- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.941
ya bu internette Bebefix.com Bebek Odası,Bebek Arabası,Beşik,Park Yatak,Mama ... diye bir sayfa var netten sipariş veriyorsun,biz burdan bi oda takımı beğendik fiyatıda uygun ama aklımda soru işaretleri var teslimatta sorun olur mu,güvenilir mi diye
bunu beğendik:
Babyhope Lüks Büyüyen Bebek Odası Takımı-930
0212. 771.22.50 İstanbul fabrika teli, arayıp nereden görüp alabilirim diye sorarsan bayilerinin ad telefon ve adresini veriyorlar...
asinazcım takım çok güzel gerçekten ama bende hiç netten alış veriş yapmadım bişey diyemiycem ama takım gerçekten güzel
:) yakalandım desene asinazcığım oda çok güzelmiş bende çok beğendim
sağolasın cnm,aslında ben en fazla 1000 tl ye alabiliceğim komple beyaz bi takım istiyorum,en ufak hiçbir renk olmayan ama bulamıyorum bulduklarımda çok pahalı en sonunda bunu bulduk
bu takım çok güzel beyaz herşekilde kullanımı rahat alırsan da inşallah içine siner canım
yaa kaçmak değilde canım uykum geliyor yatarım birazdan zaten gece zırt pırt kalkıyorum uykudan bişey anladığım yok delikafadulden
yarın anneciğime gidiyorum gerçi akşam gelince uğrarım yine siteye ama şimdiden yazmak istedim çünkü çarşamba sabah erkenden hastaneye gidicez şeker yüklemesi için öğleden sonra da yolcuyuz nasipse
şimdiden hepinizin bayramını kutlarım opuyorumnanaktan Allah nice bayramlar görmek nasip etsin gelecek yıl bebeklerimizle kutlayalım inşallahhepinizi seviyorum öpüyorum :1hug:
İYİ BAYRAMLAR
kuju sen de benim gibi geç yatıyorsun sanırım di mi
evet canım genelde bazen sızdığım da oluyor ama eşim de yatar tv karşısında uyuklar sonra tam benim uykum gelir hadi yatalım derim bu seferde spor haberlerini izliycem der 1'e kadar onu beklerim :umursamaz:
kujucum sonuçların iyi çıkar inşallah...
bu arada seninde bayramını kutlarız bizde seni seviyoruz opuyorumnanaktan
tatlım sana eşine ve bebişine hayırlı yolculuklar,şeker yüklemesi de iyi çıkar inşallah,sana da şimdiden iyi bayramlar biz daha cuma akşamı uçucaz antalya ya anneciğime
asinazcığım ben çıkıyorum gözler kapanıyor a.s.
Huzurlu geceler size hoşca kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?