- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.201
bende miğdemde ve boğazımda yanma var kızlar neler yapıyorsunda iyi geliyor birşey yedikten sonra acı acı su gibi ağzıma geliyor
:1shok: :1shok: :1shok: harika olmuşşahanda bu resim var profilimde..burdan bi arkadaşa karakalem portremizi yaptırmıştımda.
tamam fıstık akşam eklicem senide ziyaretci defterine mesaj attım senin kusura bakma...her zaman görüşmediğimiz için çıkaramadım bir an.
cnmm inş doğumdan sonra kurtuluruz şu adet sancılarından.
hem mrk etme o kesi işini dr doğru anda kestiği zmn rahatlıosun bile bebek kolay çıkıo die.eer kesmezlerse kendiliğinden yırtılır ve daha kötü olur hem israr yolunu yırtma ihtimali var oyüzden dr lar kesiolar.
Aynen bende taktım o kesi ile dikiş acısına.O yüzden aklıma hep epidural geliyor.
kuju, pancuben gecmis olsun kizlar. insallah en kisa zamanda atlatirsiniz. devami olmaz insallah.
bende miğdemde ve boğazımda yanma var kızlar neler yapıyorsunda iyi geliyor birşey yedikten sonra acı acı su gibi ağzıma geliyor
Hepinize teşekkür ediyorum benim gibi pozitif düşünen biri bugün yorgun ,bitkin halsiz ve miğde yanma sorunu olan biri olarak karşınızdayım...pancuben geçmiş olsun canım.umarım düzelir biran önce miden.
özgül312 canım inşaallah sorunsuzca atlatırsın hamileliğinide sağlıkla alırsın miniğini kucağına.benimde başta plesenta prevıa dedi doktorum yani bebeğimin plesantası öndeydi kanamam oldu ilk dönemlerde.ama artık çok şükür düzeliyor dedi doktorum istediğim gibi doğum yapabileceğimi söyledi.dilerim seninde düzelir.
seslere nadir olarak tepki weriyo..ya bu arada bende 2 gündür kasıklarımda bi kramp ve kasılma oluyo arada..ya bide doktorum bebegini biraz assagıda tasıyosun bu sancı yapabilir demişti ha bide son aylar dogum sancılarını erken baslatabilir demişti..bende simdi her krampı sanki erken dogum olacakmıs zannediorum o anda bi korku oluyo haliyle..yasayan varmı böyle kramplar..
Evet canım ... :)
Hepinize teşekkür ediyorum benim gibi pozitif düşünen biri bugün yorgun ,bitkin halsiz ve miğde yanma sorunu olan biri olarak karşınızdayım...
Walla dün aksam ben naneli sakız çiğdedim .Tatlı şeyler kesiyor ama o kadar çok su içecim oluyor ki yaşadığım sorunla beraber miğdem de alt üst oldu.Ablam leblebi yee diyor.Şuan galete var yanımda onu deneyeceğim bakalım...Kollarım ayaklarım uyuşmuş bir halde walla...Meleğim içimde kıpır kıpır olunca bu sorunu unutmaya güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum ama miğdem çok kötü:gitme::gitme::gitme:senağlama
bende çerkezim tatlım.. kaydirigubbakcemile5 o nedenle sordum...
selam kızlar nabersiniz?
dila seni gördüm belki tanırım ne zaman evlenmiştin yenimi fotoğrafın?
:1shok: :1shok: :1shok: harika olmuşş
yarım bardak suya katın demiş...su bardağı değil mi?????
canım faceden eklesene beni oradan da görüşelim... ama ben özelden yazamıyorum sen at ben ekliyim istersen ...:dance:
yarım bardak suya katın demiş...su bardağı değil mi?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?