2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel annişler,

seyyaltaner gözünaydın canım darısı ayrıntılıya gireceklerin başına, ben de 1 aralıkta giricem çok özledim oğluşumu sabırsızlanıyorum 1,5 ay oldu görmeyeli.

herkese güzel günler diliyorum.

kUju ne kadar şanslıymış miniğin maşallah... Allah mutlu ve sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım süper. :1hug:

Seyyalcim, gözünaydın canım, darısı diğer arkadaşlara olsun, maşallah kızına..

Heeeyyy Bosnaaa, ben bugun çok daha iyiyim, akşam annem bir karışım tarifi verdi evde onu yaptım içtim, çok iyi geldi, sabahta iş yerine getirdim kaynattım içiyorum şimdi, istersen sanada vereyim tarifi, akşam evde yap iç..

Maaşallah maaşallah, sevindim iyi olmana.
Ben de şu zencefilli tarifleri yaptım ama bana mısın demedi :)
Ver valla, bir de onu deneyeyim, boğazım keçe yutmuşum gibi...

Maaşallah maaşallah, sevindim iyi olmana.
Ben de şu zencefilli tarifleri yaptım ama bana mısın demedi :)
Ver valla, bir de onu deneyeyim, boğazım keçe yutmuşum gibi...

1-2 Elma kabuğu,
1 kaşık pekmez,
1 kaşık sirke,
1 kaşık kekik,
1 kaşık nane,
1 kaşık çörekotu
1 kaşık zencefil

Bunların hepsini kaynatacan, günde 2-3 bardak içebilirsin, kaynatma suyunu ona göre ayarla, özellikle yatmadan önce iç, ben çok iyi uyudum dün gece, boğazım hiç ağrımıyor şu an, sadece burun akınntısı kaldı ama oda düne göre çok çok iyi durumda, nefes alabiliyorum artık :))

canım ben tabloya bakmadna sana cevap özel mesaj attım ama sen çoktan güncellemişsin ahrikasıng ereçekten çok teşekkür ederim :):):):)

Canalrım iyi dilekleriniz hepinize teşekkrüler pınarcım ben kendi hastanemde başka bir prof a yaptırdım onalr öyle yapıyor 2 li testide başka bir prof yapmıştı şimdi 3 doktor tüm sonuçları birleştirip bir rapor hazırlayacaklar ve ,iki gün sonra belli oalcka o raporda ama içim rahat inşallah bişey çıkmayacak bebeğimde :):):)

neden o kadar uzun aralıklar ayda bir gitmiyormusun dr.a?

Süpermiş, teşekkürler :1hug:

çıkmaz çıkmaz:) hadi gözün aydın sen hisara gidiyordun değilmi? sgk anlaşması warmı cnm?

Günaydın Kızımın Teyzoşları :)
Nasılsınız bakalım ben yorgun ve uykuluyum herzamanki gibi....
Biz 22 . haftamızdayız 3 boyutluya nezaman gitmemiz gerekiyor? Bilen varmı
öpüyorum hepinisiiiiii

slm arkadaşlarrr,
kaç gündür kayınvalidemin evini sağlık ocağından arayıp duruyorlarr,beni soruyorlarmışş bende tetenoz aşısı ile ilgilidir diye pek oralı olmamıştım dün yine beni evde bulamayınca kayınvalidemin ziline basmışlar gelinim işde deemiş.telefon numarası bırakmışlar dertleri ne diye aradım,
Meger hastanenin biri hayatım boyunca önünden bile geçmediğim bir hastane beni kayıtlara 3. dogum diye geçmiş :)) güya 2 dogum yapmışım bu 3.üncüymüşş oysaki bu ilk hamileliğimm ben evleneli 1 sene oluyor:))neysee sağlık ocagındaki hemşire dediki kayıtlar çok önemli bunu düzelttirmeniz lazım şu an üzerimde dogurmadıgım 2 çoçuk daha varmış ayrıca biri 2007 doğumluymuş birinide gecen ay doğurmuşum aynı zamanda 5 bucuk aylık hamileyimmm bakarmısınız nasıl becerikli bir kadınım töbe töbe..sonradan cevreden duydukki bazı hastaneler bilgilerini ele geçirdikleri kişileri kendi hastanelerinde doğum yapmış gibi gösterip devletten para alıyorlarmışşş...
böyle şeylerde hep beni bulurrr...
şimdi işim yoksa izin al bide bunlarla ugraşşş,kayıtlarınızı kontrol ettirinizzz..
daha sonra ssk dan doğum parası alırken karşınıza çıkarr alaamzsınızzz..
YA kocam inanıpda beni boşasaydıı 2 çoçuk daha doğurmuşun diyeee :))))
bende ilk doğumum diye amma korkuyordumm,halbuki baya tecrübeliliymişim yahuuuuuu :))))))

Günaydın Kızımın Teyzoşları :)
Nasılsınız bakalım ben yorgun ve uykuluyum herzamanki gibi....
Biz 22 . haftamızdayız 3 boyutluya nezaman gitmemiz gerekiyor? Bilen varmı
öpüyorum hepinisiiiiii

Canımcım, 21. hafta ile 24. hafta arası yapılıyor, sen fazla beklemeden git, 24. haftadan sonra pek bakmıyorlar diye biliyorum ben..

Tinsel, geçmiş olsun canım, bizim ülkemizde böyle şeyler olabiliyor malesef, o hastaneler devletten parasını aldı, sen şimdi işinden gücünden geri kalıp düzelttirmek için uğraşacaksın, Allahtan reva mı yaa, yazıklar olsun bunu yapanlara, bende geçen hafta eczaneden ilacımı alamadım, bir önceki alışımda, 2 kutu almışım gibi göstermişler eczaneden (halbuki bana 1 kutu verildi) elimde hala ilaç var görünüyor ve sistem vermiyor, paramla almak zorunda kaldım ilacı, ama eczacı devletten aldı o ilacın parasını, şuna bak, olan bize oluyor, bunların önüne nasıl geçecez yaa..

guler misin aglar misin? bu ne simdi yaa. Allah Allah......

:1shok: akannehir

valla hicbirseye guvenemez olduk. her olayda kuskulaniyoruz artik. eczane konusunda Allahtan sansliyiz. evimizin yakinindaki bir eczaneden aliyoruz her turlu ihtiyacimizi hem komsuyuz kendileriyle o yuzden hicbir sorun yasamiyoruz. Hatta bazen annemin ilaclari bittiginde ssk ilaci tarihi dolmadi diye vermediginde odunc aliyoruz sonra yazdiriyoruz. Imkaniniz varsa tanidik bir eczaneden alisveris yapsaniz.

günaydınn canlarımmma.s.

valla gözümü açıyorum kendimi burada buluyorumopuyorumnanaktan

seyyalcim gözün aydın hayatım çok sevindim bebeğine Allah sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin çok şükür herşey yolundaymış daim olsun.

asinaz

teyzesi teşekkür ederiz Allah daha güzellerini senin bebeğine versin
biz kahvaltımızı edelim şekerler yine geliriz bugün komşuya gidiyoruz geziyoruz şimdiden oğlumla inşallah kucağıma alıp gezeceğim günleride görürüm hepimiz görürür şimdilik öptümmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…