- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.181
o bendede war dogum sonrası logusalık biraz ürkütücü ama onun sewgisi bütün herseye degiyomuş..tabiki cok zorlukjları olucak ama herkes nası yapıosa bizde atlatıcaz..biraz kendimizle pozitif olmamızla cok alakalı bence..ne tarafından bakarsak onu yasıcaz..mesela bebek sahibi olabilmek bu hamilelik duygusunu tadabilmek için senelerini werenler war..bunları düşünmek lazım..ben bile neredeyse tüp bebege dogru gidiodum..10.ayda hamile kaldım..belki uzun degil amabenim için cok uzun bi sürecti..
bence hersey sancıyı algılama biçimimizle ilgili..heryerde okuyorrum normal dogumun agrılarının kişinin tamamen kendi beyniyle kontrol ettigini..yani ne kadar korku biliçsizlik okadar acı..bence bunu beynimizi yönetmek bizim elimizde..ben zaten adet sancılarımı anlatamam komalık olurdum..az cok tanıdıgım bu sancılara..ama benim istemedigim sadece cok fazka kesi ve dikişdoğum masasına çıkınca bence neyin ne olduunu anlayamadan kucağımıza koyuverecekler bebeklerimizi.yani ben öle umuom inş. kolay bi doğum geçiririz kızlar
bence hersey sancıyı algılama biçimimizle ilgili..heryerde okuyorrum normal dogumun agrılarının kişinin tamamen kendi beyniyle kontrol ettigini..yani ne kadar korku biliçsizlik okadar acı..bence bunu beynimizi yönetmek bizim elimizde..ben zaten adet sancılarımı anlatamam komalık olurdum..az cok tanıdıgım bu sancılara..ama benim istemedigim sadece cok fazka kesi ve dikişlmaz:
simenaycım sanada gecmiş olsun canım bol sıvı tüket meyve özellikle zencefil ıhlamur..
Canım yaa, geçmiş olsun, dikkat et kendine, bu aralar hepimizde var benzer sorunlar, ben birazda mevsim değişikliğine bağlıyorum, üşütüyor olabiliriz de aynı zamanda.. Bende dün sabah yediklerimi çıkardım, grip oldum birde, ama bugun daha iyiyim...
Pancubenim geçmiş olsun...
Ne oluyor midelere yine böyle bilmiyorum.
Bebişler yukarı çıktıkça mide şikayetleri yeniden başlar falan diye okumuştum ama daha erken diyordum ben... İnşallah geçici birşeydir de bir an önce rahatlarsın.
bende miğdemde ve boğazımda yanma var kızlar neler yapıyorsunda iyi geliyor birşey yedikten sonra acı acı su gibi ağzıma geliyor[/QUOTE
pazartesi gecesi bir bardak süt içtim , (içmez olsayıdm) sabaha kadar kustum miğdem yandım sabah dr ilk randevuyu aldım doğru doktora zehirlendiğimi düşündüm başım ağrıyor miğdem ağzımda yanmdan kıvranıyorum ağzıma aldığım şeyde miğdeme girmeden çıkarıyorum , kan testleri, idrar , kan pıtılaşması hepsne bakıldı , salı ajşama kadar hastanedeydim önemli bir sorun olmadığı anlaşıldı günde 1 tane soda, yüksek yastık ve havuç suyu+ lahana + brokoli+ karnıbahar +elma bunların suyunu ve kaynatıp yememi önerdi 2 gündür gayet iiyiym hatta şu an önümde havuç ve elma suyu sıktım onu içiyorum bu arada 21+4 günlüğüz370 gr
bende miğdemde ve boğazımda yanma var kızlar neler yapıyorsunda iyi geliyor birşey yedikten sonra acı acı su gibi ağzıma geliyor[/QUOTE
pazartesi gecesi bir bardak süt içtim , (içmez olsayıdm) sabaha kadar kustum miğdem yandım sabah dr ilk randevuyu aldım doğru doktora zehirlendiğimi düşündüm başım ağrıyor miğdem ağzımda yanmdan kıvranıyorum ağzıma aldığım şeyde miğdeme girmeden çıkarıyorum , kan testleri, idrar , kan pıtılaşması hepsne bakıldı , salı ajşama kadar hastanedeydim önemli bir sorun olmadığı anlaşıldı günde 1 tane soda, yüksek yastık ve havuç suyu+ lahana + brokoli+ karnıbahar +elma bunların suyunu ve kaynatıp yememi önerdi 2 gündür gayet iiyiym hatta şu an önümde havuç ve elma suyu sıktım onu içiyorum bu arada 21+4 günlüğüz370 gr
allah allah bizim kızlara nazar deydi bu ay döküldük resmen bee...
geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine.
maşallah canım bende deneyyeyim bari ama Allah nbasip ederse yarın doktora gideceğim onuda sorcam gerçi bebek tüylendiği ve saçlandığı için diyorlar ama olsunnn
galiba bu aylar mide sikayetleri normal ..elma suyu mideye ii gelio canım..yada cig patates suyu..mide yanması ekşimesi için ..bende miğdemde ve boğazımda yanma var kızlar neler yapıyorsunda iyi geliyor birşey yedikten sonra acı acı su gibi ağzıma geliyor
bizim listede adigenur diye biri varmı?ben hepinize özel mesaz atıcam ama zaman sıkıntısı var hemen gönderemem önce selkie yollamış şimdi ona yolluyorum sonra bana özelden mesaj atan bu topicteki kısları eklicem janlarım...
aynen bende normal olmazsa epidural istiorum..kesinlikle genel anestezi istemiorum..sonucta ne yaptıklarını görmüosun..hem bebek cıktıgı an anneye verilio o anı yasıyosunAynen bende taktım o kesi ile dikiş acısına.O yüzden aklıma hep epidural geliyor.
maşallah canım bende deneyyeyim bari ama Allah nbasip ederse yarın doktora gideceğim onuda sorcam gerçi bebek tüylendiği ve saçlandığı için diyorlar ama olsunnn
annemde öyle söyledi kızım olucak benim bebeğin saçlarının çıktığı için bu kadar derinden yaşadığımı söyledi, dr bununla ilgili değil dedi doğru beslenmen lazım demişti sorduğumda
bu arada baş ağrım için minoset ve kusmamı önleyici dramamine , yanmam içinde şurup verdi ama ben bu dönemlerde ne olursa olsun ilaç almak istemiyorum kulalnmıyorum ilaçları çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda geçer yanmaların,he unutmadan birde yemekten sonra uzunmamı söyledi arkamı yastıkla destekleyip böyle dinlenmemi önerdi....
canım benim işte adigenur :)
bence hersey sancıyı algılama biçimimizle ilgili..heryerde okuyorrum normal dogumun agrılarının kişinin tamamen kendi beyniyle kontrol ettigini..yani ne kadar korku biliçsizlik okadar acı..bence bunu beynimizi yönetmek bizim elimizde..ben zaten adet sancılarımı anlatamam komalık olurdum..az cok tanıdıgım bu sancılara..ama benim istemedigim sadece cok fazka kesi ve dikişlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?