- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.981
ooof of ya kızlar sizde de benim gibi korku var mı yani ne bileyim ya bişey olur da bebeğime bişey olursa ya da kaybedersem diye bende çok var herşey yolunda çok şükür ama içimde hep bu kuşku korku kafayı yiyecem en sonunda :bbo:
geldin gidiosun selincim neyse afiyet olsun miniklerini iyi doyur
kötü şeyler düşünmek yokk:mymeka:
herşey yolunda ve güzel gidiyo öylede dvm edecek içini ferah tut Rabbim hayırlısıyla yavrularımıza kavuşturacak bizi
ve de afiyet olsun cicimm
hehe oturamıyorum pc başında popom uyuşuyo kaydirigubbakcemile3 yoğurdumu yedim geldim çünkü bu aralar sanıyorum ki fazla kilo aldım haftaya anlıcaz artık :umursamaz:
Frambuaz aynı be güzelim doğurana kadar böyle olucak herhalde ama ne zaman azcık huzursuz olsam kuduruyolar karnımda biz iyiyiz dercesine kaydirigubbakcemile5
böyle kçtü şeyler geliirse aklına onun dogdugu günü düşün o mutlulugu kucagına aldıgındaki o dokuz verdigi bütün yorgunlugu atmanın hafifli,gini onu emzirmeyi sesini düşünzemuszemus ben öyle yaspıorum kötü düşünceye yer yok beynimdee hmmm kowuyorum onlarıBen geceleri senaryo yazmaktan uyuyamıyorum... :sinifsinif:
ya benide ekleyin bu listeye lütfennn. ben 24 yasındayım, bebisim mart ın 15 inde gelecek nasip olursa, hamile kaldıgım kilo 54, bebegimin cinsiyeti kız, doktora gecen hafta gitmistim 22 haftalıktı boyu 28 cm kilosu 540 gramdı bu hafta 23 olduk
:hulya:ya benide ekleyin bu listeye lütfennn. ben 24 yasındayım, bebisim mart ın 15 inde gelecek nasip olursa, hamile kaldıgım kilo 54, bebegimin cinsiyeti kız, doktora gecen hafta gitmistim 22 haftalıktı boyu 28 cm kilosu 540 gramdı bu hafta 23 olduk
böyle kçtü şeyler geliirse aklına onun dogdugu günü düşün o mutlulugu kucagına aldıgındaki o dokuz verdigi bütün yorgunlugu atmanın hafifli,gini onu emzirmeyi sesini düşünzemuszemus ben öyle yaspıorum kötü düşünceye yer yok beynimdee hmmm kowuyorum onlarılmaz::umursamaz:
gecmis olsun tırtıl
cok endiselenme oyle normal gripten cokta agır bi yonu insallah hastalıgımız olmadıgı surece
bol bol vitamin ve keske bagısıklık sistemini kuvvetlendirici ilac icebilsek
esimde dr o daha cok onu oneriyor bagısıklıgı kuvvetlendirince insallah bi sey olmayacaktır ama bize yasak
ya benide ekleyin bu listeye lütfennn. ben 24 yasındayım, bebisim mart ın 15 inde gelecek nasip olursa, hamile kaldıgım kilo 54, bebegimin cinsiyeti kız, doktora gecen hafta gitmistim 22 haftalıktı boyu 28 cm kilosu 540 gramdı bu hafta 23 olduk
böyle kçtü şeyler geliirse aklına onun dogdugu günü düşün o mutlulugu kucagına aldıgındaki o dokuz verdigi bütün yorgunlugu atmanın hafifli,gini onu emzirmeyi sesini düşünzemuszemus ben öyle yaspıorum kötü düşünceye yer yok beynimdee hmmm kowuyorum onlarılmaz::umursamaz:
ballarım kaymaklarım zaman zaman hepimiz yaşıyoruz o korkuları ama düşünerek de kendimize veriyoruz zararı bebişlerde geriliyor haliyle o yüzden Allah yardımcımız olsun kuzularımızı korusun selincim dediğin gibi nazarda değmesin inşallah
evet canım bıze yasak hemen cevap veremdım ama dun butun gun yattım
allahtan bende ates yok bugun saglık ocagına gıttım farenjıt dedı antıbıotık kullanmak lazım dedı tabı kullanamıyorum tuzlu su ıle devamlı gargara yap dedı bakalım yapacaz
Merhaba minik annecikler, uzun zamandır giremedim konumuz almış başını gitmiş kaydirigubbakcemile3 ben de cumartesi gördüm kuzumu kocaman olmuş. ayrıntılı ultrasona girdik herşeyi çok normal dedi doktor iki hafta sonra tekrar çağırdı. herkesi çağırırmış.yalnız bir fotoğrafı var elini çenesine koymuş benim zilli ağzı kulaklarında resmen gülüyor anası kılıklı kaydirigubbakcemile3 sonra da babişkomuzla alışveriş çılgınlığı yaptık. hastane çıkışını aldım. İnşallah saçma bir şey almamışımdır, içinde tulum falan yok cahil cesareti alıverdim. CADIARZU bir de atkı bere aldım minicik mağazalara girince başım dönüyor ne alacağımı şaşırıyorum, bir sürü ıvır zıvır aldım yine :ecrin_bebek: fotoğraflarını koyacağım kısmetse :hulya: umarım tüm anneler ve bebikleri iyidir. hepsi Allah'a emanet Rabbim onları korusun, amin :Saruboceq:
Merhaba minik annecikler, uzun zamandır giremedim konumuz almış başını gitmiş kaydirigubbakcemile3 ben de cumartesi gördüm kuzumu kocaman olmuş. ayrıntılı ultrasona girdik herşeyi çok normal dedi doktor iki hafta sonra tekrar çağırdı. herkesi çağırırmış.yalnız bir fotoğrafı var elini çenesine koymuş benim zilli ağzı kulaklarında resmen gülüyor anası kılıklı kaydirigubbakcemile3 sonra da babişkomuzla alışveriş çılgınlığı yaptık. hastane çıkışını aldım. İnşallah saçma bir şey almamışımdır, içinde tulum falan yok cahil cesareti alıverdim. CADIARZU bir de atkı bere aldım minicik mağazalara girince başım dönüyor ne alacağımı şaşırıyorum, bir sürü ıvır zıvır aldım yine :ecrin_bebek: fotoğraflarını koyacağım kısmetse :hulya: umarım tüm anneler ve bebikleri iyidir. hepsi Allah'a emanet Rabbim onları korusun, amin :Saruboceq:
evet canım bıze yasak hemen cevap veremdım ama dun butun gun yattım
allahtan bende ates yok bugun saglık ocagına gıttım farenjıt dedı antıbıotık kullanmak lazım dedı tabı kullanamıyorum tuzlu su ıle devamlı gargara yap dedı bakalım yapacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?