2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

0212. 771.22.50 İstanbul fabrika teli, arayıp nereden görüp alabilirim diye sorarsan bayilerinin ad telefon ve adresini veriyorlar...

0212. 771.22.50 İstanbul fabrika teli, arayıp nereden görüp alabilirim diye sorarsan bayilerinin ad telefon ve adresini veriyorlar...

tatlım öncelikle teşekkür ederim
bu numarayı arayıp netteki sayfa aını söylicem di mi ona göre mi vericekler,bu arada sen de beğendin mi odayılaelaelaelaelae

asinazcım takım çok güzel gerçekten ama bende hiç netten alış veriş yapmadım bişey diyemiycem ama takım gerçekten güzel

sağolasın cnm,aslında ben en fazla 1000 tl ye alabiliceğim komple beyaz bi takım istiyorum,en ufak hiçbir renk olmayan ama bulamıyorum bulduklarımda çok pahalı en sonunda bunu bulduk

yaa kaçmak değilde canım uykum geliyor yatarım birazdan zaten gece zırt pırt kalkıyorum uykudan bişey anladığım yok delikafadulden

yaa kaçmak değilde canım uykum geliyor yatarım birazdan zaten gece zırt pırt kalkıyorum uykudan bişey anladığım yok delikafadulden

o bende de var maalesef cnm ama hamileliğin cilveleri işte,eşim genelde 11 den sonra oturduğumuz oda da şekerleme yapıyor ben de 1 e kadar kaldırmıyorum yatağa gitmek istemiyorum uyumak için çünkü 40 kere uykuya dalmadan tuvalete gitmek deli ediyor beni

yarın anneciğime gidiyorum gerçi akşam gelince uğrarım yine siteye ama şimdiden yazmak istedim çünkü çarşamba sabah erkenden hastaneye gidicez şeker yüklemesi için öğleden sonra da yolcuyuz nasipse

şimdiden hepinizin bayramını kutlarım opuyorumnanaktan Allah nice bayramlar görmek nasip etsin gelecek yıl bebeklerimizle kutlayalım inşallah hepinizi seviyorum öpüyorum :1hug:
ıYı BAYRAMLAR

tatlım sana eşine ve bebişine hayırlı yolculuklar,şeker yüklemesi de iyi çıkar inşallah,sana da şimdiden iyi bayramlar biz daha cuma akşamı uçucaz antalya ya anneciğime

evet canım genelde bazen sızdığım da oluyor ama eşim de yatar tv karşısında uyuklar sonra tam benim uykum gelir hadi yatalım derim bu seferde spor haberlerini izliycem der 1'e kadar onu beklerim :umursamaz:

o da iyiymiş spor haberleri yani bizimki sızdı mı yatağa götürene kadar canım çıkar tamam tamam der kalkmaz ben de hadi artık yeter derim direkt yatağa gider ve hemen uyur

kujucum sonuçların iyi çıkar inşallah...
bu arada seninde bayramını kutlarız bizde seni seviyoruz
opuyorumnanaktan

sağol tatlım erken oldu biraz ama dünya hali yazamam sonra üzülürüm

tatlım sana eşine ve bebişine hayırlı yolculuklar,şeker yüklemesi de iyi çıkar inşallah,sana da şimdiden iyi bayramlar biz daha cuma akşamı uçucaz antalya ya anneciğime

sizede hayırlı yolculuklar hayatım Allah kavuştursun çabucak cuma olsun kavuşun:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…