• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

bu kanal d deki bana herşey yakışır programını izleyen var mı hanımlar? kadınlar altın gününe ne kıyafetler bakıyorlar altın günü mü kıyafet balosu mu belli değil? tıkır tıkır terlikler, şık bluzlar falan dururken... bunların altın günü mü farklı ki?

niyetimi anlamana sevindim! akıl vermek ya da öğüt vermek kesinlikle haddim değil. herkesin yaşadığı çevre sosyal ortamı farklı ve gerçekten kimin nasıl kimseler olduğunu burdan anlamak çok zor. bu açıdan gerçekten de dikkate almak isteyen alsın diye paylaştığım bir şeydi. ki ben gerçekten her düşüncedeki insanla yakın arkadaşlık kurabilen insanımdır herkese saygı duyduğum ve kimseyi eleştirmemem sebebiyle zor olmuyor da. tatlı dille ve usulüyle herkes kendi doğrularını paylaşabilir. sosyal bir ortam kimsenin ağzına kilit vuramayız ama yanlış anlaşılmak istemediğim için de bu durumun uzamasına üzüldüm. sana da teşekkür ediyorum pur, beni anladığın için.

Bende bu mevzuya yorum yapan biri olarak son olarak şunlaı söylemek istiyorum. Kimseyi yanlış anlamıış değilim bende yada yobaz olarak görmüş değilim. özellikle knmhtp seni o şekilde algıladığımı düşünme lütfen. öyle düşünmüş olman dahi beni üzer.Herkesin düşüncesine saygım sonsuzdur. ben sadece bi açıklama istedim. hepsi bu tepkim fazla olup sizi kırdıysam affola arkadaşlar.Yaptığım yorumlarda benim düşüncemdi. Konuda biraz uzadı Dediğim gibi bende yanlış anlaşılmak istemem. isteyen istediğini araştırır öğrenir inanır sonuçta :49:

bu kanal d deki bana herşey yakışır programını izleyen var mı hanımlar? kadınlar altın gününe ne kıyafetler bakıyorlar altın günü mü kıyafet balosu mu belli değil? tıkır tıkır terlikler, şık bluzlar falan dururken... bunların altın günü mü farklı ki?

sımdı baktımda o kıyafetler onlarda kalıcak heralde ondan ole seyler alıo olabılırler :86::86:

Ben de onu izliyorum şu an ve şok geçiriyorum :53:

aynı şekilde bende normal olacaksa normal düşünüyorum. bakalım ne zaman gelecekler, erkekler normal doğum durumlarında gecikir derler ama göreceğiz.

evet erkekler tam günü doldururlarmış genelde tembel olurlarmış bende duydum onu :1: kızlar 1 yada 2 hafta doğma ihtimalleri daha yüksekmiş duyduğuma göre:44:

Bende bu mevzuya yorum yapan biri olarak son olarak şunlaı söylemek istiyorum. Kimseyi yanlış anlamıış değilim bende yada yobaz olarak görmüş değilim. özellikle knmhtp seni o şekilde algıladığımı düşünme lütfen. öyle düşünmüş olman dahi beni üzer.Herkesin düşüncesine saygım sonsuzdur. ben sadece bi açıklama istedim. hepsi bu tepkim fazla olup sizi kırdıysam affola arkadaşlar.Yaptığım yorumlarda benim düşüncemdi. Konuda biraz uzadı Dediğim gibi bende yanlış anlaşılmak istemem. isteyen istediğini araştırır öğrenir inanır sonuçta :49:
kırılmadım kimseye arkadaşlar... seviyeli bir şekilde tartışılması aslında güzel bişi ama genel de bizler böyle konularda geriliyoruz ki çok ters geliyorsa düşünceler... ben burdaki bir çok kimsenin samimiyeti ve iyi niyetine inanıyorum ve dua ederken de hep bunu düşünerek ediyorum bu açıdan rahat olalım.
sımdı baktımda o kıyafetler onlarda kalıcak heralde ondan ole seyler alıo olabılırler :86::86:
onlarda kalıyor da konsept die bir şey var her hafta. mesela geçen hafta doğum günü partisiydi bu hafta altın günü. dün ki kadın gayet bir arkdşımızın düğününde falan giyebileceğimiz bir kıyafetle altın gününe katıldı. dediğin gibi onda kalacağında almışken işe yarar bişi alayım dedi herhalde.
Ben de onu izliyorum şu an ve şok geçiriyorum :53:

valla ben her gün izliyorum bunu! alışverişi giyimi süsü severim ondan başladığından beridir ilgimi çekiyor çok zevkli kimseler var ama burada bayılıyorum onlara.

evet erkekler tam günü doldururlarmış genelde tembel olurlarmış bende duydum onu :1: kızlar 1 yada 2 hafta doğma ihtimalleri daha yüksekmiş duyduğuma göre:44:

valla ıkı tane kızımız tarıhınden gec geldı...1 tanesı 15 gun once geldı :31:

dusundumde cevremde erkeklerın hepsı sezeryanla geldı :44:

Sen örnek alma onları kuzum,
iyi davran misafirlerine :1::1:

ben babet gıydım hızmet edıcem dıye :63:

benım mısafırler super canım mamaları kendılerı yapıp getırıo ben bı tek tatlıyla salata yaptım bıde cay demlıcem :64::64:

valla ıkı tane kızımız tarıhınden gec geldı...1 tanesı 15 gun once geldı :31:

dusundumde cevremde erkeklerın hepsı sezeryanla geldı :44:

evet benim çevremde de sezaryenle gelen erkekler var......
kızlarsa erkenden geliyorlar.....

sağolun kıslarrrr!!!
annannemizin yünden yaptıklarını ekledim...

daha neler var neler... ama bilg başında çok kaldım... acıktım...:84:
eklemeye devam edicem:66:

daha da güzelleri sizlerin olsun canlarım:nazar:

merhabalar arkadaşlar bebişimin hareketini üç dört kez yanılmadıysam hissettim son iki gündür hissetmioum ve karnım ağrıyor

Back
X