- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.961
asinazcığım ben çıkıyorum gözler kapanıyor a.s.
Huzurlu geceler size hoşca kalın...
sağol tatlım erken oldu biraz ama dünya hali yazamam sonra üzülürüm
sizede hayırlı yolculuklar hayatım Allah kavuştursun çabucak cuma olsun kavuşun:1hug:
inşallah tatlım,senin minnoşla aran nasıl tekmeler vs
çok iyi Allah'a şükür canımcım sürekli hissettiriyor kendini bitek babaya naz yapıyo hala hissettirmedi elimizi koyup bekliyoruz tam çekiyo tekrar başlıyo biliyo sanki bücürüm
sizinde iyidir aranız inşallah
çok şükür bizim de iyi tatlım,bizim kızçeyi geçen pazartesiden beri babamızla birlikte hissediyoruz ama bugün sabah uyandığımda yataktan yarım saat kalkmadım resmne karnım inip inip kalkıordu gün içinde de sürekli gördüm,akşam babamız gelsin görsün dedim babamız geldi oynatmadı karnımı,şimdi baba uyudu başladı yine
babalara naz yapıyolar demekki artık bu ayın sonunda daha net hissederler zaten bizde daha sık ve net hissederiz kaydirigubbakcemile2
ben de yapmadım cnm bu yüzden tereddütteyim
yarın anneciğime gidiyorum gerçi akşam gelince uğrarım yine siteye ama şimdiden yazmak istedim çünkü çarşamba sabah erkenden hastaneye gidicez şeker yüklemesi için öğleden sonra da yolcuyuz nasipse
şimdiden hepinizin bayramını kutlarım opuyorumnanaktan Allah nice bayramlar görmek nasip etsin gelecek yıl bebeklerimizle kutlayalım inşallahhepinizi seviyorum öpüyorum :1hug:
İYİ BAYRAMLAR
Merhaba Asinaz, ben açık unutmuşum sayfayı ve işe dalmışım, evde de şirketin işleri ile uğraşıyorumda bu aralar, biraz okudum yazdıklarınızı da çıkmadan cevaplamak istedim, netten sık sık alış veriş yaparım, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım, zatn genelde iade garantisi oluyor, sana tavsiyem birde www.gittigidiyor.com adresine bakman, orda da babyhope ürünleri var ve gerçekten fiyatları uygun, bende alırsam buradan almayı düşünüyorum.
Kujucum, şeker yükleme testinin sonucu iyi çıkar umarım ve size iyi yolculuklar, bayramınız kutlu olsun şimdiden, ben bayramda da çalışacam malesef..
Merhaba Asinaz, ben açık unutmuşum sayfayı ve işe dalmışım, evde de şirketin işleri ile uğraşıyorumda bu aralar, biraz okudum yazdıklarınızı da çıkmadan cevaplamak istedim, netten sık sık alış veriş yaparım, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım, zatn genelde iade garantisi oluyor, sana tavsiyem birde www.gittigidiyor.com adresine bakman, orda da babyhope ürünleri var ve gerçekten fiyatları uygun, bende alırsam buradan almayı düşünüyorum.
Kujucum, şeker yükleme testinin sonucu iyi çıkar umarım ve size iyi yolculuklar, bayramınız kutlu olsun şimdiden, ben bayramda da çalışacam malesef..
oda haklı aynı bizimkide öyle elini koyuyor sabret biraz diyorum çocuğa baskı yapmayalım isteyince hissettirir diyo
nazarım değdi hadi yatalım diyo hayret :1shok: neyse tatlım sohbet çok tatlı ama yarın erken kalkıcam gecede uyanıyorum sürekli zaten bu fırsatı kaçırmıyım yatayım öpüyorum seni ve bebişini Allah raatlık versin iyi geceler canımmm:1hug:
iyi gecelr tatlım,dediğim gibi giremezsen yarın şimdiden hayırlı yolculuklar test içinde iyi sonuçlar almanı diliyorum tatlım
iyi geceler arkadaslar nasılsınız?
ben bugun pek tuhafım hem alınganlıgım ustumde (bi soze alındım cok sacma ama dusunmeden edemiyorum) bi yandanda icim cok dolu gibi aglamak ister gibi.. hic rahat degilim ic dunyamda mafoldumben
bebislerin hareketi cok guzel gercekten.. bizde daha babamızla tam paylasamadık o anı yakalayamıyoruz ama zamanla olacak insallah
iyi geceler arkadaslar nasılsınız?
ben bugun pek tuhafım hem alınganlıgım ustumde (bi soze alındım cok sacma ama dusunmeden edemiyorum) bi yandanda icim cok dolu gibi aglamak ister gibi.. hic rahat degilim ic dunyamda mafoldumben
bebislerin hareketi cok guzel gercekten.. bizde daha babamızla tam paylasamadık o anı yakalayamıyoruz ama zamanla olacak insallah
cok tsk ederim kujucum sanada iyi geceler
asinaz ya onemsiz bi sey ama bi kac gecedir uyuyamıyorumda.. evdeydim pek bi seyde yapmadım sıkıldım sanırım.. aksam oturmasındaydık oylesine imayla evin sahibinin bi sozune takıldım..
cok basit bi sey takılmamam gereken ama sanırım ben sıkıldıgımdan oyle algıladım
aynen canım aynennnn ne yani soylediyse soyledi takmayalım demi
simdi icimden keske ben o sakayı veya o cumleyi kullanmasaydımda o onu demeseydi diye kendi kendimi yiyorum.:)) demekki hepimizde var.. bende senin gibi dusuneyim ve aklımdan onu atayım
tsk ederim deneyecegim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?