- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.161
nilüfer ayırdım hepinize böreklerden...:)))))))
adigenur tarif güzelmiş,teşekkürler,kız sen çerkezmisin?
tinsel canım ne demeli bunlara bilmiyorum ki,,insanlar bir tuhaflar,,yok yere iş açtılar senin başına...densizler
seslere nadir olarak tepki weriyo..ya bu arada bende 2 gündür kasıklarımda bi kramp ve kasılma oluyo arada..ya bide doktorum bebegini biraz assagıda tasıyosun bu sancı yapabilir demişti ha bide son aylar dogum sancılarını erken baslatabilir demişti..bende simdi her krampı sanki erken dogum olacakmıs zannediorum o anda bi korku oluyo haliyle..yasayan varmı böyle kramplar..
merhabalar şekerler kızım şu an 21+6 haftalık oldu kilosu ise 482 gr
dün kendi doktorumdaydım pazartesi ise ayrıntılı ultrasondaydım her şey süper allahıma şükür bebeğim çok iyi bir tek sorunumuz plesentamız çok aşağıda şu zaman kadar hiç kanamam olmamış olması süpewrmiş allaha şükür ki olmadı plesenta daha rahimi kapamamış zaten ki inşallah da tek dileğim zamanla yukarı yükselmesi bunu bebek yapabilirmiş inşallah kızımda yukarı çeker eşini :)
eğer yukarı çıkmasa ki normal doğum olamaz direk sezeryan olmam gerekirmiş dün için doktorum öle söledi tek dileğim hiç kanamam olmaması ve plesentanın yani eşin yukarı çıkması çünkü normal doğum istiyorum eğer ki kanama olursa 1 damla bile hemen hastaneye gitmem gerekiyormuş nedeni ise kan uyuşmazlığı olması eşim ve ben aramda hemen o zaman iğnemi yapacaklarmış kızlar bu yazdıklarımı okurken nolur dua edin de eşim yükselsin inşallah
ewet megicim ayakta kalırsam daha fazla sancı oluyo haklısın..bişekilde bazı rahatsızlıklar yasayıp dogurucaz bu minikler..onlar saglıklı olsunlara bosuna dememişler anne olmal kolay degil diye..bunu en cokta dogumda anlicaz galiba..Canım bende bebeğimi düşük taşıyorum sanıyordum hep ama doktorlar hiç öyle bir şey söylemeyince rahatladım.Senin dikkat etmen gerek sancı yaşamanın nedenide o olabilir.Ağır bir şey kaldırma sakın bol bol dinlen canım.Birde rahim büyüyorya ondanda olabilir kasılmalar diye düşünüyorum.Çünkü ben pek kasığımda sancı yada kramp yaşamadım tek sorun belim oldu hep benim birde boğazımdaki yanma.Napalım artık doğana kadar minişlerimiz katlanacağız anlaşılan bunlara.Sen yinede doktoruna bir danış olurmu anlat problemini?
dün kendi doktorumdaydım pazartesi ise ayrıntılı ultrasondaydım her şey süper allahıma şükür bebeğim çok iyi bir tek sorunumuz plesentamız çok aşağıda şu zaman kadar hiç kanamam olmamış olması süpewrmiş allaha şükür ki olmadı plesenta daha rahimi kapamamış zaten ki inşallah da tek dileğim zamanla yukarı yükselmesi bunu bebek yapabilirmiş inşallah kızımda yukarı çeker eşini :)
eğer yukarı çıkmasa ki normal doğum olamaz direk sezeryan olmam gerekirmiş dün için doktorum öle söledi tek dileğim hiç kanamam olmaması ve plesentanın yani eşin yukarı çıkması çünkü normal doğum istiyorum eğer ki kanama olursa 1 damla bile hemen hastaneye gitmem gerekiyormuş nedeni ise kan uyuşmazlığı olması eşim ve ben aramda hemen o zaman iğnemi yapacaklarmış kızlar bu yazdıklarımı okurken nolur dua edin de eşim yükselsin inşallah
heheheh..kızlar ii bi ben degilmişlim unutkan dogru aslında o daha iyi kagıda degilde caktrmadan söyle eline bakıp sormakkaydirigubbakcemile3bende çok unutkanım hamilelikte iyice unutur oldum dr sorucagım soruları elime yazıyom :))
güselll haberlerle gel inşallah...
canlarım yaa ben çok kötüyüm kahvaltı edicektim miğdem bulanıyordu biraz zaten açlıktandır dedim bi lokma birşey attım ağzıma doğru banyoya deminden beri sayamadım kaç kere gittim banyoya çook özür dileyerek safra ya kadar çıkardım hala düzelmiş değilim bi bardak süt ısıttım içeyim belki işe yarar komşuya gidecektim gitmeyeceğim o önemli değil gerçi sadece okadar halsizleştimki süt işe yarar umarım
özgülcüm bendede aynen yani tamam sancın plasentadan ama benimkinin kafasıda asssagıda duruyo herseferinde yer yapmış sanki oraya..insallah düzeliirler canım 24.haftadan sonra düzelirmiş..hadi hayırlısı hepimiz için..saglıklı olsunlarda..canım bebğim benim de nerdeyse doğum pozisyonunda kafa aşağıda ayaklar göbek deliğinin üstünde ama işte problem olan bebğin eşi tam rahimin orda onun için kasuklarda hamilelikten beri geçmeyebn bir ağrı hatta oturup kalkarken sağa sola dönerken yatakta berbat bir ağrı o da eşin aşağıda olmasından dolayı oluyormuş inşallah ki böyle problemi olan ben ve benim gibi arkadaşlarımızın eşleri yukarı çıkar
bu arada sana da çok geçmiş olsun ee hamileliğin bazı tatlı ağrılarını çekeçeğiz bu da işin tatlı yanı allah çok daha kötülerinden saklasın hepimizi
ewet megicim ayakta kalırsam daha fazla sancı oluyo haklısın..bişekilde bazı rahatsızlıklar yasayıp dogurucaz bu minikler..onlar saglıklı olsunlara bosuna dememişler anne olmal kolay degil diye..bunu en cokta dogumda anlicaz galiba..
sanada gecmiş olsun canım noluyo böyle midelere kısslar..ee karın büyüdükçe mideye baskı yapıo bundan olabilir kimilerinde erken baslıomuş cünki..az az sık sık yemek yemeye gayret edinKuju öncelikle sanada geçmiş olsun bende dün geceden beri yaşıyorum yediğim ne varsa çıkardım ve miğdem şiş şiş dlaştım gece 2 lere kadar
Sabahta lavoboya gidicem miğdem bomboş dediğin gibi safradan çok afadersiniz yeşilimsi su geldi.Aynı dert bende de var ve miğdem kötü kollarımı kaldıracak halim yok öksürürken kasıklarım ve karnım da ağrıyor...Dün aksam naneli sakız aldım da rahatladım ama şuan halsizim çok yarına da devam ederse dr giderim artık.Miğdeye baskımı yapıyor acaba merak ediyorum?Dün gece kıpır kıpır dı zaten :gitme: şuan bile iyi değilim öğlen sadece ayranla salata yedim.Canım bisey istemiyor:gitme:
Kuju öncelikle sanada geçmiş olsun bende dün geceden beri yaşıyorum yediğim ne varsa çıkardım ve miğdem şiş şiş dlaştım gece 2 lere kadar
Sabahta lavoboya gidicem miğdem bomboş dediğin gibi safradan çok afadersiniz yeşilimsi su geldi.Aynı dert bende de var ve miğdem kötü kollarımı kaldıracak halim yok öksürürken kasıklarım ve karnım da ağrıyor...Dün aksam naneli sakız aldım da rahatladım ama şuan halsizim çok yarına da devam ederse dr giderim artık.Miğdeye baskımı yapıyor acaba merak ediyorum?Dün gece kıpır kıpır dı zaten :gitme: şuan bile iyi değilim öğlen sadece ayranla salata yedim.Canım bisey istemiyor:gitme:
ewet megicim ayakta kalırsam daha fazla sancı oluyo haklısın..bişekilde bazı rahatsızlıklar yasayıp dogurucaz bu minikler..onlar saglıklı olsunlara bosuna dememişler anne olmal kolay degil diye..bunu en cokta dogumda anlicaz galiba..
o bendede war dogum sonrası logusalık biraz ürkütücü ama onun sewgisi bütün herseye degiyomuş..tabiki cok zorlukjları olucak ama herkes nası yapıosa bizde atlatıcaz..biraz kendimizle pozitif olmamızla cok alakalı bence..ne tarafından bakarsak onu yasıcaz..mesela bebek sahibi olabilmek bu hamilelik duygusunu tadabilmek için senelerini werenler war..bunları düşünmek lazım..ben bile neredeyse tüp bebege dogru gidiodum..10.ayda hamile kaldım..belki uzun degil amabenim için cok uzun bi sürecti..Doğumu düşününce hem kurtulcam diye seviniyorum hem bebeğime kavuşcam diye ama diğer taraftanda sancıları ve sonrasındaki alışma sürecini düşününce yaşayacaklarım çok ürkütücü geliyor.Kendimi kandırmayayım diyorum bu konuda.Gerçekler ortada napalım hayırlısı.....
sanada gecmiş olsun canım noluyo böyle midelere kısslar..ee karın büyüdükçe mideye baskı yapıo bundan olabilir kimilerinde erken baslıomuş cünki..az az sık sık yemek yemeye gayret edin
simenaycım sanada gecmiş olsun canım bol sıvı tüket meyve özellikle zencefil ıhlamur..Canım yaa, geçmiş olsun, dikkat et kendine, bu aralar hepimizde var benzer sorunlar, ben birazda mevsim değişikliğine bağlıyorum, üşütüyor olabiliriz de aynı zamanda.. Bende dün sabah yediklerimi çıkardım, grip oldum birde, ama bugun daha iyiyim...
Kuju öncelikle sanada geçmiş olsun bende dün geceden beri yaşıyorum yediğim ne varsa çıkardım ve miğdem şiş şiş dlaştım gece 2 lere kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?