- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.081
eklesene beni face in war madem hasretmadendere die birlerşik yaz çıkar sanırım:))kaydirigubbakcemile2
slm arkadaşlarrr,
kaç gündür kayınvalidemin evini sağlık ocağından arayıp duruyorlarr,beni soruyorlarmışş bende tetenoz aşısı ile ilgilidir diye pek oralı olmamıştım dün yine beni evde bulamayınca kayınvalidemin ziline basmışlar gelinim işde deemiş.telefon numarası bırakmışlar dertleri ne diye aradım,
Meger hastanenin biri hayatım boyunca önünden bile geçmediğim bir hastane beni kayıtlara 3. dogum diye geçmiş :)) güya 2 dogum yapmışım bu 3.üncüymüşş oysaki bu ilk hamileliğimm ben evleneli 1 sene oluyor:))neysee sağlık ocagındaki hemşire dediki kayıtlar çok önemli bunu düzelttirmeniz lazım şu an üzerimde dogurmadıgım 2 çoçuk daha varmış ayrıca biri 2007 doğumluymuş birinide gecen ay doğurmuşum aynı zamanda 5 bucuk aylık hamileyimmm bakarmısınız nasıl becerikli bir kadınım töbe töbe..sonradan cevreden duydukki bazı hastaneler bilgilerini ele geçirdikleri kişileri kendi hastanelerinde doğum yapmış gibi gösterip devletten para alıyorlarmışşş...
böyle şeylerde hep beni bulurrr...
şimdi işim yoksa izin al bide bunlarla ugraşşş,kayıtlarınızı kontrol ettirinizzz..
daha sonra ssk dan doğum parası alırken karşınıza çıkarr alaamzsınızzz..
YA kocam inanıpda beni boşasaydıı 2 çoçuk daha doğurmuşun diyeee :))))
bende ilk doğumum diye amma korkuyordumm,halbuki baya tecrübeliliymişim yahuuuuuu :))))))
çıkmaz çıkmaz:) hadi gözün aydın sen hisara gidiyordun değilmi? Sgk anlaşması warmı cnm?
:lepi:günaydın herkeseee güzeller güzeli mart anneleriiii ....
ben bebeğimin ayrıntılı usg sine baktırdım dün ve herşey yolunda dedi doktor şöyle anlatayım hemen...
yakalşık 40 - 45 dakika sürdü sanırım 22+2 ve 456 gram olmuş meleğim kesinlikle kız bütün herşeyi normal görünüyor mevlama çok şükür ayal topukları kalbi elelri avuçları böbrekelri miğdesi kordonları boynu bacakları kolalrı yüzü ve benim şuan daha aklıma gelmeyen ehryerini tek tek gösterdi ve herşey çok yolunda dedi çok hareketli olduğu için çok uğraştırdı nomalde eğer sorun yoksa bu kadar uzamazdı muayenem diyor ama bend edim kızım annesi özlediği için yapıyor bunu :):) cd mizi aldık 4boyutlu resmimizi aldık yüzünü ben küçük halasına çok benzettim babaanensi büyük halasına bezeseydi keşke o daha güzel dedi ::):):) bence bana benzese çok daha güsel olur ama neyse :):): birde rapor verdi elimize herşeyin anlatıldığı orada da herşey normal değerlerde diye akrşıalştırmalar var zaten şükür hiç aksi bir durum yok çizelgede de raporda da . şimdi tüm herşey bir 2 prof ve biizm doktorumuz eşliğinde tekrar değerlendirilecekmiş eğer farklı bir sonuç çıakrsa bize doktorumuz tarafıdnan bildirelecekmiş. inşallah çıkamaz diye dualarıma devame diyroum...
bu arada ilk sorusu tarama testlerini yaptırdın mı onlara bakalım ilk dedi bende sadce ikili testi yaptırdım normal çıktı diğerlerini bekleme sürec ve maddi açıdan çok zorladığı için yaptırmadım dedim çok iyi yapmışsın dedi ikili testin iyi çıktıysa diğerlerinden korkmana gerek yok kızım dedi. çok sevindim doğru bir karar vermişim prof da onayladı beni :):):):
şimdi şükürler çekiyorum ve mevlam hepimize böyle güsel haberler ile gelmeyi nasip etsin diyroum .... :hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
böyle işte biliyorum çok uzun oldu ama sizlerle herşeyi uzun uzun paylaşmak benim en büyük keyfim zaten bunu kaçırırımıyım :)):lepi::lepi:
tamam bakalım farm wilide we cafede bnde öne geçebilmişmisin?
slm arkadaşlarrr,
kaç gündür kayınvalidemin evini sağlık ocağından arayıp duruyorlarr,beni soruyorlarmışş bende tetenoz aşısı ile ilgilidir diye pek oralı olmamıştım dün yine beni evde bulamayınca kayınvalidemin ziline basmışlar gelinim işde deemiş.telefon numarası bırakmışlar dertleri ne diye aradım,
Meger hastanenin biri hayatım boyunca önünden bile geçmediğim bir hastane beni kayıtlara 3. dogum diye geçmiş :)) güya 2 dogum yapmışım bu 3.üncüymüşş oysaki bu ilk hamileliğimm ben evleneli 1 sene oluyor:))neysee sağlık ocagındaki hemşire dediki kayıtlar çok önemli bunu düzelttirmeniz lazım şu an üzerimde dogurmadıgım 2 çoçuk daha varmış ayrıca biri 2007 doğumluymuş birinide gecen ay doğurmuşum aynı zamanda 5 bucuk aylık hamileyimmm bakarmısınız nasıl becerikli bir kadınım töbe töbe..sonradan cevreden duydukki bazı hastaneler bilgilerini ele geçirdikleri kişileri kendi hastanelerinde doğum yapmış gibi gösterip devletten para alıyorlarmışşş...
şimdi işim yoksa izin al bide bunlarla ugraşşş,kayıtlarınızı kontrol ettirinizzz..
bende ilk doğumum diye amma korkuyordumm,halbuki baya tecrübeliliymişim yahuuuuuu :))))))
benim de farmvilllem var. bi de simdi fishvilleye basladim yeni :)))))))
:lepi:
slm arkadaşlarrr,
Fty, doğru diyorsun valla, tanıdık eczane olmalı ama bana bunu yapanda tanıdık iyi mi..? Demekki yeterince tanıdık olmamışız, o günden sonra kestim alışverişi :))
kıslar facede birbirimizi niçin eklemiyoruz biz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?