- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #2.341
kızlar aynen sabah bulantıları berbat ama yemektende geri kalamıyorum :) ben geçen gün bebeğin kalp atışlarını dinledim olağan üstü mucize bi durum
sağol tatlım :1hug:canım hayırlı olsun inşallahhhh opuyorumnanaktan
inşaallahhh :))ay ne güzel..bende cumartesi gidecem doktora,çok heyecanlıyım...inş duyarım kalp atışlarını:Saruboceq: :Saruboceq:
selam arkadaşlar. Hayırlısıyla inşallah benimde martta olacak doğumum. Listeye eklerseniz sevinirim. Sat 26 mayıs. Doğum 2 mart. Yaş 26. Kilomda 60
geçen hafta 2 kese gördük ama bir tanesinin kalbi atıyordu. 28 termmuzda tekrar kontrol var. Eğer kalbi atıyorsa bebektir değilse kendiliğinden kaybolur dedi doktor.
selam arkadaşlar. hayırlısıyla inşallah benimde martta olacak doğumum. listeye eklerseniz sevinirim. SAT 26 Mayıs. Doğum 2 Mart. Yaş 26. kilomda 60
geçen hafta 2 kese gördük ama bir tanesinin kalbi atıyordu. 28 Termmuzda tekrar kontrol var. eğer kalbi atıyorsa bebektir değilse kendiliğinden kaybolur dedi doktor.
İlk defa böyle midem bulantı, öleceğim. Bir de ben istifra edemem.
Mide bulantısı iyiymiş ama dayanılır şey değil. 3 gündür kasık ağrım da yok. Korkuyoru aslında. Yarın muayenem var, inşallah güzel haberlerle dönerim. Dualarınıza çok ihtiyacım var.
Yeni hamişler hayırlı olsun, herkese sağlıklı bir gün diliyorum... opuyorumnanaktan
selam arkadaşlar. hayırlısıyla inşallah benimde martta olacak doğumum. listeye eklerseniz sevinirim. SAT 26 Mayıs. Doğum 2 Mart. Yaş 26. kilomda 60
geçen hafta 2 kese gördük ama bir tanesinin kalbi atıyordu. 28 Termmuzda tekrar kontrol var. eğer kalbi atıyorsa bebektir değilse kendiliğinden kaybolur dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?