- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.141
işten çıkınca inş.5de randevum ayh heyecandan duramıom yene herşeyi unutacam ztn bunadım yhaa ben hiç bişi aklımda tutamıom.randevunun saatini flnda yazıp klavye üzerine taktım 10gündür öle duruo:kedi:kaydirigubbakcemile3
Megryann, 15 Kasım Pazar günü saat 12:00 Armada buluşmasına gelecek misin? Kaç gündür burada yazıyoruz, senden ses çıkmadı..
bu arada bu face adresleri iyi olmus ordanda ekleyim ben sizleri..beni ebru durmuş öksüz olarak ekleyebilirsiniz face te olanlar adres wersin arkadaslar cok ii fikir
hasret seninkinde düğün fotosumu var kız?
neden o kadar uzun aralıklar ayda bir gitmiyormusun dr.a?
ay bende heyecanlandım şimdi bak..liste yap soracagın soruları ben öyle yapıodum..
seslere nadir olarak tepki weriyo..ya bu arada bende 2 gündür kasıklarımda bi kramp ve kasılma oluyo arada..ya bide doktorum bebegini biraz assagıda tasıyosun bu sancı yapabilir demişti ha bide son aylar dogum sancılarını erken baslatabilir demişti..bende simdi her krampı sanki erken dogum olacakmıs zannediorum o anda bi korku oluyo haliyle..yasayan varmı böyle kramplar..Hoşbulduk canım iyiyiz çok şükür.Seslere tepki vermeye başladımı kızın ?
merhabalar şekerler kızım şu an 21+6 haftalık oldu kilosu ise 482 gr
dün kendi doktorumdaydım pazartesi ise ayrıntılı ultrasondaydım her şey süper allahıma şükür bebeğim çok iyi bir tek sorunumuz plesentamız çok aşağıda şu zaman kadar hiç kanamam olmamış olması süpewrmiş allaha şükür ki olmadı plesenta daha rahimi kapamamış zaten ki inşallah da tek dileğim zamanla yukarı yükselmesi bunu bebek yapabilirmiş inşallah kızımda yukarı çeker eşini :)
eğer yukarı çıkmasa ki normal doğum olamaz direk sezeryan olmam gerekirmiş dün için doktorum öle söledi tek dileğim hiç kanamam olmaması ve plesentanın yani eşin yukarı çıkması çünkü normal doğum istiyorum eğer ki kanama olursa 1 damla bile hemen hastaneye gitmem gerekiyormuş nedeni ise kan uyuşmazlığı olması eşim ve ben aramda hemen o zaman iğnemi yapacaklarmış kızlar bu yazdıklarımı okurken nolur dua edin de eşim yükselsin inşallah
merhabalar şekerler kızım şu an 21+6 haftalık oldu kilosu ise 482 gr
dün kendi doktorumdaydım pazartesi ise ayrıntılı ultrasondaydım her şey süper allahıma şükür bebeğim çok iyi bir tek sorunumuz plesentamız çok aşağıda şu zaman kadar hiç kanamam olmamış olması süpewrmiş allaha şükür ki olmadı plesenta daha rahimi kapamamış zaten ki inşallah da tek dileğim zamanla yukarı yükselmesi bunu bebek yapabilirmiş inşallah kızımda yukarı çeker eşini :)
eğer yukarı çıkmasa ki normal doğum olamaz direk sezeryan olmam gerekirmiş dün için doktorum öle söledi tek dileğim hiç kanamam olmaması ve plesentanın yani eşin yukarı çıkması çünkü normal doğum istiyorum eğer ki kanama olursa 1 damla bile hemen hastaneye gitmem gerekiyormuş nedeni ise kan uyuşmazlığı olması eşim ve ben aramda hemen o zaman iğnemi yapacaklarmış kızlar bu yazdıklarımı okurken nolur dua edin de eşim yükselsin inşallah
En son 3 lü testten sonra ayrıntılıya gel dedi herşey normal 1 aralıkta ayrıntılıya gelmen yeterli dedi. verdiği tarihte 2 aya yaklaştı.
ay napim pınar wallahi unutuyorumyaw heycandan bazen kagıda yazıorum utanıormda doktorn yanında kagıdı cıkarıp adamı sınava tutar gibilaelaelaelaelaeqama napiiimn..he esime söylüorum oda unutuyo sade ben diil yani..haliyle ilk hamilelik bi sürü bilmediklerimiz korkularmz zoluyoayh herkes sölüoda utanırım öle liste çıkaramam ben:kedi:sanki ne varsa yuhafmıyım neim
way be hangi dr bu para göz diilmiş demekki:) ama normal olan ayda 1 kontrol olmalı bnce.:asigim:
canım beniim tam konunun üstüne geldin bak bende onu soruyodum kızlara ..ya bende bebegi assagıda tasıyorum..doktorum öyle söyledi buda sancı yapabilir kasıklarına dedi gercektende kramplar oluyo arada heleki dün ve bugün daha yogun..bide dogum sancıların son ayla erken baslayabilir dedi..ya insallah bebişlerimiz cıkar söyle yukarı dogru..newarsa assagıda yawrucaklar ..ama annemdede böyleymiş ve 6.aydan sonra bebek düzeltmiş kendini..üzülme böyle olupta hiç sorun yasamayanlar cok war..allah koruyıo onları..merhabalar şekerler kızım şu an 21+6 haftalık oldu kilosu ise 482 gr
canım beniim tam konunun üstüne geldin bak bende onu soruyodum kızlara ..ya bende bebegi assagıda tasıyorum..doktorum öyle söyledi buda sancı yapabilir kasıklarına dedi gercektende kramplar oluyo arada heleki dün ve bugün daha yogun..bide dogum sancıların son ayla erken baslayabilir dedi..ya insallah bebişlerimiz cıkar söyle yukarı dogru..newarsa assagıda yawrucaklar ..ama annemdede böyleymiş ve 6.aydan sonra bebek düzeltmiş kendini..üzülme böyle olupta hiç sorun yasamayanlar cok war..allah koruyıo onları..
ay napim pınar wallahi unutuyorumyaw heycandan bazen kagıda yazıorum utanıormda doktorn yanında kagıdı cıkarıp adamı sınava tutar gibilaelaelaelaelaeqama napiiimn..he esime söylüorum oda unutuyo sade ben diil yani..haliyle ilk hamilelik bi sürü bilmediklerimiz korkularmz zoluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?