- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.021
gyno ferro sanol kapsül- demir,kan hapı sabah aç karnına
elevit (işin sonu buymuş) içinde 12 witamin 4mineral 3 eser element war
solgar omega 3 ( en iyisi buymuş)
bu üçünü kullanıyorum ben ilk 3 aya kadarda folic asid kullandım.
selkie geçmişe mi daldın
internet olayına bend pek sıcak bakmıorum ya ama ikea ya bakıcam mothercare de fiyatlar cok ucuk tam arastrmadım ama..milüpadan banada geldi paket sagolsunlar sonunda gönderdiler..walla bizde hep ben arastrıyorum okuyorum esime anlatıorum sendede tam tersi helal walla esine..
HİJYENİM inşallah ciddi bi durum çıkmaz canım doktorda.
Kolesterol için balık yağı hapı içebilirsin. Hem bebeğin zeka gelişimi için de çok faydalı..
SNOW WHITE QUEEN park yatak çok güzelmiş canım. İyi günlerde yatsın bebeğin. Fiyatı da gerçekten çok uygun. Rengine de bayıldım ben..
eet kızlar balık yağı hapını son aylarda öneriolar acaba kokarmı kötü kötü:sinifsinif:
turkuazda bebek zekası gelişimi için ii diolar ve bebek odasında mutlaka bulundurun diolar
ayhh kaynanacık gibi herşeye atlar oldum yahu
tekrar slm kıslarr
hasretcim bende ilk üç ay folic asid kullandım şimdi gyno ferro kullanıyorum balık yağı hapını sordum doktora ceviz deyesen olur dedi şimdi e_gebelik sitesinde okudum her balık yağı hapı olmaz diyo senin kullandığın hamileler için olan sanırım bende almak istiyorum
acaba senin kullandığından alsammıki:uhm:
cnm solgar ın kini al alırsan işin sonu oymuş hem bitkisel olduğu içi ewet o siteyi bnde takip ediorum we zaten o e- gebelik sitesinin sahibi olan dr bana önerdi solgar omega 3ü.
kıslar ben kaçtım sonunda bugünlükte mesai bitti yrn dr var revirde giremeyebilirim.kib
bende sadece beşik düşünürken kardeşimin iş yerinde mobilya iç tasarım yapan bi tanıdığı bebeğin odası bizden olsun demiş özel çizim oda yapıyorlar şimdi kuzuma
oğluşum gelmeden kısmetiyle geliyo valla Allah hepimizin yavrularına önce sağlık sonra bolluk içinde yaşamayı nasip etsin inşallah
bayramdan sonra gelir sanırım odasını hazırladığımda inşallah fotolarını çeker sizinlede paylaşırım teyzeleri
kızlar bide içine portakal(daha tam çıkmadı)yada mandalina katın tek başına içince hem çok ekşi oluo hemde rahatsız edio mideyi ama karışımına doyamıom ben
ya ztn ben hiçbişeye doyamıom kişi
topiğin aç insanı benim galibalmaz:
canım önemli bişiy oldugunu sanmıorum yani cok cok ilaç verii belki doktorun oda gerek görürse..iyi haberleerle dön ..
sağolun arkadaşlar...amin inşallah....
açıkken kapılardan geçmiyor maalesef ama tek sebep tekerlekler ...onlar olmasa rahat geçer...yalnız çok ağır değil iki kişi kaldırıp biraz eğerek geçirebilir kapıdan...
mutlucum senin dediğin model de çok güzel özellikler aynı...ben ikisini de görmüştüm mağzada moovy yi renginden dolayı seçtim turkuazı aldım ben...
yanlrın yırtılması eğer elinde kesici bir şey yoksa neredeyse imkansız...ablamın kızına da benzer bir şey almıştık..oldukça dayanıklılar...
bnde facebookta tarlama we cafeme bakıp çıkacağım yaprak dökümü başlıyor.yarım saate:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?