- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.981
sağol handeciğim üzülmenin bi anlamı yok zaten aslında hamur işi hiç yapmıyorum yemiyorumda
bizde bu genetik sanırım annemde sağlıklı beslendiği halde hep yüksektir kolest.. yani 330 çıkınca doktor bile şaşırdı zaten çok mu yağlı yiyorsun dedi ki ben yağı hiç sevmem salataya bile koymam...
daha sağlıklı besleneceğiz nasıl olacaksa :umursamaz:
minik kuşlar biraz uzanıcam üzerime bi ağırlık çöktü saat 5te de eşim geliyo zaten o gelene kadar uzanıyım biraz öpüyorum sizi yemek faslı bitince uğrarım yine iyi bakın kendinize ve kuzularaopuyorumnanaktan
canım önemli bişiy oldugunu sanmıorum yani cok cok ilaç verii belki doktorun oda gerek görürse..iyi haberleerle dön ..geldim :gitme:
ben gebe kaldığımdan beri hiç kan tahlili yaptırmamıştım sadece gebe kalmadan önceki ay bazı değerlere bakmıştı doktor normal mi diye
sağlık ocağımızın sevgili ebe hemşiresi yaptır deyince yaptırdım kolesterol ve trigliseritim çok yüksek çıktı birazda kansızmışım sağlık ocağındaki doktor hemen kadın doğumcuna görün dedi mafoldumben
yarın gidecektik zaten böyle işte
HİJYENİM inşallah ciddi bi durum çıkmaz canım doktorda.
Kolesterol için balık yağı hapı içebilirsin. Hem bebeğin zeka gelişimi için de çok faydalı..
SNOW WHITE QUEEN park yatak çok güzelmiş canım. İyi günlerde yatsın bebeğin. Fiyatı da gerçekten çok uygun. Rengine de bayıldım ben..
canım burda gercekten fiyatlar uygunmuş..ya arkadaslar ben plastik yatak degilde ahsap düşünüyorum bebekler için daha saglıklı oldugunu duydum hani şu uzun korkulukları olan ahsap bilirsiniz..ve özellikle metal demir almayın diye okudum dergide cünki metal türü bebkte negatif etki yaratrmıs uykusuzluga neden olabilir yazıodu..sordugum yatak hem beşik gibi sallaabilio fiyatı 199 ne diosunuzz??yani nerdeyse aynı besigi bu sitede 124 tlye gördüm ve daha önce internetten hiçbi sipariş işine girmedim..istesem saglam gelirmi??cwwp lütfeenCADIARZU
selam canım..masallah bebişine..ben daha hiç kilosuyla ilgili bi bilgi almadım dokjtorumdan oda söylemedi..onu görünce ultrasonda heyecandan unutuorum sormayı..
internet olayına bend pek sıcak bakmıorum ya ama ikea ya bakıcam mothercare de fiyatlar cok ucuk tam arastrmadım ama..milüpadan banada geldi paket sagolsunlar sonunda gönderdiler..walla bizde hep ben arastrıyorum okuyorum esime anlatıorum sendede tam tersi helal walla esine..mothercarenin var o yataklardan bide ikeadada var daha büükleri.valla bende internet konusunda hep tereddüt ederim bilmiomki yani
aa sölemi unuttum milupadan paket geldi bana cd yi eşim benden önce izlemiş hmn 15dk lık bi anlatım sonunda prof kesildi babamızopuyorumnanaktangörecem ben onu uygularkende okdr kendinden emin olacakmıkaydirigubbakcemile3
benimde kafam cok karısık canım bu ayın sonu almayı düşünüyoruz ama ahsap olucak galiba bana daha saglam gelioakannehirpark yatak mı ahşap beşik mi bu konuda bende çok kararsızım ne yapsak ne etsek
laviniacığım park yatak alanlarda çok memnun kaldıklarını söylüyorlar ama poff kafam karıştı yineklava:
frambuaz , yaz, pınar teşekkür ederim canlar
pınar yarın sende mi göreceksin bebişi ?
Arkadaşlar geçmişi okuyorumda bazı arkadaşlar alınganlık göstermişler..Kendi adıma söylüyorum bence çok normal eleştirmiyorum.. Çünki çok kalabalığız.Ve alınganlık bu devrede normal.. Gruplaşmaların olduğuna inanmıyorum.. Hepimiz anne adayıyız ve yakın tarihlerde bu mutlululuğu tadacağız.. Daha hassas davranacağım bu konuda.. Ben listeyi sık sık inceliyorum.. Bilgim olduğunca cevaplıyorum fakat bazen kaçıyor. Aynı anda 5 kişininin yazdığını düşünürsek.. Kimse Mart annelerinden ayrılmasın.. Daha Allahın izniyle Bebişlerimizin resimlerini paylaşacağız. Mevlütler yapacağız, mutluluğumuzu paylaşacağız.. Niye emmiyor, dişi kaşınıyor ,gazı var, kulağımı ağrıyor ..:)))
Sıkıntılarımızı paylaşacağız..
Ezgim ve Asinaz sizler sık giremesenizde biz sizi hatırlıyoruz..Sevgiyle..
ben en cokta cd sini cok merak ediorum bazı hastaneler werio ??ya kızlar cd aldık diolar hevesleniorum..ama arastrcam bakalım ..artık gece gündüz sabah aksam cd yi takar takar eglenirim onunlaopuyorumnanaktanayh hiç sorma ya.dr bana geçen hafta için gel demişti şuna bakcaz dedi ama neye bakcaz dedi hatırlamıom bile.farklı bi boyuta geçiom onu görünce bişi duymaz oluom sorcaklarımı bile unutuom.ne garip şey şu annelik yhaaaŞenizŞeniz
selam kızlar hamıleler bol bol greyfurt suyu ıçmelıymıs bagısıklık sııstemını guclendırıryor
eet kızlar balık yağı hapını son aylarda öneriolar acaba kokarmı kötü kötü:sinifsinif:
turkuazda bebek zekası gelişimi için ii diolar ve bebek odasında mutlaka bulundurun diolar
ayhh kaynanacık gibi herşeye atlar oldum yahu[/QU
aaa wermedimi dr sana omega 3 ben 1,5 ayı geçmiştir kullanıyorum, bir çok tanıdıkğım kişide kullanıyor şaşırdım. yok be canım ne kokacak hiç bişi yok en iyisi solgar omega 3 kesinlkle onu kullanın alırsanız.
ne sanslısınız kızlar ya demek yarın bebiklerinizi görceksiniz??ben cook özlüorum onu yaa daha 20 gün var aylık kontrolüme..ewe bi ultrason cihazı almak istiorrruuuuuum yada elde tasınanlardanda olabilir daha pratikkaydirigubbakcemile3laviniacığım hayırlısı olsun ne diyim ben daha çok düşünürüm
pınar canım bende çok heyecanlıyım eminim bu gece uyuyamayacağım benimkide sabah
güzel sonuçlarla döneriz inşallah hepimiz
park yatak mı ahşap beşik mi bu konuda bende çok kararsızım ne yapsak ne etsek
laviniacığım park yatak alanlarda çok memnun kaldıklarını söylüyorlar ama poff kafam karıştı yineklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?