2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydıınnn,

Güzel, huzurlu, sağlıklı bir gün diliyorum tüm mart annelerine.

Seyyalcim geçmiş olsun, önemli birşey değildir diye düşünüyorum ama doktorunu bir ara, için rahat etsin bence.

Selkiecim nasıl oldun, iyileştin mi biraz?

çok şükür bugün çok daha iyiyim..Allah razı olsun...opuyorumnanaktan

canlarım şimdi duramadım doktoru aradım akıntı kanama olursa takip et kendini fazla zorlama ayaklarını uzatarak otur dedi sanırım korkulacak bişey değilmiş hemen telaş yapıp aklına kötü şeyler getirme korkma ama en ufacık bi kanamada hemen gel şimdi dinlenmen e doğrusu dedi bi dahada dikkat et çekmeyelim kulakların ıdedi ben bir iki saat öyle oturacağım inşallah bişey olmaz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çanımn inşallah iyi olursun..sen yat dinlen iyiçe ..bırak yapma bişey...

İyi yapmışsın doktoru aramakla...
Bugün hiç yorma kendini sen, mümkünse ayaklarının altına tabura gibi birşey koyup öyle otur.
Doktorun da demiş zaten, korkma, bebişler artık kuvvetli tutunuyorlar, hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle...

çanımn inşallah iyi olursun..sen yat dinlen iyiçe ..bırak yapma bişey...

ya tek çalışıyorum burada hiç bişey yapmam şansım yok ama dediğiniz gibi ayaklarımın altında tabure uzanıra yakın bi pozisyonda çalışıyroum allahtan bu saatlerde fazla yoğun olmuyor atım kendimi masanın altına dua ediyorum. sizlerlede sohbet zaten en büyük terapi :):):) saolsun doktorum rahatlatı içimi öyle irden bire strese sokacak diyede korkuyordum bir yandan ama yapmadı saolsun :)::)):

tek çalışıyorsan izin alma şansında yoktur.. ( tabure rahatlatır ama seni biraz..endişe etme sakın...

seyyalcim çok geçimş olsun dikkat et canım bazen unutuyoruz kendimizi bende geçen yatağın üstüne atladım yüz üstü bebikimin kemiklerini hissetmemle kendime geldim bazen dalgınlık oluyor ama şükür bişey olmadı merak etme canım dinlenmeye bak sadece opuyorumnanaktan güzelce uzat ayaklarını öyle çalış bugün tekrar çok geçmiş olsun

Günaydın fıstık anneler a.s.

Biz bebişimizi göremedik dün malesef
Çapa Üniv. Hastanesinde işleyiş biraz daha farklı
Gebelik takipları için elden randevü veriliyormuş, taa 6 ocak için gün verildi

vee dün saraçhaneye gittik parkyataklara bakmaya
daha çookk var ama dayanamadık, aklımıza koyduk ya alacağız hemen, tez canlıyız :))
bugün eşim almaya gidecek işte bunu ;

ordan da terziye gittim provam vardı :)
2 elbise ve bir hamile mantosu diktirdim
hazır almaktan çok daha mantıklı oldu
hem uyguna geldi hem gönlüme göre oldu zemuszemus

işte bölee arkadaşlar .. baya harekli bigün geçirdim dün :))

Dimplecım ne kadar geç vakte randevu vermişler yaaa...
Eee o zamana kadar göremeyecek misin bebişi?

Ben de beğeniyorum bu park yatakları, ya bunu ya da Chicco'nun Lullaby LX'ini alacağız biz de.
Biraz erken ama ben de 1-2 hafta içinde halletmek istiyorum, bitmemiş işler strese sokuyor beni :)
Güle güle, sağlıklı günlerde kullansın, mışıl mışıl uyusun oğlun :)

Cicilerini de güle güle giy...

dimplehawk canım çok güzel park yatak güle güle kullansın bebişin sende iyi günlerde giy cicişlerini canım kaydirigubbakcemile2

Canım benim takımın aynısını beğenmişsin sen gördün mü bilmiyorum ama ben canlısını da gördüm. düz beyaz değil böyle kendinden desenli gibi boyası hafif sedefli gibi duruyor. ben çok beğendim çok kullanışlı görünüyor. opuyorumnanaktan

güzel anneler günaydın ...geçmişi okuyup geliyim dedim ne çok birikmiş...bebişlerini görüp gelen anneler var.. gözünüz aydın.. ikizler kocaman olmuş masallah.. frambuazcım canım geçmiş olsun..selkie cim iyi olmana sevindim.. diş agrısı ceken arkadaslar geçmiş olsun..
benimde bu gün endokrinolojide randevum var bir haftalık seker ölçüm sonuçlarımı göstericem.. diyetisyene gidicem... bi de minnosumu görücem... bayramdan sonra istanbulda işe başlamam lazım.. 2 gün kalıp izin alıcam sonrasındada doktorum 30. haftaya kadar rapor vericek allah kısmet ederse ve inşallah izne ayrılıcam...ben hamileliğimin basından beri calışamıyorum kızlar.. biraz sıkıntılı ve zor elde edilmiş bir gebelik benimkisi bakalım hayırlısıyla hepimiz kucagımıza alalımda......

ceronoracım canım geçmiş olsun atlamışım seni sen sürekli kontrol ettir tansiyonunu ebe falanda takma uzak dur onlardan...kızlar bu arada bişey sorucam benim idrarla ilgili sorunlarım oluyor tuvalte gidip tam bitti diyorum kalkıyorum 5 dak sonra tekrar yola düşüyorum sanki hiç yapmamışım gibi...prostatlı adamlara döndüm..sizde yasıyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…