2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nulufer mercanayse cans herkese gunaydın kızlar
bu sabah bulantısızı kalktım hemmen gıdıp guzel bır kahvaltı yapayım kı bebegımde daha çok buyusun :)

arkadaşlar bır sey sormak ıstıyorum .. kasıklarımda zaman zaman bıcak saplanır seklınde agrılarım oluyor( kac kere bıcaklanmışsamkaydirigubbakcemile3)..
........ neyse ona alıstım .... ama 3 gundur tam rahmimin bulundugu yerde .. bır şişlik ve sertlık hıssedıyorum .. dokununca agrıyor sızde de var mı ?

nulufer mercanayse cans herkese gunaydın kızlar
bu sabah bulantısızı kalktım hemmen gıdıp guzel bır kahvaltı yapayım kı bebegımde daha çok buyusun :)

...gunaydın canım ... afıyet olsun .. bol bol ye ... ben sabahları 7 00 de kalkıyorum .. eşimle bırlıkte kahvaltı yapıyorum .. şimdilik bulantım yok .. allaha sukur olmasın ..

Tırtıl kelebekkk nasılsın gÜzelım

cans canım benım bendede oluyo o dr normal demıŞtı

hndnylmz sen nasılsın canım

günaydınnn arkadaşlarım a.s.

ben de bugün ilk defa görmeye gidicem inşaallah
çok heycanlıyım..

teşekkürler arkadaşlar,bugün çok iyi sayılmam,herzamanki gibi yemek görmek istemiyorum.:umursamaz:arkadaşlara söylüyorum ellerinizde pohaça minimum simit görmek istemiyorum diye:1no2: :1no2:

teşekkürler arkadaşlar,bugün çok iyi sayılmam,herzamanki gibi yemek görmek istemiyorum.:umursamaz:arkadaşlara söylüyorum ellerinizde pohaça minimum simit görmek istemiyorum diye:1no2: :1no2:

canımm bulantı cok zor nulufercıgım
ınsallah gecer bugun benım bulantım azaldı ayy cok sukur
62 kılo ıle hamıle kaldım kılom 59 oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…