- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.961
canmcm sen gene bayagı işini halletmişssin yani perde neysede carsafları niye ütülüosun ne bileyim ben carsaf ütülemiorum annaaam bitmez o halı gibi carsaflar ütü kafayı yer wallakaydirigubbakcemile3..boswer aralıga bırakma hepsini o zaman bukadarr rahat temizlikte yapamıcaaz kendimizi zor kaldrrz heralde..bende camları esime sildiririm böyle idare edicez bi şekilde..Ayy temizlik deyince bende bu aydan sonra perdelerimi,çarşaflarımı yıkayıp ütüleyeceğim.Koltuklarıda mecburen bir şirkete verip temizletcem.Kadife fitilli olduğu için hiç bir şekilde temizlenmiyor.Üzerlerinede polar kumaş yaptırıp örteceğim.Doğumdan sonra misafirler gelince açarım koltukların üzerini.Başkada bir işim yok çok şükür.Lavabolar falan temiz çok şükür.Mutfak dolaplarının dışı temiz zaten sadece içlerini boşaltıp tozlarını alacağım.O da 1 saatimi alır en fazla.Yavaş yavaş yaparım.Balkonu 5 dk da yıkar çıkarım bir şey yok su döküp yıkancak sadece.Bu saydıklarım arasında beni yoracak olan sadece çarşaf,perde ütüleri sanırım.Gerisi çok daha kolay gözüküyor.Tencerelerimi temizlemiştik zaten.Halılarda yıkanmıştı.Aklımda sadece yıkanıp ütülenecek şeyler var.Onlarıda 1 ay kala bile olsa yaparım yavaş yavaş diyorum.Aslında niyetim aralıktan sonra yapmak tüm bunları.Camları ise silmesi için eşimden rica etcem çok yüksek katlılarda oturuyoruz silmem zor görünüyor şimdilik...
kujucum waala sen tam 4 4lük bi ew hanımısın öyle bi izlenim bıraktın bende..masallah hangi arada yaptın sen bu işleri :1shok: eşim bana dısarda asla yemek yediremez ya rahat edemiorum ne bileyim bi antipatı durumu var..fisfisfis ama sana simdideen afiyet olsuuun cokacimcoook
dr'umla görüştüm aşırı derecede kusma olduğunu ve miğdemde yanma olduğunu söyledim.
O da bana benim tahmin ettiğim gibi.Ferrum ilacının miğdeye maalesef böyle bir zarar verdiğini söyledi o yüzden sabah aksam değil 3-4 günde 1 tane alın ve tok karnına dedi bende tok karnına 1 tane aldığımı söyledim ozaman almayın dedi ve kasım 23.de kontrole geldiğinizde tekrardan bir görüşürüz dedi.Şimdi onu deneyeceğim eğerki ferrumu hiç kullanmazsam 1 hafta boyunca ilaçtan olduğunu farkedeceğim bakalım
herkese selamlar kızlarrrr:))) doktordan geldim şirinemi gördüm 24+2deyiz 750gr olmuş kuşum bnde 60 kg çıktım doktrun baskülüne göre 4 kilo almışım 1 ayda amannn dedi dikkat!!! şeker yüklemeside yapıldı test sonucu yarın çıkacak bakalım güzel haberler gelir umarım, kocaman olmuştu yaa elleri nasıl büyümüştü:lepi:
Ayy temizlik deyince bende bu aydan sonra perdelerimi,çarşaflarımı yıkayıp ütüleyeceğim.Koltuklarıda mecburen bir şirkete verip temizletcem.Kadife fitilli olduğu için hiç bir şekilde temizlenmiyor.Üzerlerinede polar kumaş yaptırıp örteceğim.Doğumdan sonra misafirler gelince açarım koltukların üzerini.Başkada bir işim yok çok şükür.Lavabolar falan temiz çok şükür.Mutfak dolaplarının dışı temiz zaten sadece içlerini boşaltıp tozlarını alacağım.O da 1 saatimi alır en fazla.Yavaş yavaş yaparım.Balkonu 5 dk da yıkar çıkarım bir şey yok su döküp yıkancak sadece.Bu saydıklarım arasında beni yoracak olan sadece çarşaf,perde ütüleri sanırım.Gerisi çok daha kolay gözüküyor.Tencerelerimi temizlemiştik zaten.Halılarda yıkanmıştı.Aklımda sadece yıkanıp ütülenecek şeyler var.Onlarıda 1 ay kala bile olsa yaparım yavaş yavaş diyorum.Aslında niyetim aralıktan sonra yapmak tüm bunları.Camları ise silmesi için eşimden rica etcem çok yüksek katlılarda oturuyoruz silmem zor görünüyor şimdilik...
ben de 3 tepsi börek yaptım :1shok:
canımcım iyide bende ac diye bişey yok sadece fl bpd war ac soruorlar???maşallah canım...gözün aydın :)
canım ben bayramdan sonra yaptırıyorum inşallah..önemli bir test..bu arada babağinin kilosunu tahmini olarak aşağıdaki linkten öğrenebilirsin :
http://www.gebelik.org/dosyalar/fetalweight.html
bence de...yine de çok iş yapmışsın..eline sağlık....ben de 3 tepsi börek yaptım :1shok:
ufffff bebeklerimi görmeme 1 hafta daha var ayda bir kontrol mü olur ya haftada bir olmuyo mu bu kontroller
herkese selamlar kızlarrrr:))) doktordan geldim şirinemi gördüm 24+2deyiz 750gr olmuş kuşum bnde 60 kg çıktım doktrun baskülüne göre 4 kilo almışım 1 ayda amannn dedi dikkat!!! şeker yüklemeside yapıldı test sonucu yarın çıkacak bakalım güzel haberler gelir umarım, kocaman olmuştu yaa elleri nasıl büyümüştü:lepi:
selaaaam a.s.
hoşgeldiniz canım valla ben nerdeyse 2 ay görmemiş olacaktım eğer ayrıntılıyı bekleseydim ama dayanadım bi kere özele gittim bi kere de gata ya gatada ki doktor ultrasona gerek yok dedi bende buraya kadar gelmişim görmeden gitmem dedim:kedi: iyi ozaman hadi bakalım dedi
şimdi çarşamba Allahın izniyle yine görücem kuzumu insan dayanamıyorki yaa hep görmek istiyor:)
evet yaa ben de çok özledim oğluşumu benim randevu da 24'üne yani selin gibi 1 haftam var
yok yaw ac diye bi terim gecmio ama doktoruma ilk ranmdewumda sorucam herkes ögrenmiş mimiklerin tombikligini..opuyorumnanaktanbpd değerinin 2 altında yazmıomu ac bnmki 210mm dio mesela
geldin gidiosun selincim neyse afiyet olsun miniklerini iyi doyurçok acıktm ben bişiler yiyim görüşürüz :icecream:
canım benim insallah sende oglusunu görüüüür mutlu mutlu yazarsın bizee..opuyorumnanaktan..benim daha koca bir 2 haftam var yaa ..ama karalıyım ben ultrason cihazı alıcam ewe yaalülülülülülükaydirigubbakcemile3evet yaa ben de çok özledim oğluşumu benim randevu da 24'üne yani selin gibi 1 haftam var
ooof of ya kızlar sizde de benim gibi korku var mı yani ne bileyim ya bişey olur da bebeğime bişey olursa ya da kaybedersem diye bende çok var herşey yolunda çok şükür ama içimde hep bu kuşku korku kafayı yiyecem en sonunda :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?