2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Beko, gözünaydın canım, maşalllah kızına, hep sağlıklı olur inşallah...

Kujucum, geçmiş olsun, nerden çıktı şimdi bu acaba, üşütmüş olabilir misin? Dikkat et kendine..

ayh cnmm ya geçmiş olsun sıcak süt ve şekerli şeler bnm mide bulantımı arttırıo
nane limon fln dene ekmek içi ye bide okdr çıkardıysan miden yanar birazdan petibor de olur atıştır az

ayh cnmm ya geçmiş olsun sıcak süt ve şekerli şeler bnm mide bulantımı arttırıo
nane limon fln dene ekmek içi ye bide okdr çıkardıysan miden yanar birazdan petibor de olur atıştır az

sağol canım ama hiç birşey yiyemiyorum hatta şu anda banyooya doğru gidiyorumakannehir

seyyal ve beko [/COLOR] gözünüzaydın arkadaslar darısı hepimizin basına..kujucumgecmiş olsun canım limonlu sekerli ılık su iç iyi geliyo..

pınarcım sen bugün gitmiyomusun kontrole??hijyenim de bugündü kontrolü..insallah güzel haberler beklioruz canlaropuyorumnanaktan

işten çıkınca inş.5de randevum ayh heyecandan duramıom yene herşeyi unutacam ztn bunadım yhaa ben hiç bişi aklımda tutamıom.randevunun saatini flnda yazıp klavye üzerine taktım 10gündür öle duruo:kedi:kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar nasılsınız?Kuju geçmiş olsun mideni üşütmüş olabilirsin.Dikkat et kendine..........
hosgeldin canım nerelerdesin sen görünmüosun ??minik prensesin nasıl??ay biz melegimle cook alıştık birbirimize..bana kurlar yapıo hareketleri dahada hissedilir oldu..iyice alıstım ona karnımda ay dogumdan sonrada karnımdan pıt pıt bekleyecem heralde

ay bende heyecanlandım şimdi bak..liste yap soracagın soruları ben öyle yapıodum..

Hoşbulduk canım iyiyiz çok şükür.Seslere tepki vermeye başladımı kızın ?

Megryann, 15 Kasım Pazar günü saat 12:00 Armada buluşmasına gelecek misin? Kaç gündür burada yazıyoruz, senden ses çıkmadı..

[QUOTE=laviniaebru; gözünüzaydın arkadaslar darısı hepimizin basına
canım inşallah çok saol... sende çok buyuk seyler atlattın tekrar gözün aydın..

bu arada bu face adresleri iyi olmus ordanda ekleyim ben sizleri..beni ebru durmuş öksüz olarak ekleyebilirsiniz face te olanlar adres wersin arkadaslar cok ii fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…