2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canmcm sen gene bayagı işini halletmişssin yani perde neysede carsafları niye ütülüosun ne bileyim ben carsaf ütülemiorum annaaam bitmez o halı gibi carsaflar ütü kafayı yer wallakaydirigubbakcemile3..boswer aralıga bırakma hepsini o zaman bukadarr rahat temizlikte yapamıcaaz kendimizi zor kaldrrz heralde..bende camları esime sildiririm böyle idare edicez bi şekilde..

sağol tatlım elimizden ne geliyorsa onu yapıyorum valla yapamayacak hale gelene kadar kendim yapıcam işlerimi nerde hareket orda bereket yoksa oturursam kilo alırım
yemek konusunda haklısın aslında ama devamlı gittiğimiz yerler dışında bende öyle dışarıda yemek taraftarı değilim güven çok önemli

canı geçmiş olsun...ben de çektim kan ilacından ama 2 şer den 4 gün dayanabildim. bir de nasıl bir ilaçsa acıtıyordu resmen midemi..ilkini kullanamadım diye barsaklarda açılanı varmış onu verdi.o da olmadı.kansız kalırsam serumla damardan alcam artıkın(umarım ihtiyacımız olmaz..

gözün aydın canımcım..nazardan saklasınumarım test sonucunda iyi çıkar:))

kızlar ev temizlik koca derken coşmuşunuz..:))takipetmeye çalışıyorum ama çok yoğunum muhabbetiniz bol olsunopuyorumnanaktan işleri de boş verin ben öyle yaptım bi daha tembellik gibi şansımız olmayabilirkaydirigubbakcemile3

ben de 3 tepsi börek yaptım :1shok:

Bu Mart anneleri ne hamarat ya..alkisalkisalkis Benim kılımı kıpırdatmaya mecalim yok bugünlerde.. :1ninca:

elektrikler kesildi yaw birden
evde iş çok megicim ben perdelerimi ütüye alıştırmadım yumuşatıcı asla kullanmıyorum yıkandıntan sonra da hemen asıyorum ütü istemiyor ozaman
bizim ev boyanacak koltuklar la halıları da 7. ayımızdan sonra yıkattırıcaz gerçi yıkanmış halılarım da var belki bunları kaldırır onları sererim mutfak dolaplarınıda annemler yengemler kardeşlrim gelir bi şekilde hallederiz eşimin annesi de gelecek doğumdan önce oda yardım eder hepsi olur yeterki sağlığımız yerinde olsun

ufffff bebeklerimi görmeme 1 hafta daha var ayda bir kontrol mü olur ya haftada bir olmuyo mu bu kontroller

hoşgeldiniz canım valla ben nerdeyse 2 ay görmemiş olacaktım eğer ayrıntılıyı bekleseydim ama dayanadım bi kere özele gittim bi kere de gata ya gatada ki doktor ultrasona gerek yok dedi bende buraya kadar gelmişim görmeden gitmem dedim:kedi: iyi ozaman hadi bakalım dedi
şimdi çarşamba Allahın izniyle yine görücem kuzumu insan dayanamıyorki yaa hep görmek istiyor:)

oyy oyy maaşallah kocaman olmuş opuyorumnanaktan

hoşgeldin seliiiiinn a.s.

evet yaa ben de çok özledim oğluşumu benim randevu da 24'üne yani selin gibi 1 haftam var

evet yaa ben de çok özledim oğluşumu benim randevu da 24'üne yani selin gibi 1 haftam var

Allah kavuştursun diyesi geliyor insanın kendim içinde geçerli bazen düşünüyorumda herşeyin bir sebebi var Allahım öyle güzel ayarlamışki bebeğin hareketlerini hissetmek de onlardan biri görmediğimizde onlar hareket edince içimiz rahatlıyor iyi olduklarını biliyoruz o bile bizi rahatlatıyor

ooof of ya kızlar sizde de benim gibi korku var mı yani ne bileyim ya bişey olur da bebeğime bişey olursa ya da kaybedersem diye bende çok var herşey yolunda çok şükür ama içimde hep bu kuşku korku kafayı yiyecem en sonunda :bbo:

canım benim insallah sende oglusunu görüüüür mutlu mutlu yazarsın bizee..opuyorumnanaktan..benim daha koca bir 2 haftam var yaa ..ama karalıyım ben ultrason cihazı alıcam ewe yaalülülülülülükaydirigubbakcemile3

Ben geceleri senaryo yazmaktan uyuyamıyorum... :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…