2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatlı arkadaşım sen nerey gidiyon ki

anlatayım belki iyi olur
canımcım ben yurt dısından geldim turkiyeye gelin.. annemler falan hep ordalar bende cifte vatandasım dogumumu orda yaparsam bebiste oyle olacak gelecegi icin iyi olur..
esim burada kalacak.. iste doguma dogru gelecek insallah ama 10 gunden fazla kalamam diyor..
abimlerde suanda annemlerdeler (yani abim yengem ve iki ufacık tatlı yegenim) simdi ucaga ennnn son 36. haftada alıyolarmıs raporla bende en son gun gitmek istiyorum evimde ne kadar cok kalırsam o kadar kar..
bi yandan iyi olacak annem falan destek olur mutlaka
ama ben simdi 1 bucuk ay kalacagım orada kalabalıkta nasıl olacak hepsiyle aram cok iyi ama son anlarım misafirlik oluyor ister istemez.. sonra bebisle eve gidince vs.. esim gelince naparız cumbul cemaat ayy cok sey geliyo aklıma kırgınlık falan olursa diye..

sen ona bakarsan ben daha bebek dünyaya gelmeden neler düşünüyorum doğumun,doğum günün de sevmediğim insanlar gelmesin de nasıl gelmesin diye düşünüyorum bazen,eşimin tarafında bazı aptallıklarını çekemediğim mallar var da
ama herşeyin işi akıl,aklımızı kullanalım yeter tatlım,yemişim bu dünyayı

tatlım önemli olan eşinin ve senin kararın ve tabiki de bbek için asıl önemli olan şey,evet haklısın doğumdan sonra hastaneden direkt olarak insanın kendi evinde olması çok güzel bişi,amaaaaaaaaaaaaaaa senin en fazla taş çatlasın ikli ay çekiceğin sonunda bebeğin için çok güzel bişi yapmış olucaksın ve ilerde bunu bebeğine anlattığın zaman keyfine daha çok varacaksın,bırak annenlerdeki ev kalabalık olsun,,sadan soldan vir sürü ses gelsin,buraya geldiğinde kaynana surat assın boşverrrrrrrrrrrrrrrr hiç umrunda olmasın tböyle canını sıkan durumlar oluncada git bir kere bebeğinin o tatlı yüzüne bak ve herşey senin için katlanmaya değer anneci de ondan büyük mutluluk yoktur,güçlümolmazsak kaybeden oluruz canım bunu asla unutma

canım yaa cok sagol oyle guzel yazmıssınki:) bebisin o guzel masum yuzunu gormek herseye deger degilmi... evet ya kaynanamlar daha hic bilmiyolar bile gidecegimi .. onlarda baba ne derse oyle diye bi sey var artık son ana bırakıyoruz aman her ailenin farklı farklı dusunceleri oluyor iste..
oyle yaa 2 ay zorda olsa gecer.. kırılsakta aile icinde unutulur
sonrasında martta gelecegim insallah..hazıranda esimin askerligi var 1 ay gidecek acemiliginden sonra ALLAHIMM insallah guzel bi yer cıkarda bebisim esim hep beraber askere gidecegiz:)) bi tasınma sıkıntısı var onuda atlatınca umarım hersey guzel olacak.. yine buna sukur saglıgımız yerinde.. sıkıntısız olmuyo

bende cok mu dert yandım ya boyle yapmak istemiyorum ama hamilelik dusncesiyle aklımdan cıkmıyor dile getirmek iyi geldi:) cok tsk ederim dinledigin icin vee guzel sozlerin icinnn

tatlım sen canını sıkma su akar yolunu bulur elbet,bebeğiniz size şans getiricektir emin ol sen ve herşey yolunda gidecektir,başkalarının bilmelerine de gerek yok zaten unutma siz bi ailesiniz ve şimdi bebekte olunca tam anlamıyla bir aile olmuş olucaksınız ve bu ailenin de kendi kararlarını kendilerinin alma yetkisi vardır kimseye hiçbir şekilde hesap ermek zorunda değilsiniz,ama eşinin de büyük rolü var burda sana destek olmalı olmuyorsa da güzel ve sakin bir dille anlat ona derdini,tatlı di demişler cnm

bende cok mu dert yandım ya boyle yapmak istemiyorum ama hamilelik dusncesiyle aklımdan cıkmıyor dile getirmek iyi geldi:) cok tsk ederim dinledigin icin vee guzel sozlerin icinnn

yo rica ederim cnm her aman da dinlerim,ama bu emin ol zaman zaman hepimizin yaşadığı şeyler,yaşamayan varsa çok şaşırırım ve de helal olsun derim

tsk ederim canıım:) haklısın yaa.. ınsallah hersey yoluna girecektir.. arada bir aklıma takıldıkca paylasıyorum eşimlede bu karmakarısık duygularımı:) sagolsun destek oluyor rahatlatıyor.. bende biraz daha rahat davransam daha saglıklı olacagım:) suanda inan coook daha iyiym baya hafifledim
tsk ederim annenin halinden anne anlarmıs a.s.

rahatlamana sevindim tatlım ama unutma herşey biz insanların elinde,sana bunları diyorum ama öyle zamanlar oluyorki takıyorum kafaya bişeyi hiçbişi gelmiyor aklıma halbuki ne gerek var tatlı canımı sıkmaya ben üzülüp düşüneceğime bırak karşımdaki naparsa yapsın diyemiyorum ama demeliyiz,ve bunu sadece sen gele olarak tüm bayanlar yaşıyoruz
yine görüşürüz tatlım özür dileyerek sohbete nokta koyuyorum burda çünkü belim çok ağrıdı tatlım daha fazla zorlamim klendimi,kocaman öpüyorum seni bebeğine ve kendine iyi bak ve uınutma düşüneilme yeteneğimiz var ama doğru yerlerde kullanırsak faydasını görürüz
iyi geceler tatlım

sanada iyi geceler canım
guzel guzel dinlenin kızınla:) belimiz zorluyor artık.. guzel bi uykuyu hakettik..
olumlu dusunceyle enerjik anneler olacagız insallahh:))

merhaba arkadaşlar kısmetse ben de bir mart annesi olacağım,doğum tarihimiz 13 mart görünüyor..
ama henüz cinsiyetimiz belli değil,cinsiyeti hala belli olmayan başka mart anneleride var mı,bide aldığımız kiloları merak ediyorum :)

hoşgeldin inşallah senin için hayırlı olur ... cinsiyetler ile ilgili tablomuz nilüferşah arkadaşımız her sabah güncel bir şekilde bebeklerin bilgileri ile birlikte liste veriyor bizlere mesela benim meleğim kız :hulya: kilo takipleri içinde bir topiğimiz var 2010 mart anneleri kilo kontrolü diye oradan bakabilirsin sağlam kilo aldık çoğumuz :):): 58 kilo ile hamile kaldım 24+1 haftalığım ve 67 kilo olmuşum :) bayramdan sonrada bunun hızla artacağını düşünüyorum :):):)

aramıza hoşgeldin hep güzel haberler ile bizleri selamlaman dileği ile.....

inşallah tatlım,ama benim istediğim tam olarak böyle değil hani renk renk tutma yerleri var ya ufak ufak onlar olmasa tam beyaz olsa daha da güzzel olurdu sanki

anım gördüğüm kadarıyla kulpları tek renkli o kulpla mobilyacılarda,praktikerde falan satılıyor..1-2 tl ye..onları değiştirirsin..beyaz renk alır takarsın hepsini..ama bençe böylede çok güzel...

anım bençe sen boşver kırgınlıkları falan..bebeğinin geleçeğini düşün..böyle bir imkanın varken kullan derim...onlarda biraz anlayışlı olsunlar..kırmadan sebebini açıklarsınız ...sonuçta sen bebeğin için gidip orda doğum yapaçaksın...

boşver güzelim be..insan nelerle karşılaşıyor gün içinde..hiç takma bençe.akşama kadar onu ben şunu dedim o bunu dedi. diye yeme kendini..bende yaparım arada böyle ama fazla takılmıyorum aman diyorum boşver..düşünmem gereken daha önemli şeyler var...

günaydı ngüzel anneler ya ben sabah telefonumu yataktan düşürdüm ve akılsız aklımla yataktan aşağı uzanmaya kalktım karnımın acısı ile kendime geldim şimdi hala sızlıyor akıntı kanama bişey yok ama acaba ne yapmalıyım korkuyurum (

sanada iyi geceler canım
guzel guzel dinlenin kızınla:) belimiz zorluyor artık.. guzel bi uykuyu hakettik..
olumlu dusunceyle enerjik anneler olacagız insallahh:))

canım yaa şimdi okudum geçmişi benim eşimin aileside almanyada acaba biz doğumu orda yapsak ikimzide de çifte vatandaşlık yada oturum hakkı flan yok turist gibi gideceğiz anca gidersek bende orda doğum yapsam bebeğim çifte vatandaş olur mu ? bilgisi olan varmı bu konuda ...

tabi ben bugün yaptığım yanlış hareket sonucu bebeğime bi zarar vermemiş isem :

anım olmuyor..benimde ailem orda..bende almanya doğumluyum ve benim bebeğim gidip orda doğum yaparam olmuyor alman vatandaşı..araştırdım..orda sürekli kalıyor olman gerekiyormuş...

ay çanım geçmiş olsun...inşallah bşşey olmamıştır hala açıyormu karnın?dr ni bir arasan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…