2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar,

benim doktor randevüm 10 gün sonra ama bekleyemicem.... Bu renkli ultrasonun çeşitleri varmış.
2 boyutlu 4 boyutlu olarak hangisini yaptırmam gerekiyor. Benim gittiğim hastanede 4 boyutlu yokmuş..

sağolun arkadaşlarrr,
eşim şimdi aradı,düzeltmeye gidiyormuş sağlık ocağına diyorki bakalım diger çoçukların cinsiyeti neymiş
hazırdan 2 çoçuk daha :))) ağlanacak halimize gülmek böyle bişeyyy....

CADIARZUlmaz:kaydirigubbakcemile3 yorumsuz valla

günaydın kızlar hepinize nasılsınız bugünopuyorumnanaktan ?

seyyalcim gözün aydın canımcım çok güzel haberlerle gelmişsin.inşaallah rapordada birşey çıkmayacak arkadaşım.

Fty, doğru diyorsun valla, tanıdık eczane olmalı ama bana bunu yapanda tanıdık iyi mi..? Demekki yeterince tanıdık olmamışız, o günden sonra kestim alışverişi :))

Tinsel kullanıcısından alıntı
slm arkadaşlarrr,
kaç gündür kayınvalidemin evini sağlık ocağından arayıp duruyorlarr,beni soruyorlarmışş bende tetenoz aşısı ile ilgilidir diye pek oralı olmamıştım dün yine beni evde bulamayınca kayınvalidemin ziline basmışlar gelinim işde deemiş.telefon numarası bırakmışlar dertleri ne diye aradım,
Meger hastanenin biri hayatım boyunca önünden bile geçmediğim bir hastane beni kayıtlara 3. dogum diye geçmiş :)) güya 2 dogum yapmışım bu 3.üncüymüşş oysaki bu ilk hamileliğimm ben evleneli 1 sene oluyor:))neysee sağlık ocagındaki hemşire dediki kayıtlar çok önemli bunu düzelttirmeniz lazım şu an üzerimde dogurmadıgım 2 çoçuk daha varmış ayrıca biri 2007 doğumluymuş birinide gecen ay doğurmuşum aynı zamanda 5 bucuk aylık hamileyimmm bakarmısınız nasıl becerikli bir kadınım töbe töbe..sonradan cevreden duydukki bazı hastaneler bilgilerini ele geçirdikleri kişileri kendi hastanelerinde doğum yapmış gibi gösterip devletten para alıyorlarmışşş...
böyle şeylerde hep beni bulurrr...
şimdi işim yoksa izin al bide bunlarla ugraşşş,kayıtlarınızı kontrol ettirinizzz..
daha sonra ssk dan doğum parası alırken karşınıza çıkarr alaamzsınızzz..
YA kocam inanıpda beni boşasaydıı 2 çoçuk daha doğurmuşun diyeee :))))
bende ilk doğumum diye amma korkuyordumm,halbuki baya tecrübeliliymişim yahuuuuuu :))))))

ŞEKERİM VALLA ÇOK HAKLSIIN YA BOŞASA :):):)

HAKKATEN YTORUMSUZ ..............

hepinize günaydın janlarım
canım benim gözün aydın.ok şükür herşey yolundaymış,iyi sen de atlatmış oldun Rabbim bana ve tüm ayrıntılıyı bekleyenlere de böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın güzel annelerrrrr seyyalcim gözün aydın canım
bende dün aksam minnoşumu gördüm... bi kaç gündür beni korkutan az hareket eden kızım meger yerinde çok mutluymuş...biz hasta olunca onları daha az hissediyormuşuz...kızım 430 gr olmuş teyzoşları..onu izlerken bir esnedi...aynı büyük adam mimikleri yaptı,insan inanamıyor:)) bir de 2 boyutludan üç boyutlu ultrasona geçerken ses onları rahatsız ediyormuş yüzünü bir ekşitip eliyle saklaması var.. allah cümlemize saglıkla kucagımaza almayı nasip etsin inşallah..

Iyi dileklerde bulunan tümarkadaşalrıma çok ço kteşekkrü edeiyroum ayrı ayrı atlammak için bu şekilde yazıyorum nazlı dönemelrimiz kimsecikelr alınmasın canlarım benim epinize çok teşekkrüler...

hakikaten ilignç :))

son cümle güseldikaydirigubbakcemile3

Fty, doğru diyorsun valla, tanıdık eczane olmalı ama bana bunu yapanda tanıdık iyi mi..? Demekki yeterince tanıdık olmamışız, o günden sonra kestim alışverişi :))

hadi ya yuh yani. millet kafayi yemis valla. sikayet etmek lazim boylelerini. onceden neyse aman bosver derdim bu tarz olaylarda. ama artik acimiyorum valla. biri bana bir hata yaptiysa yetkili neresiyse hemen bildiriyorum hatayi. konunun uzerini kapatmamak lazim. bunlar ceza gormedikce ayni seyleri tekrar tekrar yaparlar. cok mu acimasiz olmusum acaba ya :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…