- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #2.361
simgecim 40.üyemiz olarak seni tebrik ediyorum,hoşgelmişsin,..:lepi::CüvCüv:
Ay canım çok sevindim haberlerini merakla bekliyorum herşey çok güzel olur inşallah
bende mart annesiyimmm listeye ekleyin benidee kıslaarrr:))
sat 26 mayıs yaş 25 doğum tarihi 2 martcanım, bilgilerini yaz ekleyin hemen:1hug:
unutmuşum kilo 58 kalbide pıt pıt atıyorrr :))sat 26 mayıs yaş 25 doğum tarihi 2 mart
merhaba kzılar nasılsınız benide listeye ekler misiniz az önce test yaptım sonuç pozitif
sat 19 haziran yaş 21 kilo 52 tahmini doğum tarihi 26mart :lepi:
kızlarrr akıntısı olan varmı benim çok fazla umarım normal bi durumdur
aynen çok rahatsız edici günlük ped dayanmıyo çok fazla cumartesi dr gidicem söylücem umarım normaldirbenimde çok oluyo,bazen rahatsız oluyorum oderecede:çok üzgünüm:
aynen çok rahatsız edici günlük ped dayanmıyo çok fazla cumartesi dr gidicem söylücem umarım normaldir
inşallah canım yaa şu hamilelik hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde sonlansa çok panik oluyorum herşeyde :)inş normaldir canımcım:1shok:
hayırlı olsun seninde bebişin
evet canım malesef bende de çok oluyor ilk 12 hafta bunlar olacakmış normalmiş yaniyeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza, Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
dün akşamdan beri midem çok kötü, bugün işe bile gidemedim. bebiş aç kalmasın diye bişeyler yiyorum ama bulantı canımı çıkardı. evdeyim şimdi, dinleniyorum bol bol...
bir de ara sıra başım dönüyor benim, sizde de oluyor mu?
iyi bakın kendinize ve kuzulara...
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza, Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
dün akşamdan beri midem çok kötü, bugün işe bile gidemedim. bebiş aç kalmasın diye bişeyler yiyorum ama bulantı canımı çıkardı. evdeyim şimdi, dinleniyorum bol bol...
bir de ara sıra başım dönüyor benim, sizde de oluyor mu?
iyi bakın kendinize ve kuzulara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?