- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.001
Günaydıınnn,
Güzel, huzurlu, sağlıklı bir gün diliyorum tüm mart annelerine.
Seyyalcim geçmiş olsun, önemli birşey değildir diye düşünüyorum ama doktorunu bir ara, için rahat etsin bence.
Selkiecim nasıl oldun, iyileştin mi biraz?
çok şükür bugün çok daha iyiyim..Allah razı olsun...opuyorumnanaktan
Maaşallah maaşallah...
Bir kere yakaladı mı, bir haftadan önce bırakmıyor insanın yakasını...
Bir daha olmaz inşallah canım...
canlarım şimdi duramadım doktoru aradım akıntı kanama olursa takip et kendini fazla zorlama ayaklarını uzatarak otur dedi sanırım korkulacak bişey değilmiş hemen telaş yapıp aklına kötü şeyler getirme korkma ama en ufacık bi kanamada hemen gel şimdi dinlenmen e doğrusu dedi bi dahada dikkat et çekmeyelim kulakların ıdedi ben bir iki saat öyle oturacağım inşallah bişey olmaz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canlarım şimdi duramadım doktoru aradım akıntı kanama olursa takip et kendini fazla zorlama ayaklarını uzatarak otur dedi sanırım korkulacak bişey değilmiş hemen telaş yapıp aklına kötü şeyler getirme korkma ama en ufacık bi kanamada hemen gel şimdi dinlenmen e doğrusu dedi bi dahada dikkat et çekmeyelim kulakların ıdedi ben bir iki saat öyle oturacağım inşallah bişey olmaz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çanımn inşallah iyi olursun..sen yat dinlen iyiçe ..bırak yapma bişey...
bosna Alıntı:
İyi yapmışsın doktoru aramakla...
Bugün hiç yorma kendini sen, mümkünse ayaklarının altına tabura gibi birşey koyup öyle otur.
Doktorun da demiş zaten, korkma, bebişler artık kuvvetli tutunuyorlar, hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle...
ya tek çalışıyorum burada hiç bişey yapmam şansım yok ama dediğiniz gibi ayaklarımın altında tabure uzanıra yakın bi pozisyonda çalışıyroum allahtan bu saatlerde fazla yoğun olmuyor atım kendimi masanın altına dua ediyorum. sizlerlede sohbet zaten en büyük terapi :):):) saolsun doktorum rahatlatı içimi öyle irden bire strese sokacak diyede korkuyordum bir yandan ama yapmadı saolsun :)::)):
ya bu internette Bebefix.com Bebek Odası,Bebek Arabası,Beşik,Park Yatak,Mama ... diye bir sayfa var netten sipariş veriyorsun,biz burdan bi oda takımı beğendik fiyatıda uygun ama aklımda soru işaretleri var teslimatta sorun olur mu,güvenilir mi diye
bunu beğendik:
Babyhope Lüks Büyüyen Bebek Odası Takımı-930
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?