2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kötü şeyler düşünmek yokk:mymeka:
herşey yolunda ve güzel gidiyo öylede dvm edecek içini ferah tut Rabbim hayırlısıyla yavrularımıza kavuşturacak bizi
ve de afiyet olsun cicimm

geldin gidiosun selincim neyse afiyet olsun miniklerini iyi doyur

hehe oturamıyorum pc başında popom uyuşuyo kaydirigubbakcemile3 yoğurdumu yedim geldim çünkü bu aralar sanıyorum ki fazla kilo aldım haftaya anlıcaz artık :umursamaz:
Frambuaz aynı be güzelim doğurana kadar böyle olucak herhalde ama ne zaman azcık huzursuz olsam kuduruyolar karnımda biz iyiyiz dercesine kaydirigubbakcemile5

ya benide eklermisin lütfennn NILUFERSAHH. ben 24 yasındayım, bebisim mart ın 15 inde gelecek nasip olursa, hamile kaldıgım kilo 54, bebegimin cinsiyeti kız, doktora gecen hafta gitmistim 22 haftalıktı,boyu 28 cm, kilosu 540 gramdı bu hafta 23 olduk son adet taihimde 8 haziran

Son düzenleme:

Sen şanslıymuşsın canım.
Benim de tam tersi karnım taş gibi oluyor.. mafoldumben

Ben geceleri senaryo yazmaktan uyuyamıyorum... :sinifsinif:
böyle kçtü şeyler geliirse aklına onun dogdugu günü düşün o mutlulugu kucagına aldıgındaki o dokuz verdigi bütün yorgunlugu atmanın hafifli,gini onu emzirmeyi sesini düşünzemuszemus ben öyle yaspıorum kötü düşünceye yer yok beynimdee hmmm kowuyorum onlarılmaz::umursamaz:

ballarım kaymaklarım zaman zaman hepimiz yaşıyoruz o korkuları ama düşünerek de kendimize veriyoruz zararı bebişlerde geriliyor haliyle o yüzden Allah yardımcımız olsun kuzularımızı korusun selincim dediğin gibi nazarda değmesin inşallah

:hulya:hoısgeldin canımm en güssel mart anneleri grubuna

düşünmez miyim hatta tulumlarını alıyorum elime giydiklerini hayal ediyorum be de o düşüncelerle yaşayamam zaten atıyorum kafamdan hemen odasına gidiyorum bebeklerin ama sonra yine geliyo bu düşünceler sanıyorum zor kavuşulan bebekler olunca böyle hissediyorum hala inanamıyorum sanki

evet canım bıze yasak hemen cevap veremdım ama dun butun gun yattım
allahtan bende ates yok bugun saglık ocagına gıttım farenjıt dedı antıbıotık kullanmak lazım dedı tabı kullanamıyorum tuzlu su ıle devamlı gargara yap dedı bakalım yapacaz

canımcım NİLÜFERSAHH arkadaşımıza özelinden msj atarsan ekler herzaman giremiyor çünkü burda araya kaynayabilir
bebişine de sana maşallahh

Merhaba minik annecikler, uzun zamandır giremedim konumuz almış başını gitmiş kaydirigubbakcemile3 ben de cumartesi gördüm kuzumu kocaman olmuş. ayrıntılı ultrasona girdik herşeyi çok normal dedi doktor iki hafta sonra tekrar çağırdı. herkesi çağırırmış. yalnız bir fotoğrafı var elini çenesine koymuş benim zilli ağzı kulaklarında resmen gülüyor anası kılıklı kaydirigubbakcemile3 sonra da babişkomuzla alışveriş çılgınlığı yaptık. hastane çıkışını aldım. İnşallah saçma bir şey almamışımdır, içinde tulum falan yok cahil cesareti alıverdim. CADIARZU bir de atkı bere aldım minicik mağazalara girince başım dönüyor ne alacağımı şaşırıyorum, bir sürü ıvır zıvır aldım yine :ecrin_bebek: fotoğraflarını koyacağım kısmetse :hulya: umarım tüm anneler ve bebikleri iyidir. hepsi Allah'a emanet Rabbim onları korusun, amin :Saruboceq:

Doğru diyosunuz arkadaşlar... Kaç gecedir doğru düzgün uyuyamıyorum sayamıyorum bile artık.. Bebeklerin sağlığı için pozitif olmamız gerek.

canımcım merak ettik seni iyisin çok şükür dikkat et kendine
diğer arkadaşlardan da haber alabilsek rahatlıycaz valla dilacımı çok merak ediyorum özellikle kanaması olmuştu iyilerdir inşallah hepsi

gözün aydın canım maşallah kuzuna yerim onun gülücüklerini ben
heves işte alıyoruz ne yapalım herşey onlar için artık iyi yapmışsın
amin canım Rabbim hepimize ve bebeklerimize sağlık huzur nasip etsin:Saruboceq:

Çok sevindim canım. Gözünaydın..
Cicilerini de güle güle kullansın bebeğin.. Valla o alışveriş çılgınlığı ne en iyi ben anlarım.. Biz de eşimle evden çıkarken hiç bişe almıycaz sadece bakıcaz die birbirimize söz veriyoruz, mağzalara girince kendimizden geçiyoruz, ne var ne yok alıp geliyoruz... Hele eşimi hiç boş bırakmaya gelmiyor. Mağzalarda ne görse bağrına basıp kasaya koşuyor... :bbo:

Geçmiş olsun canım. Benim de boğazımda ağrı vardı bi kaç gündür. Dediğin gibi gargara yaptım, iyice genzimi temizledim ama bu sefer de boğazım çok kuru oldu..İnşallah hemen iyileşiriz..

ben cıktım arkadaslar hepinize kocaman mucccckopuyorumnanaktanbu arada ceren gözünaydın canım tırtıl kelebek tekrar cook gecmiş olsun...biraz dinleneyim ben..buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…