- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #2.721
Kıslar usg kanama olsaydı gorulurmuydu tırtılcim sana demiş ya düşük tehliken var diye ben bugün wc hafif koyü sarı gördüm selpakta soluğu Dr aldık selpagida götürdük dışkıdan bulaşmış dedi usg baktı kalbi atıyor dedi kanama alanı yok dedi olsaydı gorulurmuydu dedim gorulebilirdi ama esinde kanama varsa gorulmezdi dedi
Nur... Bebişin hayirli olsun..zemuszemus ne güzel demek ki aynı zamanlarda dogum yapacagiz kismetse.. :)zemuszemusgünaydın kızlar ben de mart annesi olcam....zemuszemus 9.haftamdayım paylaşmak istedim buarada brc1769 da topiği açan arkadaşta bebiş var mı?a.s.
İns bisi olmaz bebislere tırtılcim bugün benimde odumpatladi seni çok iyi anlıyorum ins yüce Allahım kucağına almayida nasip tsin bol bol su iç tırtıl
kızlar bende bugün 5 haftalık oldum
bende bayağı bir akıntı var şeffaf hafif sarı gibi normal bir durummu sizlerdede oldumu
canım bildiğim kadarıyla akıntı kaşıntılı ve kokulu olmadığı sürece bi sorun yok.ama rengide önemli bildiğim kadarıyla şeffaf olmalı sen yinede kendini gözlemle.ama az veya çok her hamilede akıntı oluyor bu zaten bir belirti endişelenme:)
bu cumaya randevu alıcam kızlar bana dua edin.bebeğimi kısmetse ilk kez görücem çok endişeliyim hiç bir belirtim yok kasık ağrılarımda geçti.umarım herşey yolunda gider kesesinide görür,kalp atışlarınıda duyarım bebikimin.
kızlar bende bugün 5 haftalık oldum
bende bayağı bir akıntı var şeffaf hafif sarı gibi normal bir durummu sizlerdede oldumu
Canım çok fena halde kara dut istiyor. Ankara'da hiçbir yerde bulamadım:1no2:
Bulabileceğim bir yer bilen birileri var mı?
hayırlısı canım inşallah keseyi görür kalp atışlarını duyarsın
İnşallah bebişini sen de görür, o mutluluğu sen de yaşarsın canım. Mutlu haberlerle gelirsin inşallah.bu cumaya randevu alıcam kızlar bana dua edin.bebeğimi kısmetse ilk kez görücem çok endişeliyim hiç bir belirtim yok kasık ağrılarımda geçti.umarım herşey yolunda gider kesesinide görür,kalp atışlarınıda duyarım bebikimin.
Canım çok fena halde kara dut istiyor. Ankara'da hiçbir yerde bulamadım:1no2:
Bulabileceğim bir yer bilen birileri var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?