2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok şükür bizim de iyi tatlım,bizim kızçeyi geçen pazartesiden beri babamızla birlikte hissediyoruz ama bugün sabah uyandığımda yataktan yarım saat kalkmadım resmne karnım inip inip kalkıordu gün içinde de sürekli gördüm,akşam babamız gelsin görsün dedim babamız geldi oynatmadı karnımı,şimdi baba uyudu başladı yine

babalara naz yapıyolar demekki artık bu ayın sonunda daha net hissederler zaten bizde daha sık ve net hissederiz kaydirigubbakcemile2

babalara naz yapıyolar demekki artık bu ayın sonunda daha net hissederler zaten bizde daha sık ve net hissederiz kaydirigubbakcemile2

inşallah tatlım öyle olucakbabamıza diyorum ki sen gelince durdu çocuk hiç canımı sıkmıyorum en fazla bir ay sonra Allahın izniyle uzaktan bile görcem nede olsa diyor delikafadulden

ben de yapmadım cnm bu yüzden tereddütteyim

Merhaba Asinaz, ben açık unutmuşum sayfayı ve işe dalmışım, evde de şirketin işleri ile uğraşıyorumda bu aralar, biraz okudum yazdıklarınızı da çıkmadan cevaplamak istedim, netten sık sık alış veriş yaparım, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım, zatn genelde iade garantisi oluyor, sana tavsiyem birde www.gittigidiyor.com adresine bakman, orda da babyhope ürünleri var ve gerçekten fiyatları uygun, bende alırsam buradan almayı düşünüyorum.

Kujucum, şeker yükleme testinin sonucu iyi çıkar umarım ve size iyi yolculuklar, bayramınız kutlu olsun şimdiden, ben bayramda da çalışacam malesef..

oda haklı aynı bizimkide öyle elini koyuyor sabret biraz diyorum çocuğa baskı yapmayalım isteyince hissettirir diyo
nazarım değdi hadi yatalım diyo hayret :1shok: neyse tatlım sohbet çok tatlı ama yarın erken kalkıcam gecede uyanıyorum sürekli zaten bu fırsatı kaçırmıyım yatayım öpüyorum seni ve bebişini Allah raatlık versin iyi geceler canımmm:1hug:

çok teşekkür ederim bakıcam muhakka ta sen hala iş ile mi uğraşıyorsun cnm yazık sana ya bu kadar yorma lğtfen kendini ama işin ucunda ekmek parası var maalesef di mi Allah yardımcın olsun tatlım

sağol canımcım teşekkür ederim sana da iyi bayramlar Allah kolaylık versin şimdiden:teselli: iyi geceler

iyi gecelr tatlım,dediğim gibi giremezsen yarın şimdiden hayırlı yolculuklar test içinde iyi sonuçlar almanı diliyorum tatlım

iyi geceler arkadaslar nasılsınız?
ben bugun pek tuhafım hem alınganlıgım ustumde (bi soze alındım cok sacma ama dusunmeden edemiyorum) bi yandanda icim cok dolu gibi aglamak ister gibi.. hic rahat degilim ic dunyamda mafoldumben

bebislerin hareketi cok guzel gercekten.. bizde daha babamızla tam paylasamadık o anı yakalayamıyoruz ama zamanla olacak insallah

iyi gecelr tatlım,dediğim gibi giremezsen yarın şimdiden hayırlı yolculuklar test içinde iyi sonuçlar almanı diliyorum tatlım

sağol tatlım sizede öpüyorum

canımcım üzüldüm şimdi bak üzme kendini seni rahatlatacaksa ağla diycem ama ağlamanı da istemem canını sıkan herneyse üzülme lütfenn iyi geceler tatlımmm:teselli:

tatlım olur böyle şeyler çok normal,sen kimin hangi sözüne alındın anlat bakalım belki faydam olur sana cnmcım

cok tsk ederim kujucum sanada iyi geceler
asinaz ya onemsiz bi sey ama bi kac gecedir uyuyamıyorumda.. evdeydim pek bi seyde yapmadım sıkıldım sanırım.. aksam oturmasındaydık oylesine imayla evin sahibinin bi sozune takıldım..
cok basit bi sey takılmamam gereken ama sanırım ben sıkıldıgımdan oyle algıladım

canım ben bazen öyle anlar yaşıyorum ki günler önce canımı sıkan biri tarafından yapılan bi söz konuşma ya da hareket aklıma geliyor kendi kendime sinir yapıyorum bugün gündüz yaptığım gibi,sonra da kendi kendime bebek benim annem deli mi niye durup duruken çıldırdı ki acaba diyodur diyorum yaaaaaaaaaaa

aynen canım aynennnn ne yani soylediyse soyledi takmayalım demi
simdi icimden keske ben o sakayı veya o cumleyi kullanmasaydımda o onu demeseydi diye kendi kendimi yiyorum.:)) demekki hepimizde var.. bende senin gibi dusuneyim ve aklımdan onu atayım
tsk ederim deneyecegim opuyorumnanaktan

amannnnnnnn jnm ben de kendşme yeri geiyor o kadar çok kızıyorum ki o bana böyle dediyse ben niye sustum niye cvbını vermedim ya da neden o aptalın böyle bişi demesine sebebiyet verdim diye,işte biz kadınlar böyle şeyler yüzünden erkenden buruşuyoruz valla

evet kendimizi uzmek icin hemen hazırız..
simdi buraya yazdım rahatladım bile biraz.. sanırım uykusuzlugumunda etkisi vardı gece zor geciyorum uykuya..
dogumdan sonrada alıngan oluyomusuz o zaman ben ne yapacaksam simdiden dusunuyorum
evimden uzakta 1 ay oncesinden gidecegim.. bebisim 2 haftalık olunca anca dönerim sanırım.. simdiden bide bunları dusunup daha kotu bi sey yasanmadan acaba nasıl olacak diye kafamı yoruyom
hay Allahım sen bana akıl veeeeeeeeeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…