2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hepimiz sağlıkla yavrularımızı alalım kucaklarımıza sağlık sorunlarımızı beraberce yardımlaşarak hafife indirmek çok güzel hepinizden haber almak için neler yapmışlar durumları nasıl diye merak içindeyim buraya uğramadan yapamıyorum...

pınarcım seni de eklemek istiyorum facebook da...

Aynen bende taktım o kesi ile dikiş acısına.O yüzden aklıma hep epidural geliyor.

canım tabiki zor sonrası ama şöyle düşün 4cm açılmadan sonra uygulanıyor epidural yani o ana kadar çekiceksin zaten sancıları dikilirkende epiduralsizde bişey hissedilmiyormuş zaten uyuşturuyorlarmış sonrasında acımız elbet olucak ama kendini ne kadar hazırlarsan o kadar çabuk atlatırsın diye düşünüyorum karındaki dikiş ağrısından daha kolay kolay atlatılır emin ol canım bu yola baş koyduk korkmak yok artık :içelim:

kuju, pancuben gecmis olsun kizlar. insallah en kisa zamanda atlatirsiniz. devami olmaz insallah.

bende miğdemde ve boğazımda yanma var kızlar neler yapıyorsunda iyi geliyor birşey yedikten sonra acı acı su gibi ağzıma geliyor

Hepinize teşekkür ediyorum benim gibi pozitif düşünen biri bugün yorgun ,bitkin halsiz ve miğde yanma sorunu olan biri olarak karşınızdayım...
Walla dün aksam ben naneli sakız çiğdedim .Tatlı şeyler kesiyor ama o kadar çok su içecim oluyor ki yaşadığım sorunla beraber miğdem de alt üst oldu.Ablam leblebi yee diyor.Şuan galete var yanımda onu deneyeceğim bakalım...Kollarım ayaklarım uyuşmuş bir halde walla...Meleğim içimde kıpır kıpır olunca bu sorunu unutmaya güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum ama miğdem çok kötü:gitme::gitme::gitme:senağlama

banada aynısını söyledi çanım dr...günde 2 defa mağnezyum içmemi söyledi,,,krampları kasılmaları azaltıyormuş..birde yormayaçaksın kendini dedi de..nerde bende o şans..2 adet erkek mevçut bende..rahat verirmi onlar bana?

Canım ya çok geçmiş olsun. Vitamin çok iyi olur meyve de yemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…