- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #2.701
herkes nerede niye kimse yok birşeyler yazın ağlıycam şimdi :gitme:
Selam kııızzlaaaarrr ben geldiiiimmm
Akşam gittik doktora,önce ultrasona aldı ama bebişim görünmedi öyle çok korktum ki.Sonra vajinal yoldan bakıldı ve bebişim çok şükür ki ordaydı ve kalbiside pıt pıt atıyodu ama,maalesef sesini duyamadık,
çünkü sesi verecek cihazları yokmuş.hafta içi hastaneye gelirsen orda dinletirim dedi.
Moralim bozuldu biraz ama olsun bebeğim benimle ya,kalbsi atıyo ya pıt pıt sesini de duymayıvereyim
İşte böyle kızlar.İyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşkkür ederim.
kızlar az once kalp atımını gordum
kalbı atıyor
kahverengı leke gelınce randevumdan once dr gıttık
kadın bı suratsız bır soguk
sınır oldum
ult basında kendısı baktı bana acıklamadı kalbı atıyor dedı dusuk tehlıkenız var dedı sızıe duyramıyorum dopler degıl dedı
vee esımı cagırmadı esım goremedı
sınır oldum yaaa
ılk onunda yanımda olmasını ıstemıstim esım dr masasının onunde sandalyede oturdu ben paravanın arkasında
ayyyyy aklıma geldıkce sınır oldum
sanırım nazlı olacak 12 hafta olaba kada yatacaksın dedı
bu arada dr bana 5 hafta 4 gunluk dıyor 6 haftalık olması lazım dıyorum gelısımımı gerı dedım hayır 1 hafat kac gun 7 gun degıl mı deyıp alaylı alaylı guldu
gelısımı falan gerı degıl + - 7 gun dedı
alay ettı benımle ayyy cok sınırlıyım bırdaha ona gıtmeyecegım
canım bende 10 gün önce gittiğimde 2 hafta küçük görünüyodu dr sordum niye böyle diye bişey demedi geç döllenme olmuş olabilir dedi şimdi perşembe günü tekrar gidicem inşallah herşey yolundadır peki sen doktoruna sormadınmı bu durumu...
kalbı atıyor
sınır oldum
ult basında kendısı baktı bana acıklamadı kalbı atıyor dedı dusuk tehlıkenız var dedı sızıe duyramıyorum dopler degıl dedı
sınır oldum yaaa
ılk onunda yanımda olmasını ıstemıstim esım dr masasının onunde sandalyede oturdu ben paravanın arkasında
bu arada dr bana 5 hafta 4 gunluk dıyor 6 haftalık olması lazım dıyorum gelısımımı gerı dedım hayır 1 hafat kac gun 7 gun degıl mı deyıp alaylı alaylı guldu
xBettyx canım gelişimi dursaydı dr mutlaka farkederdi beta hcg isterdi hesaplamada sorun vardır kötü düşünme iyi düşün iyi olsun hayırlısıyla bebişini alırsın kucağına inşallah
sordum dr da normal geç döllenme olmuş olabilir dedi ama ben tatmin olmadım bana 2 hafta sonra gel dedi ben 2 hafta dayanamam haftaya bir daha giderim herhalde
senin de benim gibi 2 hafta geriden geliyor inş perşembe günü güzel haberler verirsin de ben de senden umutlanırım
kalbı atıyor
sınır oldum
sınır oldum yaaa
Selam kııızzlaaaarrr ben geldiiiimmm
Akşam gittik doktora,önce ultrasona aldı ama bebişim görünmedi öyle çok korktum ki.Sonra vajinal yoldan bakıldı ve bebişim çok şükür ki ordaydı ve kalbiside pıt pıt atıyodu ama,maalesef sesini duyamadık,
çünkü sesi verecek cihazları yokmuş.hafta içi hastaneye gelirsen orda dinletirim dedi.
Moralim bozuldu biraz ama olsun bebeğim benimle ya,kalbsi atıyo ya pıt pıt sesini de duymayıvereyim
İşte böyle kızlar.İyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşkkür ederim.
gözün aydın canım darısı inşallah bizlerin başına....
kızılcık pazartesi doktora gittikten sonra haberlerini yaz buraya canımcım :ecrin_bebek:
canım tebrik ederim moralini bozma olsun kalbinin attığını biliyorsun yaa o da yeter inş yakında duyarsın da
canım tebrik edrim kalp atışını görmüşsünüz ne güzel ben de görebilseydim keşke.... benimki biraz geriden gelecek galiba... düşük tehlikesi var demiş progestan kullanıyor musun? mutlaka yat dinlen bugünlerde fazla ayağa kalkma kendine dikkat et canım dr ları da kafana takma bazen böyle aksiler çıkabiliyor benim gittiğim dr da ben sormasam hiç birşey söylemiyor
canım gözün aydın kalbi atıyo çok şükür kahverengi lekelenmeyide kana dönüşmedikçe dert etme yat sakın kalkma progestan verdimi sana...vajinalmi gördü kalbinin attığını yoksa üsttenmi baktı
ustten baktı 6 haftalık bebgım 5 haftalık dıyo dr gelısı mımı gerı dıyorum hayır dıyo 5 haftalıkta kalp atımı duyulmaz kı kısmat zelıscıgım
elımden gelenı yapamda sonra kader derım
Sağol canım inaşallah sizdende güzel haberler bekliyoruz.
Tabi yazarımda eşimi yine çıkaracalarda o düyamayacak diye korkuyorum valaa.
Sağol canım inaşallah
canım stres yapıp kendini üzme benim hamileliğim çok sorunlu bebeğim rahimide yerleşmesi gereken yere değilde onun biraz daha aşşağısına yerleşti yani yine rahimin içine aynı benimde sürekli gittiğim dr beni öyle korkuttuki yok buda bir dışgebelik rahimin patlar iç kanama geçirirsin dedi biz başka bir radyoloji uzmanı profesöre gittik renkli ultrason dopplero soktu beni korkmamam gerektiğini dış gebelikte kese görünmez senin kesen görüküyor dedi bence normal gebelik dedi ama şimdi daha küçük 15 gün sonra gel dedi bu arada benim lekelenmelerim vardı ilk dr gittiğimde onlar kesildi çok şükür şimdi sabırsızlıkla perşembeyi bekliyorum inşallah Rabbim hakkımda hayırlı olanı verir sende yat canım dinlen inşallah hiçbişey olmayacakj...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?