıyı bebekım cok saglıklıymıs..dıyet verdı doktor cunku bbek cok beslenıormus tatlı yasak beyaz unlular yasak meyva bıle bırertane..seker hastası olmasın dıee..cok sukurr
veee kızım gelıorrrr...bızı beklıordu sankı gostermek ıcın..hemen doktor solımmı surprızmı olsun dedı soyleyın dedım kızımız olcak yanılma payı yuzdde on dedı ...alısverıse baslayabılırsınız dedı cok ama cok mutluyummmm bennn..sukurler olsunnn..

merhaba canlar cuma gittim üçlü yapıldı sonuç bekliyouz güzel haberler alırız inşallah 17+4 360 gr 12 cm dedi biraz hareketsiz gibi geldi öğlene doğruydu acıktım ondan mı acaba birde çikolata yemeyi unuttum:1:

merhaba canlar cuma gittim üçlü yapıldı sonuç bekliyouz güzel haberler alırız inşallah 17+4 360 gr 12 cm dedi biraz hareketsiz gibi geldi öğlene doğruydu acıktım ondan mı acaba birde çikolata yemeyi unuttum:1:

ben bır dunya cıkolata yedım..hareketsızdı uyuyordu..aadedım oynamıor hıc.doktor bana daha ıyı dedı..bu cıkolatada sacmalık dedı bosuna zarer verme kendıne cıkolatayla sısırme dedı:)hurafeymıss

merhaba kızlarrr.
sevıncımı sızlerle paylasmak ıstedım cunku ıkılı taramamız cok guzel gectııı..hersey cok cok ıyı bebekım cok saglıklıymıs..dıyet verdı doktor cunku bbek cok beslenıormus tatlı yasak beyaz unlular yasak meyva bıle bırertane..seker hastası olmasın dıee..cok sukurr
veee kızım gelıorrrr...bızı beklıordu sankı gostermek ıcın..hemen doktor solımmı surprızmı olsun dedı soyleyın dedım kızımız olcak yanılma payı yuzdde on dedı ...alısverıse baslayabılırsınız dedı cok ama cok mutluyummmm bennn..sukurler olsunnn..

hayırlı olsun arkadaşım
kızlar çoğalıyor...:nazar::nazar::nazar:
bizde ufaktan alışveriş fikrine alışmaya başladık. geçen pançoda indirimli ürünlere baktık eşofman takımı 27 liraydı 6 aylıkken giyebilir en fazla, nasıl sizce?
çok küçük ürünleri almak istemiyorum 1 yaşa kadar olanı mı alsam acaba?

Back
X