2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısın canım.Arada bir dürtülmeye ihtiyacım var demekki :)
Rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın inş.

doğum masasına çıkınca bence neyin ne olduunu anlayamadan kucağımıza koyuverecekler bebeklerimizi.yani ben öle umuom inş. kolay bi doğum geçiririz kızlar
bence hersey sancıyı algılama biçimimizle ilgili..heryerde okuyorrum normal dogumun agrılarının kişinin tamamen kendi beyniyle kontrol ettigini..yani ne kadar korku biliçsizlik okadar acı..bence bunu beynimizi yönetmek bizim elimizde..ben zaten adet sancılarımı anlatamam komalık olurdum..az cok tanıdıgım bu sancılara..ama benim istemedigim sadece cok fazka kesi ve dikişlmaz:

pancuben geçmiş olsun canım.umarım düzelir biran önce miden.

özgül312 canım inşaallah sorunsuzca atlatırsın hamileliğinide sağlıkla alırsın miniğini kucağına.benimde başta plesenta prevıa dedi doktorum yani bebeğimin plesantası öndeydi kanamam oldu ilk dönemlerde.ama artık çok şükür düzeliyor dedi doktorum istediğim gibi doğum yapabileceğimi söyledi.dilerim seninde düzelir.

Aynen bende taktım o kesi ile dikiş acısına.O yüzden aklıma hep epidural geliyor.

sağolun canlarım sanırım dediğimiz gibi miğdeye baskı yapabiliyor.... bakalım en kısa zamanda gecer

bizim listede adigenur diye biri varmı?ben hepinize özel mesaz atıcam ama zaman sıkıntısı var hemen gönderemem önce selkie yollamış şimdi ona yolluyorum sonra bana özelden mesaj atan bu topicteki kısları eklicem janlarım...

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, bende bir kenara not aldım, bu yiyecekleri bir deneyeyim, paylaştığın için teşekkürler..

cnmm inş doğumdan sonra kurtuluruz şu adet sancılarından.
hem mrk etme o kesi işini dr doğru anda kestiği zmn rahatlıosun bile bebek kolay çıkıo die.eer kesmezlerse kendiliğinden yırtılır ve daha kötü olur hem israr yolunu yırtma ihtimali var oyüzden dr lar kesiolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…