- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.121
günaydın güzel annelerrrrr seyyalcim gözün aydın canım
bende dün aksam minnoşumu gördüm... bi kaç gündür beni korkutan az hareket eden kızım meger yerinde çok mutluymuş...biz hasta olunca onları daha az hissediyormuşuz...kızım 430 gr olmuş teyzoşları..onu izlerken bir esnedi...aynı büyük adam mimikleri yaptı,insan inanamıyor:)) bir de 2 boyutludan üç boyutlu ultrasona geçerken ses onları rahatsız ediyormuş yüzünü bir ekşitip eliyle saklaması var.. allah cümlemize saglıkla kucagımaza almayı nasip etsin inşallah..
canlarım yaa ben çok kötüyüm kahvaltı edicektim miğdem bulanıyordu biraz zaten açlıktandır dedim bi lokma birşey attım ağzıma doğru banyoya deminden beri sayamadım kaç kere gittim banyoya çook özür dileyerek safra ya kadar çıkardım hala düzelmiş değilim bi bardak süt ısıttım içeyim belki işe yarar komşuya gidecektim gitmeyeceğim o önemli değil gerçi sadece okadar halsizleştimki süt işe yarar umarım
canlarım yaa ben çok kötüyüm kahvaltı edicektim miğdem bulanıyordu biraz zaten açlıktandır dedim bi lokma birşey attım ağzıma doğru banyoya deminden beri sayamadım kaç kere gittim banyoya çook özür dileyerek safra ya kadar çıkardım hala düzelmiş değilim bi bardak süt ısıttım içeyim belki işe yarar komşuya gidecektim gitmeyeceğim o önemli değil gerçi sadece okadar halsizleştimki süt işe yarar umarım
ayh cnmm ya geçmiş olsun sıcak süt ve şekerli şeler bnm mide bulantımı arttırıo
nane limon fln dene ekmek içi ye bide okdr çıkardıysan miden yanar birazdan petibor de olur atıştır az
sağolun kızlarr bilmiyorumki durup dururken bende anlamadım oğlucuğumda aç kaldı benim yüzümden
pınarcım sen bugün gitmiyomusun kontrole??hijyenim de bugündü kontrolü..insallah güzel haberler beklioruz canlaropuyorumnanaktancnmm bebeke üzülme mrk etme o gerekirse senin iliğini emer yidene ihtiyacını alır.bide bununla üzme kendini.
pınarcım sen bugün gitmiyomusun kontrole??hijyenim de bugündü kontrolü..insallah güzel haberler beklioruz canlaropuyorumnanaktan
hosgeldin canım nerelerdesin sen görünmüosun ??minik prensesin nasıl??ay biz melegimle cook alıştık birbirimize..bana kurlar yapıo hareketleri dahada hissedilir oldu..iyice alıstım ona karnımda ay dogumdan sonrada karnımdan pıt pıt bekleyecem heraldeGünaydın kızlar nasılsınız?Kuju geçmiş olsun mideni üşütmüş olabilirsin.Dikkat et kendine..........
Beko, gözünaydın canım, maşalllah kızına, hep sağlıklı olur inşallah...
canımm cokk sagol.. hepimizin insallah...
Kujucum, geçmiş olsun, üşütmemiş olsan bile artık 6. ayımızdayız gün gün hamilelik günlüğü diye bi kitabım var bulantılar yeniden başlayabilir diyor.aman dikkat ..tuzlu bişeyler yede bastırsın..
ay bende heyecanlandım şimdi bak..liste yap soracagın soruları ben öyle yapıodum..işten çıkınca inş.5de randevum ayh heyecandan duramıom yene herşeyi unutacam ztn bunadım yhaa ben hiç bişi aklımda tutamıom.randevunun saatini flnda yazıp klavye üzerine taktım 10gündür öle duruo:kedi:kaydirigubbakcemile3
hosgeldin canım nerelerdesin sen görünmüosun ??minik prensesin nasıl??ay biz melegimle cook alıştık birbirimize..bana kurlar yapıo hareketleri dahada hissedilir oldu..iyice alıstım ona karnımda ay dogumdan sonrada karnımdan pıt pıt bekleyecem heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?