2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnmm dr gidince bi sor izin verirse günde bi tatlı kaşığı keten tohumunu(fazlasıda zrr) yoğurda karıştırıp ye kolestrole ii gelio(dayım denedi çokta etkili oldu)ama önce dr onayı al nede olsa hamileyiz

canım önemli bişiy oldugunu sanmıorum yani cok cok ilaç verii belki doktorun oda gerek görürse..iyi haberleerle dön ..

eet kızlar balık yağı hapını son aylarda öneriolar acaba kokarmı kötü kötü:sinifsinif:

turkuazda bebek zekası gelişimi için ii diolar ve bebek odasında mutlaka bulundurun diolar

ayhh kaynanacık gibi herşeye atlar oldum yahu

mothercarenin var o yataklardan bide ikeadada var daha büükleri.valla bende internet konusunda hep tereddüt ederim bilmiomki yani

aa sölemi unuttum milupadan paket geldi bana cd yi eşim benden önce izlemiş hmn 15dk lık bi anlatım sonunda prof kesildi babamızopuyorumnanaktangörecem ben onu uygularkende okdr kendinden emin olacakmıkaydirigubbakcemile3

park yatak mı ahşap beşik mi bu konuda bende çok kararsızım ne yapsak ne etsek

laviniacığım park yatak alanlarda çok memnun kaldıklarını söylüyorlar ama poff kafam karıştı yine
klava:

selam canım..masallah bebişine..ben daha hiç kilosuyla ilgili bi bilgi almadım dokjtorumdan oda söylemedi..onu görünce ultrasonda heyecandan unutuorum sormayı..

ayh hiç sorma ya.dr bana geçen hafta için gel demişti şuna bakcaz dedi ama neye bakcaz dedi hatırlamıom bile.farklı bi boyuta geçiom onu görünce bişi duymaz oluom sorcaklarımı bile unutuom.ne garip şey şu annelik yhaaaŞenizŞeniz

internet olayına bend pek sıcak bakmıorum ya ama ikea ya bakıcam mothercare de fiyatlar cok ucuk tam arastrmadım ama..milüpadan banada geldi paket sagolsunlar sonunda gönderdiler..walla bizde hep ben arastrıyorum okuyorum esime anlatıorum sendede tam tersi helal walla esine..

laviniacığım park yatak alanlarda çok memnun kaldıklarını söylüyorlar ama poff kafam karıştı yine
klava:
benimde kafam cok karısık canım bu ayın sonu almayı düşünüyoruz ama ahsap olucak galiba bana daha saglam gelioakannehir

frambuaz , yaz, pınar teşekkür ederim canlar

pınar yarın sende mi göreceksin bebişi ?

eet cnmm yrn 17.00da randevum aslında geçen hafta çaarmıştı dr ama ben randevu olayını geçe bırakmışım doluydu dr.şimdi ne zmn gel derse muayene çıkışı hmn randevu alcam.selkie öle dedi.ayh nasıı heyecanlıım valla yrn bebekimle buluşcasŞeniz

aslında ne diim insan cvp alamaınca bozuluo fakat düşününce bende aynını yapıom her şeye cvp yazamıom rastgele.en çok kime en az kime ayzdıımıda bilmiom ztn.hakkatten çok hızlı gidio sayfalar.çenemizmi çok düşük nekaydirigubbakcemile3

laviniacığım hayırlısı olsun ne diyim ben daha çok düşünürüm

pınar canım bende çok heyecanlıyım eminim bu gece uyuyamayacağım benimkide sabah

güzel sonuçlarla döneriz inşallah hepimiz

ben en cokta cd sini cok merak ediorum bazı hastaneler werio ??ya kızlar cd aldık diolar hevesleniorum..ama arastrcam bakalım ..artık gece gündüz sabah aksam cd yi takar takar eglenirim onunlaopuyorumnanaktan

selam kızlar hamıleler bol bol greyfurt suyu ıçmelıymıs bagısıklık sııstemını guclendırıryor

kızlar bide içine portakal(daha tam çıkmadı)yada mandalina katın tek başına içince hem çok ekşi oluo hemde rahatsız edio mideyi ama karışımına doyamıom ben

ya ztn ben hiçbişeye doyamıom kişi

topiğin aç insanı benim galibalmaz:

ne sanslısınız kızlar ya demek yarın bebiklerinizi görceksiniz??ben cook özlüorum onu yaa daha 20 gün var aylık kontrolüme..ewe bi ultrason cihazı almak istiorrruuuuuum yada elde tasınanlardanda olabilir daha pratikkaydirigubbakcemile3

hayır bende açım pınar cokacimcoook

yalnız değilsin şeker bende pırasa pişirdim gel beraber yiyek sebze sebze hep sebze yiyecem artık

klava:

bence şartlarına bağlı oda almasaydım kesinlikle ahşap alırdım hem çok şıklar hemde derin oldukları için epey zmnda kullanılabilirler.mothercare ın modeli çok hoş ama markasız olupta%100 türk malı ahşaplarda var fkt nerde bulunur bilmiom.ikeanınki çok daha büük ama sallanmıo die biliom.hem demonte olarak kargo ilede gelio.park ytk almıcam ben odamaalsammı bi kaç aylıına dedim ama vaz geçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…