2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende bebeğimi düşük taşıyorum sanıyordum hep ama doktorlar hiç öyle bir şey söylemeyince rahatladım.Senin dikkat etmen gerek sancı yaşamanın nedenide o olabilir.Ağır bir şey kaldırma sakın bol bol dinlen canım.Birde rahim büyüyorya ondanda olabilir kasılmalar diye düşünüyorum.Çünkü ben pek kasığımda sancı yada kramp yaşamadım tek sorun belim oldu hep benim birde boğazımdaki yanma.Napalım artık doğana kadar minişlerimiz katlanacağız anlaşılan bunlara.Sen yinede doktoruna bir danış olurmu anlat problemini?

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ....

ewet megicim ayakta kalırsam daha fazla sancı oluyo haklısın..bişekilde bazı rahatsızlıklar yasayıp dogurucaz bu minikler..onlar saglıklı olsunlara bosuna dememişler anne olmal kolay degil diye..bunu en cokta dogumda anlicaz galiba..

canim oncelikle dualarim seninle. bende 15. haftamdi saniyorum plesanta asagida oldugu icin kucuk capli bir kanama yasamistim ve doktorum 24. haftaya kadar cikar yukari normal seyrinde demisti. sukur Allaha ki normal benim ki su an. 23+3 deyim. insallah seninki de duzelir daha zamanin var.

Son düzenleme:

Dualarım seninle olacak canım, içini ferah tut, olumsuz düşünmez, herşey yoluna girecek inşallah.. Kızına da maşallah..

güselll haberlerle gel inşallah...

darısı tüm hamiş annelerin başına saol cnmm

özgül cnm hayırlısıyla kavuşursun bebekine inş ve gebeliğini sorunsuz bi şekilde tmmlarsın.ama bence sezeryan olayına bu kdr takma önemli olan ikinizin sağlığı.dualarım seninle

Kuju öncelikle sanada geçmiş olsun bende dün geceden beri yaşıyorum yediğim ne varsa çıkardım ve miğdem şiş şiş dlaştım gece 2 lere kadar
Sabahta lavoboya gidicem miğdem bomboş dediğin gibi safradan çok afadersiniz yeşilimsi su geldi.Aynı dert bende de var ve miğdem kötü kollarımı kaldıracak halim yok öksürürken kasıklarım ve karnım da ağrıyor...Dün aksam naneli sakız aldım da rahatladım ama şuan halsizim çok yarına da devam ederse dr giderim artık.Miğdeye baskımı yapıyor acaba merak ediyorum?Dün gece kıpır kıpır dı zaten :gitme: şuan bile iyi değilim öğlen sadece ayranla salata yedim.Canım bisey istemiyor:gitme:

özgülcüm bendede aynen yani tamam sancın plasentadan ama benimkinin kafasıda asssagıda duruyo herseferinde yer yapmış sanki oraya..insallah düzeliirler canım 24.haftadan sonra düzelirmiş..hadi hayırlısı hepimiz için..saglıklı olsunlarda..

Doğumu düşününce hem kurtulcam diye seviniyorum hem bebeğime kavuşcam diye ama diğer taraftanda sancıları ve sonrasındaki alışma sürecini düşününce yaşayacaklarım çok ürkütücü geliyor.Kendimi kandırmayayım diyorum bu konuda.Gerçekler ortada napalım hayırlısı.....

Arkadaşlar, günlük hatırlatmamı yapayım, Ankara buluşması için gelmek isteyenlere duyurulur, 15 Kasım Pazar günü saat 12:00 da ANKARA ARMADA da Ankaralı Mart anneleri buluşacak.. Sonra ben niye duymadım diye sitem etmeyin, gelecek kişilerin listesini ben yapıyorum, bana özelden yazabilirsiniz...

sanada gecmiş olsun canım noluyo böyle midelere kısslar..ee karın büyüdükçe mideye baskı yapıo bundan olabilir kimilerinde erken baslıomuş cünki..az az sık sık yemek yemeye gayret edin

Canım yaa, geçmiş olsun, dikkat et kendine, bu aralar hepimizde var benzer sorunlar, ben birazda mevsim değişikliğine bağlıyorum, üşütüyor olabiliriz de aynı zamanda.. Bende dün sabah yediklerimi çıkardım, grip oldum birde, ama bugun daha iyiyim...

doğum masasına çıkınca bence neyin ne olduunu anlayamadan kucağımıza koyuverecekler bebeklerimizi.yani ben öle umuom inş. kolay bi doğum geçiririz kızlar

o bendede war dogum sonrası logusalık biraz ürkütücü ama onun sewgisi bütün herseye degiyomuş..tabiki cok zorlukjları olucak ama herkes nası yapıosa bizde atlatıcaz..biraz kendimizle pozitif olmamızla cok alakalı bence..ne tarafından bakarsak onu yasıcaz..mesela bebek sahibi olabilmek bu hamilelik duygusunu tadabilmek için senelerini werenler war..bunları düşünmek lazım..ben bile neredeyse tüp bebege dogru gidiodum..10.ayda hamile kaldım..belki uzun degil amabenim için cok uzun bi sürecti..

sanada gecmiş olsun canım noluyo böyle midelere kısslar..ee karın büyüdükçe mideye baskı yapıo bundan olabilir kimilerinde erken baslıomuş cünki..az az sık sık yemek yemeye gayret edin

Sağol canım zaten miğde problemi yaşayan biriydim hamileliğim 3-4 ay bunaltı,kusma yaşamadım ama bebek hareketlendikçe benimde miğdem kötü olmaya başladı.Bakalım 23 Kasımda renkli ultrasona randevu aldım hersey belli olur..
Şuan meleğim içimde kıpır kıpır dolaşıyor ve çok afadersiniz akıntı da başladı öksürürken bile allahtan enfeksiyonum yok bu akıntıda normal demişti dr.

simenaycım sanada gecmiş olsun canım bol sıvı tüket meyve özellikle zencefil ıhlamur..

Pancubenim geçmiş olsun...
Ne oluyor midelere yine böyle bilmiyorum.
Bebişler yukarı çıktıkça mide şikayetleri yeniden başlar falan diye okumuştum ama daha erken diyordum ben... İnşallah geçici birşeydir de bir an önce rahatlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…