- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.101
kıslar facede birbirimizi niçin eklemiyoruz biz?
evet arkdaşlar ekleyeyim bir birimizi ne dersiniz
ekliyelim iyi olur bana komşu lazımm:))
günaydın güzel annelerrrrr seyyalcim gözün aydın canım
bende dün aksam minnoşumu gördüm... bi kaç gündür beni korkutan az hareket eden kızım meger yerinde çok mutluymuş...biz hasta olunca onları daha az hissediyormuşuz...kızım 430 gr olmuş teyzoşları..onu izlerken bir esnedi...aynı büyük adam mimikleri yaptı,insan inanamıyor:)) bir de 2 boyutludan üç boyutlu ultrasona geçerken ses onları rahatsız ediyormuş yüzünü bir ekşitip eliyle saklaması var.. allah cümlemize saglıkla kucagımaza almayı nasip etsin inşallah..
bende dün aksam minnoşumu gördüm... bi kaç gündür beni korkutan az hareket eden kızım meger yerinde çok mutluymuş...biz hasta olunca onları daha az hissediyormuşuz...kızım 430 gr olmuş teyzoşları..onu izlerken bir esnedi...aynı büyük adam mimikleri yaptı,insan inanamıyor:)) bir de 2 boyutludan üç boyutlu ultrasona geçerken ses onları rahatsız ediyormuş yüzünü bir ekşitip eliyle saklaması var.. allah cümlemize saglıkla kucagımaza almayı nasip etsin inşallah..
Kızlar,
benim doktor randevüm 10 gün sonra ama bekleyemicem.... Bu renkli ultrasonun çeşitleri varmış.
2 boyutlu 4 boyutlu olarak hangisini yaptırmam gerekiyor. Benim gittiğim hastanede 4 boyutlu yokmuş..
[B]tüü çıkarcı ben tanışalım diye dediydim :)[/B]
canım gözün aydın.....maşallah prensese!
canım 2 boyutlu şu normal ultrasonlar oluyor...3 veya 4 boyutluya gir canım...
kızlar beni face de eklemek isteyen ebru güneş mercan diye aratabilir....benimde farmvillem var.. :)))))))))))))
masallah kizina. kocaman olmus annesi :))))
profil resiminde gül resmimi var ????
gözün aydın cnm maşallah bebekine:ecrin_bebek:
tamam şekerler benim iş yerimden yasak herkes bana özelimden adını soyadını yazsın resmi hakkında azcık bilgi versin ben eklerim benim resmim şu birazdan eklicem özelinize atarım ismimi resmimden ekleyin öptüm.
canım gözün aydın.....maşallah prensese!
canım hepinize cokk tskkur ederim güzell dilekleriniz için ...hep güselll haberler alalım hep beraber inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?