2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nilüfer ayırdım hepinize böreklerden...:)))))))

adigenur tarif güzelmiş,teşekkürler,kız sen çerkezmisin?

tinsel canım ne demeli bunlara bilmiyorum ki,,insanlar bir tuhaflar,,yok yere iş açtılar senin başına...densizler

masallah kizina. kocaman olmus annesi :))))

tamam şekerler benim iş yerimden yasak herkes bana özelimden adını soyadını yazsın resmi hakkında azcık bilgi versin ben eklerim benim resmim şu birazdan eklicem özelinize atarım ismimi resmimden ekleyin öptüm.

canım gözün aydın.....maşallah prensese!

Kızlar,

benim doktor randevüm 10 gün sonra ama bekleyemicem.... Bu renkli ultrasonun çeşitleri varmış.
2 boyutlu 4 boyutlu olarak hangisini yaptırmam gerekiyor. Benim gittiğim hastanede 4 boyutlu yokmuş..

canım 2 boyutlu şu normal ultrasonlar oluyor...3 veya 4 boyutluya gir canım...

kızlar beni face de eklemek isteyen ebru güneş mercan diye aratabilir....benimde farmvillem var.. :)))))))))))))

gözün aydın cnm maşallah bebekine:ecrin_bebek:

benimde kullandıım pc faceyi açmıo hem benim profilim gizli olduu için aramalarda çıkmıo.sen ekle herkesi bende senin profilden çaliim olarmı:uhm:

canlarım yaa ben çok kötüyüm kahvaltı edicektim miğdem bulanıyordu biraz zaten açlıktandır dedim bi lokma birşey attım ağzıma doğru banyoya deminden beri sayamadım kaç kere gittim banyoya çook özür dileyerek safra ya kadar çıkardım hala düzelmiş değilim bi bardak süt ısıttım içeyim belki işe yarar komşuya gidecektim gitmeyeceğim o önemli değil gerçi sadece okadar halsizleştimki süt işe yarar umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…