• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

ben bır dunya cıkolata yedım..hareketsızdı uyuyordu..aadedım oynamıor hıc.doktor bana daha ıyı dedı..bu cıkolatada sacmalık dedı bosuna zarer verme kendıne cıkolatayla sısırme dedı:)hurafeymıss

çok sağol inşallah hepimiz sağlıklı bebekler alırız kucağımıza. Benim karnım yağlı olduğu için cinsiyeti göremedi ama yüzünü yakın çekti biraz korkttum yüzü bizim gibi değil eşim o daha etlenecek dedi ama:59:

merhaba canlar cuma gittim üçlü yapıldı sonuç bekliyouz güzel haberler alırız inşallah 17+4 360 gr 12 cm dedi biraz hareketsiz gibi geldi öğlene doğruydu acıktım ondan mı acaba birde çikolata yemeyi unuttum:1:

oo maaşallah baya tombikmiş senin yavrun. :nazar:
bizim kız 17. haftada 207 gramdı. :emir_bebek:

hayırlı olsun arkadaşım
kızlar çoğalıyor...:nazar::nazar::nazar:
bizde ufaktan alışveriş fikrine alışmaya başladık. geçen pançoda indirimli ürünlere baktık eşofman takımı 27 liraydı 6 aylıkken giyebilir en fazla, nasıl sizce?
çok küçük ürünleri almak istemiyorum 1 yaşa kadar olanı mı alsam acaba?
saol canımm tesekkur ederımm:)
evet bırazda kızlar gelsınn..ben 3 6 ay alacagım cogu seyını hemen buyuyolar cunku fıyatı ıyıymıs ama baktıgının ..ılerdede alırsın onlara sımdılık ne bılım tulum tarzı baksan daha ıyı dıılmı
çok sağol inşallah hepimiz sağlıklı bebekler alırız kucağımıza. Benim karnım yağlı olduğu için cinsiyeti göremedi ama yüzünü yakın çekti biraz korkttum yüzü bizim gibi değil eşim o daha etlenecek dedi ama:59:

ınsallah canım onemlı olan saglıklı olması tabıkı....saklamıs demek bende cok korktum saklar dıe ama neysekı ghosterdı kuccukken:)yuzlerı hep ole daha ıskelet gelısecek buyuyecekler ıns:49::49:

saol canımm tesekkur ederımm:)
evet bırazda kızlar gelsınn..ben 3 6 ay alacagım cogu seyını hemen buyuyolar cunku fıyatı ıyıymıs ama baktıgının ..ılerdede alırsın onlara sımdılık ne bılım tulum tarzı baksan daha ıyı dıılmı

ınsallah canım onemlı olan saglıklı olması tabıkı....saklamıs demek bende cok korktum saklar dıe ama neysekı ghosterdı kuccukken:)yuzlerı hep ole daha ıskelet gelısecek buyuyecekler ıns:49::49:

inşallah inşallah sağol canım benim

selam hanımlar
bizimde yarın kontrolmüz var cinsiyetini öğrenicez inşallah
ağustos annelerinde kızlar çoğunlıktaymış darısı bana inşallah

merhaba canlar cuma gittim üçlü yapıldı sonuç bekliyouz güzel haberler alırız inşallah 17+4 360 gr 12 cm dedi biraz hareketsiz gibi geldi öğlene doğruydu acıktım ondan mı acaba birde çikolata yemeyi unuttum:1:

17+4 360 mı 260 yazmışsın sonradan ya ben nete bakıyorum da 150-180 gr civarı diyor ay biz tombiş mi doğurcaz nee.....bende 3 nün sonucunu bekliyorum....

merhaba kızlarrr.
sevıncımı sızlerle paylasmak ıstedım cunku ıkılı taramamız cok guzel gectııı..hersey cok cok ıyı bebekım cok saglıklıymıs..dıyet verdı doktor cunku bbek cok beslenıormus tatlı yasak beyaz unlular yasak meyva bıle bırertane..seker hastası olmasın dıee..cok sukurr
veee kızım gelıorrrr...bızı beklıordu sankı gostermek ıcın..hemen doktor solımmı surprızmı olsun dedı soyleyın dedım kızımız olcak yanılma payı yuzdde on dedı ...alısverıse baslayabılırsınız dedı cok ama cok mutluyummmm bennn..sukurler olsunnn..

hayırlı olsun canım çok sevindim adına.....grmını felan söylemedimi sana doktorum bebeğin....ay benimki bana çok geldi ama doktor iyi dedi.....

herkese günaydın :3:

eveeettt kızımız olacağı netleşti. C.tesi günü farklı bir doktora renkli ultrasona girdim. Kızınız hayırlı olsun,odasını yapabilirsiniz dedi :69::69::69: isim konusunda fikrimiz değişmez ise " GÜLİN " olacak.

önceleri alış veriş delisi olan ben yorulmak bilmeyen ben, 2 adımda nefes nefese kalmaya başladım. almayı planladıklarımın bir çoğunu alamadım eve geri döndüm. Bebek alış verişini de bu yüzden çok geçe bırakmamayı karar verdik. Kısmetse 6.ay dan sonra başlıycaz. Şimdi ufak ufak kafamızda netleştiricez. Büyük parça olanları,seçtiklerimizi eşim gidip alıcak. ( park yatak,oto koltuk vs gibi )

knmhtp ; cicleriniz çok güzel.iyi günlerde giymrk nasip olsun.

gnl84, maşallah göbüşüne :nazar:

faya , oğluşun hayırlı uğurlu olsun.:nazar:

hadi gözünaydın olsun cnmm

şimdiden alınıyor koltukları hmm ne hoşşş

alllah sağlıkla gelmesini nasip etsin :emir_bebek:

merhaba kızlarrr.
sevıncımı sızlerle paylasmak ıstedım cunku ıkılı taramamız cok guzel gectııı..hersey cok cok ıyı bebekım cok saglıklıymıs..dıyet verdı doktor cunku bbek cok beslenıormus tatlı yasak beyaz unlular yasak meyva bıle bırertane..seker hastası olmasın dıee..cok sukurr
veee kızım gelıorrrr...bızı beklıordu sankı gostermek ıcın..hemen doktor solımmı surprızmı olsun dedı soyleyın dedım kızımız olcak yanılma payı yuzdde on dedı ...alısverıse baslayabılırsınız dedı cok ama cok mutluyummmm bennn..sukurler olsunnn..

hehe hayırlı olsun cnm kızın :)

herzaman hareketli olucak diye birşey yok annesii uyuyordur belkiii

yada tekme atmaktan yorulmuştur

benim kızım 3-4 kere vuruyo sonra dinlenmeye geçiyoo
:1:

selam hanımlar
bizimde yarın kontrolmüz var cinsiyetini öğrenicez inşallah
ağustos annelerinde kızlar çoğunlıktaymış darısı bana inşallah

slm cnm

hadi hayırlı haberlerle gel inş..

allah gönlüne göre versin :16:

Hiç endişelenme bi tanem Rabbim o kadar büyük ki inşallah en güzel haberleri verirsin bize

inşallah canım benim dualarınızı eksik etmeyin bizden :43: hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucaklayalım inşallah :73:

sen naptın bu defa daha iiyimiydi ışın hoca

bende o topiğe geçsem değişirmi acaba :1:

ozlemcim kızın hayırlı olsun iyi haberlerinede sevindim

diğer topic hangisi ya? ağustos anneler falan mı o topiğin adı da. benimde ağustosa geliyor gnl? topic mopic hayretmez bize bebeklerimizin pipişlerine şükredip oturlaım.

17+4 360 mı 260 yazmışsın sonradan ya ben nete bakıyorum da 150-180 gr civarı diyor ay biz tombiş mi doğurcaz nee.....bende 3 nün sonucunu bekliyorum....

hayırlı olsun canım çok sevindim adına.....grmını felan söylemedimi sana doktorum bebeğin....ay benimki bana çok geldi ama doktor iyi dedi.....

cok tesekkur ederım canım ınsallah senınde ıkıncı kız bebıs olurr..herseyın hayırlısı..
ben gramını sormadım acıkcası.her yerı olculdu ıkılı taramaydı yaa burnu ıc organları omurılık el kol bacak vs:)sadece 8 mm oldunu bılıorum sımdı baktım raporada ama gramını gormedım:)

Back
X