2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam.. benim de adet tarihime gore mart annesi olmam gerekiyor ama doktorlar subat mart arası diyor... zamanla nasılsa belli olacak.. sizlere de kolay hamilelikler diliyorum.. ben bu hafta nispeten iyiyim maasallah.. bulanti düsünda cok sorun kalmadi.. karnim biraz agriyor..midem bulaniyor istahta duzelme var ama hala belli basli seyleri yiyebiliyorum.. en guzeli iten gelir gelmez hemen uyumalarim bitti biraz uyanik kalabiliyorum.. darisi basiniza optum sizleri...

Kıslar usg kanama olsaydı gorulurmuydu tırtılcim sana demiş ya düşük tehliken var diye ben bugün wc hafif koyü sarı gördüm selpakta soluğu Dr aldık selpagida götürdük dışkıdan bulaşmış dedi usg baktı kalbi atıyor dedi kanama alanı yok dedi olsaydı gorulurmuydu dedim gorulebilirdi ama esinde kanama varsa gorulmezdi dedi

canım rahım içinde kanam varsa dusuk tehlıkesı denılıyor ne mutluu demekkı sende rahım ıçınde kanama gormemıs

ıns bisi olmaz bebislere tırtılcim bugün benimde odumpatladi seni çok iyi anlıyorum ins yüce Allahım kucağına almayida nasip tsin bol bol su iç tırtıl

günaydın kızlar ben de mart annesi olcam....zemuszemus 9.haftamdayım paylaşmak istedim buarada brc1769 da topiği açan arkadaşta bebiş var mı?a.s.

günaydın kızlar ben de mart annesi olcam....zemuszemus 9.haftamdayım paylaşmak istedim buarada brc1769 da topiği açan arkadaşta bebiş var mı?a.s.
Nur... Bebişin hayirli olsun..zemuszemus ne güzel demek ki aynı zamanlarda dogum yapacagiz kismetse.. :)zemuszemus

İns bisi olmaz bebislere tırtılcim bugün benimde odumpatladi seni çok iyi anlıyorum ins yüce Allahım kucağına almayida nasip tsin bol bol su iç tırtıl

canım su normalde 3 lt ıçerdım
sımdı ıçemıyorum
hersey olacagına varıır
napalım 12 haftamız dolana kadar yatar dinleniriz

Perşembe doktorum her şey normal dedi, dün kan tahlili sonuçlarımın hepsi normalmiş, sorun yokmuş. Dün 3 saat kadar otobüs yolculuğu yaptım, akşam da düğündeydim ama hep oturdum. Dün gece tuvaletten sonra tuvalet kağıdında pembeye yakın sümüksü bir şeyler vardı çok az. Çok korktum. Geç olduğu için doktorumu aramadım. Kasıklarımda da ağrı değil ama gerginlik var. Çok korktum yine. Hareketten mi stresten mi anlamadım. Doktorum yatmana gerek yok demişti. Yolculuk yapmanda da hiçbir sakınca yok demişti.

Bir de çok fena gaz oluyor. Gece sancıyla uyanıyorum.

Bunaldım ben iyice...

Gaz sorunu bende de aynı cnm feci şekilde uyanıyorum geceleri
hamilelerin salgıladığı bir hormondan kaynaklanıyormuş öyle okudum bir yerde kafana takma
her şey güzel olacak inşallah...

kızlar bende bugün 5 haftalık oldum

bende bayağı bir akıntı var şeffaf hafif sarı gibi normal bir durummu sizlerdede oldumu

canım bildiğim kadarıyla akıntı kaşıntılı ve kokulu olmadığı sürece bi sorun yok.ama rengide önemli bildiğim kadarıyla şeffaf olmalı sen yinede kendini gözlemle.ama az veya çok her hamilede akıntı oluyor bu zaten bir belirti endişelenme:)

bu cumaya randevu alıcam kızlar bana dua edin.bebeğimi kısmetse ilk kez görücem çok endişeliyim hiç bir belirtim yok kasık ağrılarımda geçti.umarım herşey yolunda gider kesesinide görür,kalp atışlarınıda duyarım bebikimin.

sağol canım son iki gündür başladı koku ve kaşıntı yok renk de normal tüp bebek olduğu için acaba bir sorun mu var dedim cuma dra gidicem sorayım bakalım ne diycek

hayırlısı canım inşallah keseyi görür kalp atışlarını duyarsın

kızlar bende bugün 5 haftalık oldum

bende bayağı bir akıntı var şeffaf hafif sarı gibi normal bir durummu sizlerdede oldumu

Canım hafif sarı akıntı, hamilelik döneminde, vajina ve çevresini strerilize etmek için vücudunun salgıladığı bir akıntıdır. Hamilelik boyunca devam edecek yerimseniben

Olması gereken bir akıntı yani... Bende de olduğu için doktora sormuştum. Rengi kahveye dönerse yada kaşıntı yaparsa problem var demişti....

Canım çok fena halde kara dut istiyor. Ankara'da hiçbir yerde bulamadım:1no2:

Bulabileceğim bir yer bilen birileri var mı?

canım kıyamam yaaa.her perşembe bizim apartmana bi satıcı geitiriyor.istersen sana yollayabilirim alıp.ankarada halk pazarlarına bak istersen ben burda bazı pazarlarda gördüm belki ordada vardır.ama dediğim gibi bulamazsan ben yollarım rahat ol:)

güneş koruyucu kullanan arkadaşlar marka olarak ne kullanıyorsunuz.bebeğe zarar vermesin diye herşeyden sakınır oldum.içeriğindeki maddeler zarar verirmi diye korkuyorum.cappertone ve sebamed kullanıyorum şimdilik bilginiz varmı bu konuda.bir de yumurtaya eş değer bi besin varmı kızlar.ben zorla yiyorum maalesef hiç sevmiyorum.

İnşallah bebişini sen de görür, o mutluluğu sen de yaşarsın canım. Mutlu haberlerle gelirsin inşallah.

Canım ulustaki hale baktınız mı pazarlara falan, marketlere ordan dağıtım yapılıyor ya vardır belki. Bir de migros, carefour gibi büyük marketlerde olabilir bence. İnşallah bulursunuz. Aksi halde karadutlu dondurma falan var.Ya da meyve suyu varsa Ondan alıp, en azından biraz nefsini köreltir, tadını alırsın.

Benim ilk ayvaya aşermiştim. Ama hala bulamadık. Eşim meyve suyunu, reçelini almış ama az da olsa tadını alsam da, aklım hala meyvesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…