2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm çok sağol ama benim değerim sana göre neden öyle düşük peki senin adetten kacıncı günkü degerin, benim 3. gün değerim.
bende anlayamadım babycim CADIARZU
dr. kontrolünde bi sor bakalım
benimde adetten 2 gün geçmişti...
selam güsel mart anneleriii,bizede dua edin nisan annesi olalımmm
hayırlısı ise inşlaallahh :1hug:

kizlar bugun benim bebeklerin kalp atıslarını yine goremedik
cok moralim bozuk kızlar..

gerçi misran i okuyunca biraz umutlandım ama

arkadaslar hepinize cok tesekkür ederim,mücize bebegim beni bugün cok mutlu etti,ucuyorum ya.

Esterya sakin moralini bozma biraz daha bekle,Bak benim normalde bugün 7+4 haftalik ama bebegimin bugün boyu 5,6 mm .- 6 haftalik gibiymis,gec döllenme olmus buyüzden son anda göründü.belki seninkilerde öyledir,umudunu kirma.umarim sende mucizelerini görürsün,cok dua edecem san ve hepimize,insallah saglicaklada kucaklarimiza aliriz.

misrancim
cok sagol arkadasım ne olur dua et bana

ben asilama ile hamile kaldım 8 haziranda asılamam oldu. insallah bi kac gun gec dollenmistir.
,birde benim kuzenim doktor o bana telefonda ikiz oldugu icin gec gelisiyor olabilir dedi.
canım misrancim insallah senin yasadigin mucizeyi bende yasarım

bu arada benim bebeklerden biri 3 mm biri 4 mm

kuzenim dediki 6 mm olupta kalp halen atmiyorsa o zaman problem dedi..

dualarla bekliyorum kızlar

bu arada benim bebeklerden biri 3 mm biri 4 mm

kuzenim dediki 6 mm olupta kalp halen atmiyorsa o zaman problem dedi..

dualarla bekliyorum kızlar

canım Rabbim şu mubarek günlerde hayırlı haberler almanı nasip eder inşallah bende aynı senin gibiyim ayın 30 da randevum var Allah ikimizinde yardımcısı olsun yüzümüze baksın korktuğumuzu başımıza vermesin inşallah....

Kışlar benim yengem 7+2 gitti bbek boyu 11.36 mm ben 7+0 gittim boyu 0,9 cm yani 9 mm banada küçük geldi çok sorunlu acaba

Kışlar benim yengem 7+2 gitti bbek boyu 11.36 mm ben 7+0 gittim boyu 0,9 cm yani 9 mm banada küçük geldi çok sorunlu acaba

gülencim sen içini ferah tut 2 gün bile çook farkeder çünkü bu zamanlar en hızlı geliştikleri zamanlar bence hiçbir anormallik yok sende 2 olduğunda sonucun aynı olacak merak etme hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah sevgiler opuyorumnanaktan

simenay, elitu, essemayit, nerelerdesiniz kızlar?
merak ediyorumm...

Canım burdayım. Çok şükür bir sorun yok. Ama bu günlerde hiç bişey yiyemiyorum. Bulantı kusma şikayetlerim var. Çok halsiz oluyorum. Ondan dolayı giremiyorum. Arada akşamları açıp okuyorum.

Kizlar yazdiklarinizdan anladigim kadariyla benim bebislerin boyutlarida olmasi gerekenden ufak
Biri 3mm biri 4 mm

Allah hakimizda hayirlisini nasip etsin kizlar ama gercektende ben bebeklerime kavusmayi oyle istiyorum ki

burda olmana sevindim canım
sohbet olmayınca saatlerde geçmiyor
hamilesin değil mi canım
kaç haftalık hamilesin

evet canım hamileyim 7hafta 4 günlük olduk şimdiki saat itivariyle :)
ya birde benim sorunluydu
düşük tehlikesi vardı 2 haftadır annemdeyim
hemen hemen atlattık gibi
sürekli yatıp oturuncada vakit geçmek bilmiyor
evimde özledim :sinifsinif:
sende hamilesin sanırım
ne kadarlıksın :)

Son düzenleme:
Merhabalar ben 2009 Mart annesiyimi , benim kizimda 7haftalikken 8mm idi ve suanda boyu gayet uzun ve saglikli cok sükürrr herseyi kendinize problem yapmayin siz kendinize problem yaptikca üzülüp düsüncelere kapildikca huzursuz olacak ve her nekadar kücük olursa olsun bebege yanisayacaktirr... Üstelik stress - hüzün vücudunuz bunuda yansitacak ... ne olurr sevinin hergün baska birsey icin telaslanacaginizaa...
Herkesin bebegi ayni büyümüyor - gelismiyor bu anne karnindada öyle - dogduktan sonrada...
Kizim icin doktorum dogumdan üc hafta önce 2500 gr dogsa iyidir diyordu kizim 3460 gr dogdu , bende ck üzüldüm günlerce agladigim oldu , suyun azaliyor dediler, erken dogum tehlikesiyle hastnede yattim ama yilmadim cünkü dört gözle bekliyordummm! suan tek düsünmeniz gereken kendinize iyi bakmaniz - saglikli beslenmeniz ve hamileligin tadini cikarmaniz...

Kizlar yazdiklarinizdan anladigim kadariylan benim bebislerin boyutlarida olmasi gerekenden ufak
Biri 3mm biri 4 mm

Allah hakimizda hayirlisini nasip etsin kizlar ama gercektende ben bebeklerime kavusmayi oyle istiyorum ki

Merhabalar! Takip ettigim kadariyla ikiz bebek bekliyorsunuz ve ikiz bebeklerin diger bebeklere göre daha zayif ve kücük olmalari normal degil mi sizce?
Fazla yormayin kafanizi ... önemli olan saglikli olmalari ... Doktorunuza kulak verin...
Kusura bakmayin kizlar birden daldim konuyaaa...

Rabbim yavrularinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin:)

benimki daha çok küçük teyzesi 4 haftalık

kızlar yazdıklarınızı sürekli takip ediyorum ama daha dr. gitmedigim için bişey yazamıyorum ama yarın randevu aldım bebişimi görmeye gidecegim allah nasip ederse.
esterya benim kızımın gelişimide çok yavaştı tekil gebelik oldugu halde çok stresli bir hamilelik geçirdigimden dolayıydı benimki. hatta 44cm dogdu gününü tamamladıgı halde. şimdi ise kocaman bir kız oldu sakın kendine stres yapma Allah bebeklerini saglıkla kucagına almayıda nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…