- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.001
internet olayına bend pek sıcak bakmıorum ya ama ikea ya bakıcam mothercare de fiyatlar cok ucuk tam arastrmadım ama..milüpadan banada geldi paket sagolsunlar sonunda gönderdiler..walla bizde hep ben arastrıyorum okuyorum esime anlatıorum sendede tam tersi helal walla esine..
laviniacığım hayırlısı olsun ne diyim ben daha çok düşünürüm
pınar canım bende çok heyecanlıyım eminim bu gece uyuyamayacağım benimkide sabah
güzel sonuçlarla döneriz inşallah hepimiz
eet kızlar balık yağı hapını son aylarda öneriolar acaba kokarmı kötü kötü:sinifsinif:
turkuazda bebek zekası gelişimi için ii diolar ve bebek odasında mutlaka bulundurun diolar
ayhh kaynanacık gibi herşeye atlar oldum yahu[/QU
aaa wermedimi dr sana omega 3 ben 1,5 ayı geçmiştir kullanıyorum, bir çok tanıdıkğım kişide kullanıyor şaşırdım. yok be canım ne kokacak hiç bişi yok en iyisi solgar omega 3 kesinlkle onu kullanın alırsanız.
yok vermedi ama solgar ın ürünleri gerçekten ii
ya ben normal vitaminleri bile(mg+fe+ca+megadin fln) çoğu zmn kullanmıom dr kızıo banaama son aylarda başlarım belki
hayır bende açım pınar cokacimcoook
yalnız değilsin şeker bende pırasa pişirdim gel beraber yiyek sebze sebze hep sebze yiyecem artık
ne sanslısınız kızlar ya demek yarın bebiklerinizi görceksiniz??ben cook özlüorum onu yaa daha 20 gün var aylık kontrolüme..ewe bi ultrason cihazı almak istiorrruuuuuum yada elde tasınanlardanda olabilir daha pratikkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 ay güldürdün beni pınar aynı durum bizdede war artık okadar cok arastrıp anlatıorum ki dinlemiş gibi yapıo bazen gözüde tv de ayy nası sinir oluyorum istiorunki oda bişeyler okusun arastrsın:umursamaz: belki seninki internetten alısweriş işine sıcak bakmıodur canım..gerci bende bakmıorumyaayh cnmm yaa daha neler.yok öle bişi.izleyince adam etkilendi.çok hevesliim ayaklarında ama yemezler.ben ikidebi araştırıom şölemiş bölemiş die anlatıom dinliomuş gibi yapıo oda.bahaneside hazır.böle planlayarak olmazmış doğaçlama olcakmış herşey yazılana çizilene bakmakla iş bitmezmiş.zmnla ztn alışcakmışız.ide netten eşya bakıom öle heveslenip hiç bakmıo gidipte bakalım dio hep.offfklava:
aynen cnm yaa bende evde hep sebze pişiriom ztn işte hergün yiyom et bari evde sebze yiyim die uğraşıom.ama bu hafta kociş mesaide.bide pazardan taze taze pırasa pazı karnabahar fln almıştım.ama şimdi evde kimse yok die burda yiyip öle çıkıom işten ama belki üşenmezsem karnabahar haşlarım kendime.salatasını fln yaparım.temizlemiştim ztn hazırdı.off pırasayada bayılırım z.yağlı limonlu.ama ne kdr yesemde doyurmuo o beni yhaaa
canım bende cewizi hergün tüketmeye calısıorum bir avuc..zeki olsunlar kuzucuklarbnce sorun canlarım bi doktişlerinize bebğin zekası sinir sistemi gelişimi için omege 3 çok etkili bi faktör. benim ilk teyzem sölemişti o americada doğurdu iki kızınıda oda hep omega 3 tüketmiş we avuç avuç cewiz yiyormuş kızı 5 yaşındaydı okumayı öğrendi süper zeka bir çocuk. kendi drum yazdı omega 3ü sonra hakan topalismailoğluna gittim şu e-gebelik sitesi olan adama o da direk sordu omega 3 alıyomusun die alıyorum dedim hangi marka dedi solgar dedim tamam süper o zaman dedi.
tabi ya nası dolduruyos o bir ayı gidin güzel haberlerle gelin insallah.hehe 1 ay bekledik bizde oy oy Şeniz
nasıl geçiyor aylar yaa çabucak ama yaşarken zor geçiyor :uhm:
hehe 1 ay bekledik bizde oy oy Şeniz
nasıl geçiyor aylar yaa çabucak ama yaşarken zor geçiyor :uhm:
ücretsiz izin hakkın yokmu pınar?
gündüz uyumaya fırsat bulsan nasıl olur selkie?
canım çok geçmiş olsun dün düşmüşsün çok üzüldüm yazamadım dikakt et kendine canımmm
banada eşim ısrar ediyor 8hafta kala izne ayrılacaksın diye galiba ayrılmak en mantıklısı şu gripte kafamı karıştırıyor zaten
canım ben gündüzleri pek boş kalmıyorum...ya telefon çalar,ya biri gelir... :)))
günaydın kızlaropuyorumnanaktanyine bayağı kaynatmışsınız ancak bitirebildim.
mutlu simenay bosna selkie geçmiş olsun size.dikkat etmek lazım havalar salgınlar derken şu kışı bir atlatabilsek.bol bol c vitamini alın canlarım.
seyyal hijyenim sizde inşaallah hayırlı güzel haberlerle dönersiniz.özlemişsinizdir minikleri.
sağol canım...
canım bende cewizi hergün tüketmeye calısıorum bir avuc..zeki olsunlar kuzucuklar
Arkadaşlar geçmişi okuyorumda bazı arkadaşlar alınganlık göstermişler..Kendi adıma söylüyorum bence çok normal eleştirmiyorum.. Çünki çok kalabalığız.Ve alınganlık bu devrede normal.. Gruplaşmaların olduğuna inanmıyorum.. Hepimiz anne adayıyız ve yakın tarihlerde bu mutlululuğu tadacağız.. Daha hassas davranacağım bu konuda.. Ben listeyi sık sık inceliyorum.. Bilgim olduğunca cevaplıyorum fakat bazen kaçıyor. Aynı anda 5 kişininin yazdığını düşünürsek.. Kimse Mart annelerinden ayrılmasın.. Daha Allahın izniyle Bebişlerimizin resimlerini paylaşacağız. Mevlütler yapacağız, mutluluğumuzu paylaşacağız.. Niye emmiyor, dişi kaşınıyor ,gazı var, kulağımı ağrıyor ..:)))
Sıkıntılarımızı paylaşacağız..
Ezgim ve Asinaz sizler sık giremesenizde biz sizi hatırlıyoruz..Sevgiyle..
eet kızlar balık yağı hapını son aylarda öneriolar acaba kokarmı kötü kötü:sinifsinif:
turkuazda bebek zekası gelişimi için ii diolar ve bebek odasında mutlaka bulundurun diolar
ayhh kaynanacık gibi herşeye atlar oldum yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?