2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Megryann, 15 Kasım Pazar günü saat 12:00 Armada buluşmasına gelecek misin? Kaç gündür burada yazıyoruz, senden ses çıkmadı..

Canım görmemişim kusura bakma.Benim yerime bol bol gezin inş. bir dahaki buluşmaya gelmeye çalışcam.Gelmeyi çok istedim ama olmadı nasip değilmiş bu buluşma için bağışlayın beni.Bir dahaki buluşmada gelicem Allahın izniyle....

canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim belki üşütmüş olabilirim dün yürüyüş yaparken çok rüzgar vardı hemen geldim eve ama yinede etkilenmiş olabilirim
biraz uzanayım en iyisi halsiz kaldım
hepinizi öpyürum teşekkür ederim sizde dikkat edin kendinize oğlum hareket halinde o içimi rahatlatıyor en azından görüşmek üzere şekerleropuyorumnanaktan

merhabalar şekerler kızım şu an 21+6 haftalık oldu kilosu ise 482 gr
dün kendi doktorumdaydım pazartesi ise ayrıntılı ultrasondaydım her şey süper allahıma şükür bebeğim çok iyi bir tek sorunumuz plesentamız çok aşağıda şu zaman kadar hiç kanamam olmamış olması süpewrmiş allaha şükür ki olmadı plesenta daha rahimi kapamamış zaten ki inşallah da tek dileğim zamanla yukarı yükselmesi bunu bebek yapabilirmiş inşallah kızımda yukarı çeker eşini :)
eğer yukarı çıkmasa ki normal doğum olamaz direk sezeryan olmam gerekirmiş dün için doktorum öle söledi tek dileğim hiç kanamam olmaması ve plesentanın yani eşin yukarı çıkması çünkü normal doğum istiyorum eğer ki kanama olursa 1 damla bile hemen hastaneye gitmem gerekiyormuş nedeni ise kan uyuşmazlığı olması eşim ve ben aramda hemen o zaman iğnemi yapacaklarmış kızlar bu yazdıklarımı okurken nolur dua edin de eşim yükselsin inşallah

Hoşbulduk canım iyiyiz çok şükür.Seslere tepki vermeye başladımı kızın ?
seslere nadir olarak tepki weriyo..ya bu arada bende 2 gündür kasıklarımda bi kramp ve kasılma oluyo arada..ya bide doktorum bebegini biraz assagıda tasıyosun bu sancı yapabilir demişti ha bide son aylar dogum sancılarını erken baslatabilir demişti..bende simdi her krampı sanki erken dogum olacakmıs zannediorum o anda bi korku oluyo haliyle..yasayan varmı böyle kramplar..

canım Allah dualarını dualarımızı kabul eder inşallah merak etme herşey yolunda gidecek bebeğine maşallah sen içini ferah tut iyi düşün herzaman opuyorumnanaktan

Amin inşallah yükselir. Merak etme çok sık rastlanan bir durummuş.

En son 3 lü testten sonra ayrıntılıya gel dedi herşey normal 1 aralıkta ayrıntılıya gelmen yeterli dedi. verdiği tarihte 2 aya yaklaştı.

way be hangi dr bu para göz diilmiş demekki:) ama normal olan ayda 1 kontrol olmalı bnce.:asigim:

ayh herkes sölüoda utanırım öle liste çıkaramam ben:kedi:sanki ne varsa yuhafmıyım neim
ay napim pınar wallahi unutuyorumyaw heycandan bazen kagıda yazıorum utanıormda doktorn yanında kagıdı cıkarıp adamı sınava tutar gibilaelaelaelaelaeqama napiiimn..he esime söylüorum oda unutuyo sade ben diil yani..haliyle ilk hamilelik bi sürü bilmediklerimiz korkularmz zoluyo

way be hangi dr bu para göz diilmiş demekki:) ama normal olan ayda 1 kontrol olmalı bnce.:asigim:

Çok iyi benim doktorum gerçekten 3.de buldum hayatta bırakmam 3 ayda bir gel dese niye diye sormam o kadar güveniyorum. Her seferinde tahlillerime bakıyo daha ben şu şikayetim var demeden sıralıyo hepsini sonra ilaç veriyo problem anında geçiyo, hamile olmadan önce bu kadar sağlıklı değildim, ayy maşallah diyeyim nazar değdiricem kendime.

canım beniim tam konunun üstüne geldin bak bende onu soruyodum kızlara ..ya bende bebegi assagıda tasıyorum..doktorum öyle söyledi buda sancı yapabilir kasıklarına dedi gercektende kramplar oluyo arada heleki dün ve bugün daha yogun..bide dogum sancıların son ayla erken baslayabilir dedi..ya insallah bebişlerimiz cıkar söyle yukarı dogru..newarsa assagıda yawrucaklar ..ama annemdede böyleymiş ve 6.aydan sonra bebek düzeltmiş kendini..üzülme böyle olupta hiç sorun yasamayanlar cok war..allah koruyıo onları..

yoyo bncede kıçını kaşı o zamn:) bnimde ptesi randewum şeker yüklememde yapılacak, kızımıda görücem bakalım tontiş olmuşmu o kadar yiyorum:):kedi:

canım bebğim benim de nerdeyse doğum pozisyonunda kafa aşağıda ayaklar göbek deliğinin üstünde ama işte problem olan bebğin eşi tam rahimin orda onun için kasuklarda hamilelikten beri geçmeyebn bir ağrı hatta oturup kalkarken sağa sola dönerken yatakta berbat bir ağrı o da eşin aşağıda olmasından dolayı oluyormuş inşallah ki böyle problemi olan ben ve benim gibi arkadaşlarımızın eşleri yukarı çıkar
bu arada sana da çok geçmiş olsun ee hamileliğin bazı tatlı ağrılarını çekeçeğiz bu da işin tatlı yanı allah çok daha kötülerinden saklasın hepimizi

bende çok unutkanım hamilelikte iyice unutur oldum dr sorucagım soruları elime yazıyom :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…